Dodaj do ulubionych

PSL do wyborów z PO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:30
I co koledzy liderzy z PO !? Niedawno mówiliście jaki Bury to karierowicz a
teraz idziecie z nim ramię w ramię> A FEEEEE
Obserwuj wątek
    • Gość: Felicjan Dulski Re: PSL do wyborów z PO IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 14.09.06, 20:14
      Pesel. Nie ma gorszej i bardziej karierowiczowskiej partyjki! Zawsze u koryta!
      • Gość: sew Re: PSL do wyborów z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 20:19
        tak, nie ma nic gorszego od psl, karapyta, surowiec, czy oni nie mają wstydu,
        jeden zrobił doktorat u jarosza, a drugi byuł nma banicji
    • Gość: zenek Re: PSL do wyborów z PO IP: 81.15.189.* 14.09.06, 21:22
      bury Do Budy
      • Gość: wyborca Re: PSL do wyborów z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:27
        BUUURYYY won a sio!!!!
        • Gość: antyferenc Re: PSL do wyborów z PO IP: 195.117.241.* 15.09.06, 08:55
          "Moja" PO jednak idzie do wyborów z PSL *&%$#*@^$&*@
          Porażka :(
          • Gość: hahahaha Re: PSL do wyborów z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:25
            miałam głosować na PO, ale teraz się wycofuję z tego, zaczyna się buraczenie z
            wieśniakami z PSLu,
    • Gość: ufoludek buhahaha, zielone rozpiją POpaprańców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:27
      bedzie wesoło!
    • absolwent05 Re: PSL do wyborów z PO 15.09.06, 09:48
      Bury karierowicz??? znasz znaczenie tego slowa?
      A wasz ukochany posel Tomaka to w jakiej partii byl wczesniej?
      Ile juz nazw partii zaliczyliscie? ile razy juz poglady zmieniliscie?
      PSL niezmiennie reazlizuje swoj program, a wy chyboczecie sie miedzy
      liberalizmem i konserwatyzmem, nie wiedzac co powiedziec ludziom
      "wyzsza klasa srednia" idze do sejmiku z "ludowcami" i bardzo dobrze!
      Moze Jasnie Panowie z PO sie czegos naucza!
      • Gość: KIBIC Stały w poglądach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 10:27
        Moi drodzy!!!

Postaram się wyjaśnić - oględnie, dlaczego PO i z PSL. Wynika to z ordynacji
        wyborczej i liczenia głosów a nie z miłości do PSL (ja jestem wstrętny liberałem
        i też nie toleruję PSL, bo uważam ją za k...e polityczną, która śpi z każdym,
        kto jej płaci - ale niestety matematyka jest bezlitosna).

Listy będą oddzielne, tylko liczenie będzie wspólne.

Metoda, która PISuary-PRL-SAMABRONA przegłosowały uderza w słabe partie. Co to
        znaczy?. Jeżeli taka partia nie przekroczy progu 5% to jej głosy spadają na tą,
        która się z nią blokuje i przekroczyła w/w próg. A PSL nie jest najmocniejsza
        obecnie i jest szansa, że przekroczy (myśle tu nie tylko o naszym regionie, ale
        o całej Polsce). W naszym województwie to ryzyko, zwłaszcza, że to region
        rolniczy, ale kto nie ryzykuje, ten nie żyje.

Dlatego nie ma, co się pienić tylko należy przede wszystkim pójść i głosować,
        żeby nie dać wiecej szansy tym g..jom którzy nasze województwo rozwalają.
        Dlatego jako beznadziejny i zgnity liberał zagłosuje na PO.

Pozdrawiam
        Kibic stały w poglądach
        • a_h_1 Re: Stały w poglądach!!! 15.09.06, 10:45
          Kliknij może dwa zdania w temacie swojej opinii na wiosnę w sprawie koalicji
          PiS z Samoobroną. Z tymi burakami, słoma, chamstwo itd. Czy wtedy rozumiałeś
          konieczność spowodowaną bezlitosną matematyką?
          PSL, do niedawna ZSL kolaborujące z PZPR, to takie same buraki. No ale to insza
          iszość.
          • Gość: kibic Odp!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 12:32
            Nie jest moim celem dziękowanie za ten blok (PO – PSL), o którym przeczytałem.
            Staram się bardziej zrozumieć i przedstawić sposób rozumowanie tych ludzi w PO,
            którzy podejmowali decyzję. Osobiście mnie to nie cieszy, że się z nimi skumali.
            Nawet biorą pod uwagę ostatnie wystąpienia Pawlaka, bo o PSL myślę to, co
            napisałem wcześniej.
            A to, co zrobił Pisuar z Samąbrona to nie matematyka tylko pazerność Pisuarów.
            Ale stare powiedzenie, co tanie to drogie. Kolesie z Pis nie chcieli oddać
            jednego siłowego ministerstwa mając dwa inne i prezydenta na zapleczu. A
            kumplując się z komunistami i nacjonalistami zrobili z siebie taką samą k...ę,
            jaką jest, Psl. Chłopcy tłumaczą to jednak walką z układem;-), który, był i
            będzie i nie mam możliwości się go pozbyć. A z korupcią i innymi patologiami
            można walczyć upraszczając wszystko, poprostu cos co jest proste jest zrozumiałe
            i czytelnie dla wszystkich i łatwo to sprawdzić, ale oni nie mają takiego myślenia.
            A jeszcze jedno z pkt. widzenia Samejbrony i Prl to był biznes życia. Jak to
            samo życie pokazuje, dobrali się w 3-jke jak w korcu maku, tylko „siać, siać i
            siać” jak mówi ojciec dyrektor ;-) bez ładu składu i jakiegokolwiek rozsądku.

teraz tylko czekac aż się spalą.
            pozdrawiam
    • Gość: zwolennik PSL do wyborów z PO IP: *.nat.rsk.pl 15.09.06, 10:40
      ten PSL to taka panna niezdecydowana biega od jednego do drugiego,a przecież to
      ugrupowanie z tradycjami,tylko,że nic nie robią nikt na to nie głosuje i spadło
      to do zera,a szkoda bo gdyby zajęli się problemami to mieliby pewne 3 miejsce.
      • absolwent05 Re: PSL do wyborów z PO 15.09.06, 10:53
        W ostatnich wyborach do Sejmiku (bo o sejmik cala ta batalia) PSL uzyskało
        14,14% głosów i zdobyło 7 mandatów, z tego co pamietam PO nie startowała w
        ogóle!
        Wiec, jelsi ktoras z tych 2 partii ma sie obawiac o przekroczenie progu 5% w
        wyborach do Sejmiku Wojewodztwa Podkarpackiego to zdecydowanie jest to PO
    • Gość: muniek PSL do wyborów z PO IP: *.ostnet.pl 15.09.06, 14:13
      Myślę, że lepiej byłoby z SLD. Czekaw jestem czy Buremu dobrze sie trzyma
      kostka, którą podobno układano w niedzielę
    • Gość: tryk PSL do wyborów z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:19
      BURE, burki, buraczaki, tomaki, wietnamki, będą głosować na Ferenca.
      Deptuła do baranków, kiciusiów, kurczatek,oślątek no, wio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Marek Re: PSL do wyborów z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 09:48
        Deptuła nie ma zadnych szans, to człowiek skompromitowany, nieudacznik
        samorządowy, załuję ze byłem na wyborach. Czy w województwie podkarpackim
        brakuje ludzi odpowiedziqalnych, społeczników, prawdziwych gospodarzy. Bardzo
        szkoda że nie może startować w wyborach Mieczysław Janowski, były prezydent
        Rzeszowa.
        • Gość: ironizator Re: PSL do wyborów z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 16:52
          oo janowowski to najlepszy gospodarz! za jego kadencji w Rzeszowie zrobiono
          najwiecej! Ferenc to sie moze schowac!
          TAk samo Deptula z PSL wymieka przy wczesniejszym marszalku-Rzoncy z AWS-to byl
          dopiero gospodarz! Tak byl kompetenty, ze po zakonczeniu kadencji wrocil do
          szkoly uczyc dzieci... AWS-bis znaczy PiS najlepszym naszym przyjacielem jest!
          Duch jego reform zyje posrod nas!
          Amen
          • Gość: Kazimierz Re: PSL do wyborów z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:36
            Rzońca wrócił uczyć dzieci i to na piechotę, bo mu po pijaku zabrali prawojazdy. Dobrze, że to było dawno a nie teraz bo znalazł by się w gazecie na zdjęciu. Może by była to jego kampania wyborcza do Sejmiku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka