Dodaj do ulubionych

{Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzastego!!

09.03.03, 00:29
złodziej jak jego syna dorwała mafia to mu rence połamali
Obserwuj wątek
    • Gość: Saladyn Kolega Czarzastego??? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 21:14
      To Czarzasty też z tych co mówią "wicie rozumicie"
      • kostucha1 Re: Kolega Czarzastego??? 10.03.03, 21:44
        wykupuja z NFI firmy dobrze prosperujace potem doprowadzaja do upadku
        poczym przerabiaja teran na merkety i sprzedają je niemcom francuzom i tak
        dalej Mafia działa wszyscy z stowarzyszenia kwacha mafia i agenci
    • kostucha1 Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast 10.03.03, 21:51

-------------------------------------------------------------------------------
      -
      tak Podkulski to stary oszust i szuja acha pozdrowienia od kwiatkowskiego i
      czarzastego i mafi z Śląska !!ludzie nie dajcie sie mafi !!!!

• Gość: romek Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 21:23
        Kazdy tak może napisać.
        Trzeba swoje oszczerwstwa poprzeć faktami
        • kostucha1 Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast 11.03.03, 22:34
          romek, i embek, to ta sama osoba nie hehe az taka głupia to ja nie jestem
          a jak chcesz szczegułów to poczytaj ostatnią "GAZETA POLSKA "tam wszystko
          piszeo ordynackiej mafi !!!!!!!!! i podkulu heheheh
    • Gość: embek Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast IP: *.man.rsk.pl 10.03.03, 22:29
      kostucha1 napisał:

> złodziej jak jego syna dorwała mafia to mu rence połamali

a moze tak wiecej szczegółów kostcho, bo cos zdaje sie cienko przędziesz????
    • burokzpszemysla Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast 05.08.03, 19:57
      z tym czażastym to przegielas
      • pietrekrz Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast 05.08.03, 23:19
        burokzpszemysla napisał:

> z tym czażastym to przegielas

no nie wiem
    • zaanawetprzeciw Re: {Podkulski to człowiek mafi i kolego Czarzast 06.08.03, 18:30
      Ciekawe - chętnie poznałbym szczegóły, może ktoś napisałby coś więcej na tym
      forum?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka