Dodaj do ulubionych

Basen... Silownia... Strach sie bac

15.07.16, 18:48
www.good.is/articles/mathers-fat-shames-woman-in-shower
Urocza playmate trzaska zdjecia grubasom pod prysznicem. W sumie zaczynam rozumiec niemyjacych sie.
Moim zdaniem silownia powinna ja pozwac i powinni ja zbanowac na silowniach. Niech cwiczy w domu jak tak ja ludzie brzydza.
Obserwuj wątek
    • anika772 Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 18:56
      Co za s.uka, no ludzie.
    • oqoq74 Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 19:04
      Jak widać można fajnie wyglądać i być głupim jak but.
      • chicarica Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 19:11
        To coś wcale za fajnie nie wygląda. Sztuczny glonojad z pompowanymi cyckami. Ponoć już dostała bana w całej sieci siłowni i została wylana z roboty. Ciekawe gdzie ona teraz zarobi na te operacje podtrzymania powiększonych cycków i war - obstawiam, że będzie musiała robić hardcore anala na redtubie żeby w ogóle opłacić rachunki.
        • oqoq74 Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 19:43
          Fajnie w potocznym znaczeniu. W końcu takich klonów jest mnóstwo.
      • sfornarina Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 19:11
        > Jak widać można fajnie wyglądać i być głupim jak but.

Like it smile
    • saszanasza Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 19:11
      Idiotka. A ja ludzi niemyjących się nie rozumiem. Ostatnio byłam na weekend w hotelu 4,5 gwiazdki. Był tam basen. Ja i moje dzieci byłyśmy chyba jedynymi osobami, które wchodziły do wody mokre po prysznicu, pomimo tego, że dwa piętra niżej miałam wannę w pokojuuncertain
      I to dotyczy również obcokrajowców, nie tylko Polaków. Po coś cholera ten prysznic tam przecież był....Ludzie to brudasy, a na zdjęciu powyżej widać, że i szajbusy.
      • mynia_pynia Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 19:18
        Te basenowe prysznice przed to raczej po to żeby opłukać się z balsamów, kremów i dezodorantów. Ja gdybym nie wzieła prysznica przed wejściem to bym zostawiła tłustą plame na wodzie przy pierwszym wejściu.
      • shell.erka Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 20:15
        To jest nic. Mały basen typowo dla maluszków.
        Upał 30 stopni. W szatni jeden prysznic. Nie korzysta żadna z mam, mimo że wszystkie przejezdne. Przy samym basenie prysznic, pod który wchodzi każda, a raczej przez który przechodzi, tak żeby się tylko zmoczyc. Basen z podgrzewaną woda.
        Cały czas widziałam te wszystkie bakterie namnażajace się i unoszące w wodzie u powietrzu. Rzyg.
        • madi138 Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 23:48
          Woda w basenie jest chlorowana. Weź sobie wyszukaj, ile kg bakterii masz w sobie i na sobie :big_grin
          • shell.erka Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 16.07.16, 06:19
            Niekoniecznie. Może być ozonowana, jeśli już mamy być tacy profi.

A w przypadku basenów dla niemowląt, normy dopuszczalnego stężenia chloru są inne i tam tego chloru nawet nie czuć.

I chodzi po prostu o niemiłe wrażenie, że jest się w malutkim basenie z 10 spoconymi mamami.
        • miliwati Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 23:51
          shell.erka napisała:

> Cały czas widziałam te wszystkie bakterie namnażajace się i unoszące w wodzie u
          > powietrzu. Rzyg.

Rzyg to jest jak trzeba brodzić w czyichś mydlinach zalewających pół podłogi, bo się czyścioszek zes*a, jak nie urządzi sobie kąpieli pod basenowym prysznicem.
          • shell.erka Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 16.07.16, 06:20
            Ale mi nie chodzi o urządzanie sobie łaźni, bo z niemowlakiem pod pachą to trudne.
            Ale chociaż takie porządne spłukanie ciała by się przydało, a nie takie pochlapanie dla picu.
    • semihora Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 19:27
      Tępa idiotka z tej dziewuchy.
      • 3-mamuska Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 19:57
        dlatego ja nie chodze nago po szatni.
        Rozbieram sie i przebieram w kabinach czy przebieralniach.
        Niech teraz sie wypowiedzą te ,które wyśmiewają takie jak ja ,ze wstydzą sie rozebrać w damskiej szatni na basenie i nie paradują z gola doopa i cyckami.
        • edelstein Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 20:29
          To twoj problem,ze wstydzisz sie rozebrac.
        • mynia_pynia Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 20:34
          Też mi się zdaje że to ty maszproblem. Umieszczanie nagich zdjęć bez wiedzyosoby fotografowanej jest karalne, dziewcze ma proces zagwarantowany do tego jeszcze upomniałabym się o odszkodowanie, zdjęcia żyją swoim internetowym życiem.
          • 3-mamuska Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 16.07.16, 16:17
            Też mi się zdaje że to ty maszproblem. Umieszczanie nagich zdjęć bez wiedzyosoby fotografowanej jest karalne, dziewcze ma proces zagwarantowany do tego jeszcze upomniałabym się o odszkodowanie, zdjęcia żyją swoim internetowym życiem.

Hehe niby ja mam problem?
            A co mi z odszkodowania? Jak kazdy kto odpalił internet mógł zobaczyć moje nagie ciało bez mojej wiedzy?
            Pieniądze zastąpią rozgłos?
            To jak u ofiarę gwałtu zapłacić odszkodowanie i juz ok nic sie nie stało.
            Albo pedofil zapłaci i juz dziecku nic nie jest.

Po prostu wole "zapobiegać niz leczyć". W każdej dziedzinie życia.
            • mynia_pynia Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 16.07.16, 19:38
              To proponuje burkę.
        • anika772 Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 15.07.16, 22:15
          Czyli co, sama jestem sobie winna, bo chodzę nago pod prysznic po pływaniu...? No bez jaj, znowu ofiara winna, a nie jakaś tępa cizia?
          • 3-mamuska Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 16.07.16, 16:11
            Czyli co, sama jestem sobie winna, bo chodzę nago pod prysznic po pływaniu...? No bez jaj, znowu ofiara winna, a nie jakaś tępa cizia?

Ależ wy średno myślicie,
            Nie ofiara winna, ale po prostu wole sie chronić niz potem procesowac i dostawać odszkodowanie a zastanawiać sie kto sobie jeszcze ściągnął moje zdjęcia.

To tak jak wejść pod pędzące auto bo sa pasy i zielone światło.
            I co mi to da samochód na ziolonym przejedzie , co z tego ze facet pojdzie siedzieć jak ja bede miec połamane nogi?

Mowa jest o ochronie wizerunku dzieci nago, w miejscach publicznych nie puszczać, nie wrzucać zdjeć do internetu a tu nago latac w przestrzeni publiczej.
            Od co.
            • anika772 Re: Basen... Silownia... Strach sie bac 16.07.16, 18:44
              Wejście pod pędzące auto vs wejście nago pod basenowy prysznic...?
              Ok, mamuśko, niech Ci będzie big_grin
              Uwagę o "średnim myśleniu" przemilczę.
    • woman_in_love no, a grubasy na hasło "playmate" co niby robią? 15.07.16, 22:22
      bo z tego co słyszę, to wylewa się z nich wtedy goofno mentalne i teksty w stylu: "puszczalska", "dziwka", "z iloma spała" itd..
      No to chyba są siebie warte hue hue.
      • madi138 Re: no, a grubasy na hasło "playmate" co niby rob 15.07.16, 23:46
        Przecież króliczki playboya handlują własnym ciałem. Trudno się dziwić, że inni nie darzą ich szacunkiem
        • woman_in_love a grubasy to obleśne prosiaki żrące bez opamięta- 16.07.16, 00:08
          -nia. " Trudno się dziwić, że inni nie darzą ich szacunkiem "
      • minor.revisions Re: no, a grubasy na hasło "playmate" co niby rob 16.07.16, 16:27
        Ale playmate się godzi na to, ze jej zdjęcia będą rozpowszechniane, uważasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka