Gość: ksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:30 I co koledzy liderzy z PO !? Niedawno mówiliście jaki Bury to karierowicz a teraz idziecie z nim ramię w ramię> A FEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Felicjan Dulski Re: PSL do wyborów z PO IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 14.09.06, 20:14 Pesel. Nie ma gorszej i bardziej karierowiczowskiej partyjki! Zawsze u koryta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: PSL do wyborów z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 20:19 tak, nie ma nic gorszego od psl, karapyta, surowiec, czy oni nie mają wstydu, jeden zrobił doktorat u jarosza, a drugi byuł nma banicji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: PSL do wyborów z PO IP: 81.15.189.* 14.09.06, 21:22 bury Do Budy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: PSL do wyborów z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:27 BUUURYYY won a sio!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyferenc Re: PSL do wyborów z PO IP: 195.117.241.* 15.09.06, 08:55 "Moja" PO jednak idzie do wyborów z PSL *&%$#*@^$&*@ Porażka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha Re: PSL do wyborów z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:25 miałam głosować na PO, ale teraz się wycofuję z tego, zaczyna się buraczenie z wieśniakami z PSLu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufoludek buhahaha, zielone rozpiją POpaprańców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:27 bedzie wesoło! Odpowiedz Link Zgłoś
absolwent05 Re: PSL do wyborów z PO 15.09.06, 09:48 Bury karierowicz??? znasz znaczenie tego slowa? A wasz ukochany posel Tomaka to w jakiej partii byl wczesniej? Ile juz nazw partii zaliczyliscie? ile razy juz poglady zmieniliscie? PSL niezmiennie reazlizuje swoj program, a wy chyboczecie sie miedzy liberalizmem i konserwatyzmem, nie wiedzac co powiedziec ludziom "wyzsza klasa srednia" idze do sejmiku z "ludowcami" i bardzo dobrze! Moze Jasnie Panowie z PO sie czegos naucza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Stały w poglądach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 10:27 Moi drodzy!!! Postaram się wyjaśnić - oględnie, dlaczego PO i z PSL. Wynika to z ordynacji wyborczej i liczenia głosów a nie z miłości do PSL (ja jestem wstrętny liberałem i też nie toleruję PSL, bo uważam ją za k...e polityczną, która śpi z każdym, kto jej płaci - ale niestety matematyka jest bezlitosna). Listy będą oddzielne, tylko liczenie będzie wspólne. Metoda, która PISuary-PRL-SAMABRONA przegłosowały uderza w słabe partie. Co to znaczy?. Jeżeli taka partia nie przekroczy progu 5% to jej głosy spadają na tą, która się z nią blokuje i przekroczyła w/w próg. A PSL nie jest najmocniejsza obecnie i jest szansa, że przekroczy (myśle tu nie tylko o naszym regionie, ale o całej Polsce). W naszym województwie to ryzyko, zwłaszcza, że to region rolniczy, ale kto nie ryzykuje, ten nie żyje. Dlatego nie ma, co się pienić tylko należy przede wszystkim pójść i głosować, żeby nie dać wiecej szansy tym g..jom którzy nasze województwo rozwalają. Dlatego jako beznadziejny i zgnity liberał zagłosuje na PO. Pozdrawiam Kibic stały w poglądach Odpowiedz Link Zgłoś
a_h_1 Re: Stały w poglądach!!! 15.09.06, 10:45 Kliknij może dwa zdania w temacie swojej opinii na wiosnę w sprawie koalicji PiS z Samoobroną. Z tymi burakami, słoma, chamstwo itd. Czy wtedy rozumiałeś konieczność spowodowaną bezlitosną matematyką? PSL, do niedawna ZSL kolaborujące z PZPR, to takie same buraki. No ale to insza iszość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Odp!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 12:32 Nie jest moim celem dziękowanie za ten blok (PO – PSL), o którym przeczytałem. Staram się bardziej zrozumieć i przedstawić sposób rozumowanie tych ludzi w PO, którzy podejmowali decyzję. Osobiście mnie to nie cieszy, że się z nimi skumali. Nawet biorą pod uwagę ostatnie wystąpienia Pawlaka, bo o PSL myślę to, co napisałem wcześniej. A to, co zrobił Pisuar z Samąbrona to nie matematyka tylko pazerność Pisuarów. Ale stare powiedzenie, co tanie to drogie. Kolesie z Pis nie chcieli oddać jednego siłowego ministerstwa mając dwa inne i prezydenta na zapleczu. A kumplując się z komunistami i nacjonalistami zrobili z siebie taką samą k...ę, jaką jest, Psl. Chłopcy tłumaczą to jednak walką z układem;-), który, był i będzie i nie mam możliwości się go pozbyć. A z korupcią i innymi patologiami można walczyć upraszczając wszystko, poprostu cos co jest proste jest zrozumiałe i czytelnie dla wszystkich i łatwo to sprawdzić, ale oni nie mają takiego myślenia. A jeszcze jedno z pkt. widzenia Samejbrony i Prl to był biznes życia. Jak to samo życie pokazuje, dobrali się w 3-jke jak w korcu maku, tylko „siać, siać i siać” jak mówi ojciec dyrektor ;-) bez ładu składu i jakiegokolwiek rozsądku. teraz tylko czekac aż się spalą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolennik PSL do wyborów z PO IP: *.nat.rsk.pl 15.09.06, 10:40 ten PSL to taka panna niezdecydowana biega od jednego do drugiego,a przecież to ugrupowanie z tradycjami,tylko,że nic nie robią nikt na to nie głosuje i spadło to do zera,a szkoda bo gdyby zajęli się problemami to mieliby pewne 3 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
absolwent05 Re: PSL do wyborów z PO 15.09.06, 10:53 W ostatnich wyborach do Sejmiku (bo o sejmik cala ta batalia) PSL uzyskało 14,14% głosów i zdobyło 7 mandatów, z tego co pamietam PO nie startowała w ogóle! Wiec, jelsi ktoras z tych 2 partii ma sie obawiac o przekroczenie progu 5% w wyborach do Sejmiku Wojewodztwa Podkarpackiego to zdecydowanie jest to PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek PSL do wyborów z PO IP: *.ostnet.pl 15.09.06, 14:13 Myślę, że lepiej byłoby z SLD. Czekaw jestem czy Buremu dobrze sie trzyma kostka, którą podobno układano w niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryk PSL do wyborów z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:19 BURE, burki, buraczaki, tomaki, wietnamki, będą głosować na Ferenca. Deptuła do baranków, kiciusiów, kurczatek,oślątek no, wio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: PSL do wyborów z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 09:48 Deptuła nie ma zadnych szans, to człowiek skompromitowany, nieudacznik samorządowy, załuję ze byłem na wyborach. Czy w województwie podkarpackim brakuje ludzi odpowiedziqalnych, społeczników, prawdziwych gospodarzy. Bardzo szkoda że nie może startować w wyborach Mieczysław Janowski, były prezydent Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironizator Re: PSL do wyborów z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 16:52 oo janowowski to najlepszy gospodarz! za jego kadencji w Rzeszowie zrobiono najwiecej! Ferenc to sie moze schowac! TAk samo Deptula z PSL wymieka przy wczesniejszym marszalku-Rzoncy z AWS-to byl dopiero gospodarz! Tak byl kompetenty, ze po zakonczeniu kadencji wrocil do szkoly uczyc dzieci... AWS-bis znaczy PiS najlepszym naszym przyjacielem jest! Duch jego reform zyje posrod nas! Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimierz Re: PSL do wyborów z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:36 Rzońca wrócił uczyć dzieci i to na piechotę, bo mu po pijaku zabrali prawojazdy. Dobrze, że to było dawno a nie teraz bo znalazł by się w gazecie na zdjęciu. Może by była to jego kampania wyborcza do Sejmiku. Odpowiedz Link Zgłoś