IP: *.krak.tke.pl 11.09.06, 20:16
Witam,
Bardzo prosze o info i kosztach na temat dobrej silowni w Rzeszowie.
Najlepiej bedzie w okolicach Reala, ale rowiniez moze byc gdzies dalej.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Silownia IP: 82.177.97.* 11.09.06, 20:34
      najlepsza silownia na hali podpromie
      • Gość: mm Re: Silownia IP: *.krak.tke.pl 11.09.06, 20:39
        dzieki
        a moglbys mi podac jakies szczegoly na jakiej to jest ulicy
        bo nie moge skojarzyc.
        • Gość: gosc Re: Silownia IP: 82.177.97.* 11.09.06, 20:42
          hala podpromie miesci sie przy ulicy podpromie 10 :D
          tu masz wiecej danych
          www.hala.rzeszow.pl
          • Gość: pat Re: Silownia IP: 84.38.160.* 12.09.06, 10:13
            W hali podpromie są 3 siłownie-Orbital, 10 ton i bodajże Hala
            • huskyman Re: Silownia 12.09.06, 14:40
              Ta 3 inaczej sie nazywa :))) Niestety nie pamietam nazwy , wyleciala mi z glowy :)

--
              There was only one long and terrible winter
              Where icy blackness covered the sun and the grass
              Dethroned light ended its existence...
              • Gość: kaska Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:14
                Orbital na podpromiu-polecam,miesieczny karnet na silownie calodzienny kosztuje
                80 zl,a taki do godziny 15 55 zl, tu wiecej info www.orbital-fitness.pl/
                • Gość: patkag Re: Silownia IP: 82.177.97.* 17.09.06, 22:31
                  wszystko zalezy czego szukasz. Na Podpromiu mieszcza sie 3 silownie - kazda w
                  innym klimacie o innej atmosferze i cenowo tez sie rozni. Proponuje je
                  osobiscie odiwedzic i zdecydowac. 12 Ton - wchodzi sie tak jak do Fantazji dla
                  dzieci - najtansza obcja z trzech wymienionych, swojski klimat, 80% facetow -
                  chociaz ja tez tam kiedys chodzilam:):) sprzet calkiem niezly ale z tego co sie
                  skarzyli koledzy to ciasno w szatniach w "godzinach szczytu" :) Orbital -
                  wyjezdzasz winda na 3 pietro, 80% pan, szeroka gama zajec grupowych, boks z
                  panem Osetkowskim, sauna, nieze maszyny aerobowe ale jezeli chodzi o czesc
                  silowni to troche klaustrofobicznie i nie ma wszystkich potrzebnych maszyn
                  www.orbital-fitness.pl Czasem sie tam pojawiam:)jak nie towarzysko to na
                  zajeciach. I najnowsza to Kreofitness (kiedys Hala) na przeciw Orbitala (tez
                  wjezdzasz na 3 pietro mozesz ta sama winda a mozesz winda obok karatekow).
                  strona www.kreofitness.pl jeszcze nie dziala. Jezli chodzi o maszyny aeorobowe
                  to nie sa mocna strona. zajecia grupowe sa ae nie jest ich duzo.za to
                  sprzet "silowniowy" pierwsza klasa. Poza tym sauna, masaze, czysto i pachnaco.
                  Wiem ze maja nastapic zmiany wic moze i sprzet aerobowy sie poprawi. Slyszalam
                  tez o boksie - ale czy bedzie tego nie wiem. Worek jest wiec kozystam:) i tam
                  mnie mozna najczesciej spotkac:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka