kostucha1 09.03.03, 00:29 złodziej jak jego syna dorwała mafia to mu rence połamali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Saladyn Kolega Czarzastego??? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 21:14 To Czarzasty też z tych co mówią "wicie rozumicie" Odpowiedz Link Zgłoś
kostucha1 Re: Kolega Czarzastego??? 10.03.03, 21:44 wykupuja z NFI firmy dobrze prosperujace potem doprowadzaja do upadku poczym przerabiaja teran na merkety i sprzedają je niemcom francuzom i tak dalej Mafia działa wszyscy z stowarzyszenia kwacha mafia i agenci Odpowiedz Link Zgłoś
kostucha1 Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast 10.03.03, 21:51 ------------------------------------------------------------------------------- - tak Podkulski to stary oszust i szuja acha pozdrowienia od kwiatkowskiego i czarzastego i mafi z Śląska !!ludzie nie dajcie sie mafi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 21:23 Kazdy tak może napisać. Trzeba swoje oszczerwstwa poprzeć faktami Odpowiedz Link Zgłoś
kostucha1 Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast 11.03.03, 22:34 romek, i embek, to ta sama osoba nie hehe az taka głupia to ja nie jestem a jak chcesz szczegułów to poczytaj ostatnią "GAZETA POLSKA "tam wszystko piszeo ordynackiej mafi !!!!!!!!! i podkulu heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embek Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast IP: *.man.rsk.pl 10.03.03, 22:29 kostucha1 napisał: > złodziej jak jego syna dorwała mafia to mu rence połamali a moze tak wiecej szczegółów kostcho, bo cos zdaje sie cienko przędziesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
burokzpszemysla Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast 05.08.03, 19:57 z tym czażastym to przegielas Odpowiedz Link Zgłoś
pietrekrz Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast 05.08.03, 23:19 burokzpszemysla napisał: > z tym czażastym to przegielas no nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
zaanawetprzeciw Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast 06.08.03, 18:30 Ciekawe - chętnie poznałbym szczegóły, może ktoś napisałby coś więcej na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś