Dodaj do ulubionych

TVP3 Rzeszów czy TElewizja Ukraina

IP: 82.160.42.* 31.08.06, 17:38
Zastanawia mnie dlaczego nie mal codziennie w Aktualnościach TVP 3 z Rzeszowa
jest materiał z Lwowa albo innego miejsca na Ukrainie?? Nie wiedziałem że Lwów
należy do Polski albo do Podkarpacia.
No chyba że ta pani dziennikarz w śmiesznych okularkach musi jezdzic na
Ukraine po zakupy, a za prywatne pieniadze jej sie nie chce to jezdzi, nakręci
jakis durny materiał i ma wycieczke na Ukraine za moj abonament. A prawdziwe
problemy ludzi z Podkarpacia to telewizji nie zainteresują?? Jak chociazby to
że na naszej E4 jest juz tak dziurawo ze za chwile bedzie wypadek na wypadku,
albo wszechotaczajaca bieda. Nie lepiej sie przejechac na Ukraine i opowiadac
o biednych Ukraincach bo pani dziennikarz chce sie przejechac
Obserwuj wątek
    • Gość: jatakii Re: TVP3 Rzeszów czy TElewizja Ukraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:39
      no dokładnie mnie to troche denerwuje bo to jest TvP3 Rzeszów wiec powini
      nadawać informacje z podkarpacia a nie o Ukrainie-kogo to obchodzi co sie tam
      stało!!rozumiem jak jest jakies ważne wydarzenie a nie głupoty!!!!
      • Gość: M Re: TVP3 Rzeszów czy TElewizja Ukraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:04
        Gdzie ty ta biede widzisz, moze u siebie w domu ja reprezentuje pokolenie 1000
        euro od dzisiaj :D
        • Gość: telewidz Re: TVP3 Rzeszów czy TElewizja Ukraina IP: 82.160.42.* 31.08.06, 22:38
          Dzieki pani dziennikarce W. na Ukrainie tylko i wyłącznie :) bo na Polske nie
          wystarcza jej czasu. Ale ona chyba tez biedna bo na Ukraine po wszytsko musi jezdzic
    • Gość: widz Re: TVP3 Rzeszów czy TElewizja Ukraina IP: 213.77.49.* 01.09.06, 09:17
      Redaktorka Wolańska jest monotematyczna. To taka nasza lokalna Erika S. Uważam,
      że tematykę ukraińską wyeksploatowała już na wiele lat naprzód. Wystarczy.
      Czułbym się dość nieswojo, gdyby w telewizjach niemieckich, w porach dużej
      oglądalności, szły materiały o dawnym heimacie (Breslau, Stettin, Posen czy
      Bromberg).
      Do dawnych granic już nie wrócimy, zrozummy i zaakceptujmy to wreszcie. Lwów
      nie jest nasz.
      • Gość: re Re: TVP3 Rzeszów czy TElewizja Ukraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:37
        czy wy nie widziecie, że teraz test taki trend w TV pod tytułem "jak polubić
        Ukraińca" za chwilę mogą pokazać w tej telewizji, że odbudowana cmentarza
        Orląt, budowa polskich szkół we Lwowie to zasługa dzielnych patriotów
        ukraińskich spod znaku UPA i OUN, ja za takie programy dziękuję i przestaję
        płacić abonamenty !
        • Gość: taki jeden Re: TVP3 Rzeszów czy TElewizja Ukraina IP: *.chello.pl 02.09.06, 00:13
          Gość portalu: re napisał(a):

> czy wy nie widziecie, że teraz test taki trend w TV pod tytułem "jak polubić
          > Ukraińca" za chwilę mogą pokazać w tej telewizji, że odbudowana cmentarza
          > Orląt, budowa polskich szkół we Lwowie to zasługa dzielnych patriotów
          > ukraińskich spod znaku UPA i OUN, ja za takie programy dziękuję i przestaję
          > płacić abonamenty !

To chyba logiczne, nie?

- prawica wmawia Polakom, że na Zachodniej Ukrainie rządzą rezuny z nożami w
          zębach (patrz: felietony Michalkiewicza, "Rozmowy niedokończone" w Radio
          Mariola etc.)
          - Cmentarz Orląt leży na Zachodniej Ukrainie
          - Cmentarz Orląt został po odbudowie uroczyście otwarty dzięki zgodzie władz
          lokalnych
          - Cmentarz Orląt został po odbudowie uroczyście otwarty przez prezydenta
          Wiktora Juszczenkę
          - prawica wmawia Polakom, że "Naszą Ukrainę" Wiktora Juszczenki tworzą
          banderowcy i szowiniści ukraińscy, zwłaszcza skupieni na zachodzie kraju

No to chyba 2 i 2 jest 4, nie?
    • Gość: Ukrainiec Re: TVP3 Rzeszów czy TElewizja Ukraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 00:40
      Przecież Kuchciński jest Ukraińcem!!!Rzońca jak był marszałkiem mówił o nim,że
      ten Ukrainiec nie robi nic jako v-ce wojewoda tylko czyta gazety!!!
      • Gość: anty_PiS Kuchciński ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 07:57
        czy to naprawdę prawda, czy taka wzmianka jest gdzieś w oficialnej notce
        biograficznej Kuchcińskiego???
      • Gość: anty_PiS Re: TVP3 Rzeszów czy TElewizja Ukraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 07:59
        czy to naprawdę prawda, czy ktos ma dostęp do oficialnej notki biograficznej
        Kuchcinskiego ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka