milena_w 19.07.04, 13:22 jeśli wogóle to robicie. czy może wolicie pozostać anonimowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milena_w Re: ???FORUMOWICZE GDZIE SIĘ SPOTYKACIE??? 19.07.04, 19:08 rany!!!!! ale jesteście pełni werwy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
milena_w Re: ???FORUMOWICZE GDZIE SIĘ SPOTYKACIE??? 20.07.04, 08:44 tyle postów... rozumiem, że gnijecie w domu przed kompem. Odpowiedz Link Zgłoś
jkammer Re: ???FORUMOWICZE GDZIE SIĘ SPOTYKACIE??? 20.07.04, 14:58 Niekoniecznie przed kompem, jest lato, nad morze blisko... Chętnie bym sie spotkał z pozostałymi forumowiczami, ale jakoś nikt nie wpadł na taki pomysł. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
milena_w Re: ???FORUMOWICZE GDZIE SIĘ SPOTYKACIE??? 20.07.04, 20:53 ja też chętnie się spotkam tym bardziej że będę w Koszalinie. może nikt nie wpadł na ten pomysł, bo wszyscy chcą pozostać anonimowi? Odpowiedz Link Zgłoś
jkammer Re: ???FORUMOWICZE GDZIE SIĘ SPOTYKACIE??? 21.07.04, 08:13 Czasem zazdroszczę forumowiczom Szczecina ich spotkań i ich działań (Colleoni, Stoewer, Sedina itp.). Mają jakiś temat spotkań. U nas może być podobnie. Koszalin też ma swoją historię, też można coś zrobić, chyba że wszyscy wyjechali. Marazm jakiś czy co? Na razie sam poszukam jakiegoś tematu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
milena_w Re: ???FORUMOWICZE GDZIE SIĘ SPOTYKACIE??? 21.07.04, 12:25 jaki temat... integracja z UE czy pierwszy dzień lata ;o) po co temat chodzi o to żeby się spotkać i pogadać, pożartować na luzie. na przykład forumowicze z mojej dzielnicy urządzają grila w weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
jkammer Re: ???FORUMOWICZE GDZIE SIĘ SPOTYKACIE??? 22.07.04, 13:24 Żebym to ja miał czas choćby na grilla :-( Ale jak już znajdę to pomyślę o (historycznym he, he, he) pierwszym spotkaniu forumowiczów Koszalina. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
milena_w Re: ???FORUMOWICZE GDZIE SIĘ SPOTYKACIE??? 23.07.04, 08:24 zawsze można wirtualnie pogrillować (kurczę co to za paskudne słowo) jeśli ma się wyobraźnię ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
jkammer Re: ???FORUMOWICZE GDZIE SIĘ SPOTYKACIE??? 23.07.04, 14:33 Jak zaczynam myśleć o grillu to niestety ślinka cieknie mocno. Dobrze, że akurat jest sezon na ogórki. Tak! Ogórki rulez! I małe pyfko tez. Odpowiedz Link Zgłoś