asc76 28.02.08, 08:21 czy ktoś może polecić dobrego laryngologa z Tarnobrzega lub Sandomierza,ewentualnie z Nowej Dęby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: laryngolog IP: *.chello.pl 28.02.08, 09:36 dr Jaworski przyjmuje w Tbg w szpitalu, albo w Machowie, na NFZ, wystarczy skierowanie od rodzinnego, w szpitalu przyjmuje we wtorki i czwartki 15-17. Jak dla mnie on jest najlepszy w Tbg Odpowiedz Link Zgłoś
asc76 Re: laryngolog 01.03.08, 11:17 Do: "asi"- dziękuję za tak szybką odpowiedź. Muszę się tam wybrać z synem.Co miesiąc choruje,ma taki tchawiczny kaszel jak weźnie antybiotyk to flegma zaczyna się odrywać i wszystko odksztusza,ale za miesiąc jest wszystko od nowa.A w nocy jak uśnie to ta flegma gra mu w gardle i charczy i na pewno to nie jest chrapanie.Już mi rece opadają,nie mam siły.A na dodatek jest alergigiem na roztocza i pyłki traw i przy alergi mogą być chore zatoki przez ciągły katar.Syn też miał ropne zapelenie zatok-leczone pod kontrolą lekarza,ale obawiam się że jak już miał chore te zatoki, to teraz są aktywne i ta bakteria co tam jest robi całą robotę.Myślę że ma przewlekłe zapalenie zatok,a to jest bardzo ciężkie do leczenia i jeszcze do tego alergia,która wszystko podrażnia.Na alergię ciagle przyjmuje leki-od kiedy miał pół roku,teraz ma osiem lat,ale niestety ciągle chorował i choruje.Już poprostu nie mam siły. Napiszcie jakie macie problemy z zatokami,może ktoś ma jakieś dobre pomocne rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: laryngolog IP: *.chello.pl 01.03.08, 11:50 prosze bardzo :) Jaworski jest świetnym lekarzem na pewno pomoże, ja do niego z zatokami chodze... alergicznymi, z nosa mi sie leje, kaszle, zaflegmiło mnie totalnie, ale RTG i tomografia są czyste. się już przyzwyczaiłam, ostatnio stwierdziłam, że muszę zamieszkać w szpitalu, bo tam jest sterylnie i nie ma alergenów i wtedy się świetnie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mami Re: laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.08, 13:37 Bardzo polecam panią doktor Klimek - ja chodzę do niej z moją 5- letnią córeczką. Pani dr przyjmuje w szpitalu: w poniedziałki, środy i piątki od 12.30. Jest świetna, dziecku zrobiła od razu wymazy z gardła i nosa i dzięki temu zastosowała odpowiednią terapię a przy tym nie szafuje antybiotykami. Polecam w 100% :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: laryngolog IP: *.chello.pl 01.03.08, 22:24 Jaworski też robi wszelkie potrzebne badania, kieruje na konsultacje, co ja się przy nim nachodziłam po lekarzach, ale dzięki temu mógł postawić dobrą diagnozę, poza tym ma genialne podejście do pacjenta, miły, żartuje cały czas :) Odpowiedz Link Zgłoś