Gość: Koledzy Ewy IP: *.1lo.rz.pl 03.03.03, 08:48 ...a była taka młoda i piękna. Szczere wyrazy współczucia i głębokiego żalu dla wszystkich, którzy ją znali, a było ich wielu. Taka szkoda... :( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koleżanki Ewy Re: Tragiczne wypadki samochodowe IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 12:17 BYŁA SUPER KOLEŻANKĄ,SZKODA ŻE TAK SZYBKO ODESZŁA "MOŻNA ODEJŚĆ NA ZAWSZE,A STALE BYĆ BLISKO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanki Ewy Re: Tragiczne wypadki samochodowe IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 12:20 BYŁA SUPER KOLEŻANKĄ,SZKODA ŻE TAK SZYBKO ODESZŁA!!!!!KU JEJ PAMIĘCI ZŁOTA MYŚL: "MOŻNA ODEJŚĆ NA ZAWSZE,A STALE BYĆ BLISKO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEŻANKI WOJTKA Re: Tragiczne wypadki samochodowe IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 12:25 BYŁ SUPER KOLEGĄ I DOBRYM PRZYJACIELEM "NA ZAWSZE POZOSTANIE W NASZYCH SERCACH" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANITA .S Re: Tragiczne wypadki samochodowe IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 13:23 KU JEJ PAMIECI ZŁOTA MYŚL: " MOZNA ODEJŚĆ NA ZAWSZE A STALE BYĆ BLISKO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiTeX Re: Tragiczne wypadki samochodowe !!!!! IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 14:28 Wojtek i Ewo.... NIE ZAPOMNE O WAS Z UWAGI NA TO ZE ODESZLISCIE W MLODYM WIEKU>.. a mieliscie tyle marzen... A jeszcze nie dawno rozmawiałem z Ewka w autobusie... i a teraz.. ani nie bede widzial ani rozmawial... Wojtek. Spoko czlowiek... i spox luzak.. Mam prosbe do ludzi ktorzy posiadaja ich zdjecie Ewki i Wojtka.. Jezeli ktos by byl tak uprzejmy to prosze o przeslanie mi jego na adres litex997@o2.pl -> prosze.. chciałbym chociaż miec taką pamiątke po tych wyjatkowych obywatelach... Gość portalu: ANITA .S napisał(a): > KU JEJ PAMIECI ZŁOTA MYŚL: > " MOZNA ODEJŚĆ NA ZAWSZE A STALE BYĆ BLISKO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiTeX Re: Tragiczne wypadki samochodowe!!!!! IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 15:02 Wojtek i Ewo.... NIE ZAPOMNE O WAS Z UWAGI NA TO ZE ODESZLISCIE W MLODYM WIEKU>.. a mieliscie tyle marzen... A jeszcze nie dawno rozmawiałem z Ewka w autobusie... i a teraz.. ani nie bede widzial ani rozmawial... Wojtek. Spoko czlowiek... i spox luzak.. Mam prosbe do ludzi ktorzy posiadaja ich zdjecie Ewki i Wojtka.. Jezeli ktos by byl tak uprzejmy to prosze o przeslanie mi jego na adres litex997@o2.pl -> prosze.. chciałbym chociaż miec taką pamiątke po tych wyjatkowych obywatelach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiedz Re: Tragiczne wypadki samochodowe IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 15:08 a policja zawsze tak pieprzy ze za szybko jecdhali... pijany na 100% nie byl bo on nigdy jak jechal nie pil... Tak to nasze zajebiste drogi... za ktore placimy aby byly lepsze a tutaj ni chuja Odpowiedz Link Zgłoś
dizkret Re: Tragiczne wypadki samochodowe 06.03.03, 13:07 Może i to niegrzecznośc ....ale powiem w krótkim słowie tyle ....ludzie cencie swoje zycie i jezdziejcie tymi autami wolniej i z wiekrzą kulturą !!!!!A nie trzeba bedzie niko żałować ....osobiscie nienawidze brawury i gupoty za kierownica !!!! Odpowiedz Link Zgłoś