Gość: mm IP: *.krak.tke.pl 11.09.06, 20:16 Witam, Bardzo prosze o info i kosztach na temat dobrej silowni w Rzeszowie. Najlepiej bedzie w okolicach Reala, ale rowiniez moze byc gdzies dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Silownia IP: 82.177.97.* 11.09.06, 20:34 najlepsza silownia na hali podpromie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Silownia IP: *.krak.tke.pl 11.09.06, 20:39 dzieki a moglbys mi podac jakies szczegoly na jakiej to jest ulicy bo nie moge skojarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Silownia IP: 82.177.97.* 11.09.06, 20:42 hala podpromie miesci sie przy ulicy podpromie 10 :D tu masz wiecej danych www.hala.rzeszow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Silownia IP: 84.38.160.* 12.09.06, 10:13 W hali podpromie są 3 siłownie-Orbital, 10 ton i bodajże Hala Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Silownia 12.09.06, 14:40 Ta 3 inaczej sie nazywa :))) Niestety nie pamietam nazwy , wyleciala mi z glowy :) -- There was only one long and terrible winter Where icy blackness covered the sun and the grass Dethroned light ended its existence... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:14 Orbital na podpromiu-polecam,miesieczny karnet na silownie calodzienny kosztuje 80 zl,a taki do godziny 15 55 zl, tu wiecej info www.orbital-fitness.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patkag Re: Silownia IP: 82.177.97.* 17.09.06, 22:31 wszystko zalezy czego szukasz. Na Podpromiu mieszcza sie 3 silownie - kazda w innym klimacie o innej atmosferze i cenowo tez sie rozni. Proponuje je osobiscie odiwedzic i zdecydowac. 12 Ton - wchodzi sie tak jak do Fantazji dla dzieci - najtansza obcja z trzech wymienionych, swojski klimat, 80% facetow - chociaz ja tez tam kiedys chodzilam:):) sprzet calkiem niezly ale z tego co sie skarzyli koledzy to ciasno w szatniach w "godzinach szczytu" :) Orbital - wyjezdzasz winda na 3 pietro, 80% pan, szeroka gama zajec grupowych, boks z panem Osetkowskim, sauna, nieze maszyny aerobowe ale jezeli chodzi o czesc silowni to troche klaustrofobicznie i nie ma wszystkich potrzebnych maszyn www.orbital-fitness.pl Czasem sie tam pojawiam:)jak nie towarzysko to na zajeciach. I najnowsza to Kreofitness (kiedys Hala) na przeciw Orbitala (tez wjezdzasz na 3 pietro mozesz ta sama winda a mozesz winda obok karatekow). strona www.kreofitness.pl jeszcze nie dziala. Jezli chodzi o maszyny aeorobowe to nie sa mocna strona. zajecia grupowe sa ae nie jest ich duzo.za to sprzet "silowniowy" pierwsza klasa. Poza tym sauna, masaze, czysto i pachnaco. Wiem ze maja nastapic zmiany wic moze i sprzet aerobowy sie poprawi. Slyszalam tez o boksie - ale czy bedzie tego nie wiem. Worek jest wiec kozystam:) i tam mnie mozna najczesciej spotkac:) Odpowiedz Link Zgłoś