swidera Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 07.11.01, 12:17 W Rzeszowie sa same mile kicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 07.11.01, 15:01 vir napisał(a): > które lubią się łasić ? Ależ oczywiście, to ty wcale nie znasz R zeszowa!!!! na placu Ofiar Getta, na skwerku "wałęsa" się ich mnóstwo,do wyboru do koloru. Są czarne i rude, wszystkie przymilne,choć trochę dzikuski.,gdy zwietrzą "przyjaciela" łaszą się wsztystkie naraz.Zaopatrz się w gotówkę i.........karmę dla kotów sukces murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
vir Dwie miłe kicie.. 07.11.01, 19:32 Dwie miłe kicie już są. Jedna ma nawet urodziny i całuję ją w pyszczek ( jaki szorstki jezyczek !) :) Druga dała sie juz poznać, że lubi kocie igraszki. Nie odsyłajcie mnie do kić na ulice, bo tamte maja swoje kocury. Pozdrawiam i zapraszam więcej miłych kić z Rzeszowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: Dwie miłe kicie.. 07.11.01, 20:09 Vir!!! ależ ja nie odsyłam cię do rzeszowskich panienek.ćhciałam troszkę pożartować ,bo forum nudnawe się robi.Nawiasem mowiąc, na tym skwerku są naprawdę przemiłe dachowce,a Rzeszów słynie z kapitalnych dziewczyn.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vir Re: Dwie miłe kicie.. 07.11.01, 20:34 Droga Kicu Elzkaj zajadająca urodzinowy tort i pijąca szmpana, ależ ja czuje bluesa i żarty rozumiem :), tudzież wiem, że Rzeszów jest pełen wspaniałych kić, nie tylko na dachach :). Chcę je zatem wydobyć na światło tego forum. Miłe kicie z Rzeszowa ujawniajcie się ! a... Odpowiedz Link Zgłoś
lasica Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 07.11.01, 20:41 ja nie jestesm kicia, ale futerko mam i lubie się łasić. Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Do Vira - Kota 08.11.01, 08:46 Jka na kota przystalo, moze raczej na kicie, lubie kocie igraszki. Przytulanie i laszenie sie jest takie przyjemne:) A gdy ktos do tego drapie cie za uszkiem:) HMMMMMMMMM:) Odpowiedz Link Zgłoś
vir Re: Do Kici - Swidery 08.11.01, 20:01 Bardzo miło usłyszeć, że tak blisko w Rzeszowie jest taka kicia pieszczoszka, która lubi się łasić i nadstawiać do drapania. Z nadzieją na osobiste podrapanie za uszkiem :), pozdrawiam, vir Odpowiedz Link Zgłoś
vir Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 08.11.01, 20:05 Czyżby w Rzeszowie nie było już więcej miłych kić lubiacych się łasic ? Tylko dwie i jedna łasica ? To bardzo smutne. Czy trzeba będzie zaimportować troche tych miłych zwierzątek z innych miejscowości ? :)). Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 09.11.01, 12:17 Vir,ale jesteś niecierpliwy,rzekłabym napalony!!!.zdaje mi się,że musisz poczekać aż do marca,wtedy kicie łaszą się najchętniej. Odpowiedz Link Zgłoś
vir Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 09.11.01, 14:51 A ty skoro sie nie lubisz łasić to co tu robisz ? :) Moje pytanie było o kicie , które lubią się łasić :) Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 09.11.01, 12:24 Mysle, ze w marcu to urzeduja kocury, ale i owszem wtedy kicie sa bardziej lasicowate. Ale co z grzaniem w zimie, gdy reumatyzm lamie w kosciach:) Wtedy najlepsza kocia skorka;) Odpowiedz Link Zgłoś
vir Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 09.11.01, 14:54 Jedna kicia nie lubi sie łasić i raz mnie odsyła na skwerek, a raz każe czekać do marca :(. Druga lubi się łasić i proponuje swoje ciepłe futerko na reumatyzm :))) Mrau mrau !! :) I to już wszystkie kicie z Rzeszowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 09.11.01, 15:33 .Vir -kocurku,jesteś trochę nieznośny, raz całujesz w pyszczek,a raz każesz wynosić się z wątku,nieładnie.rasowa kicia nim zacznie się łasic musi się troszkę podroczyć.poza tym bardzo lubię się łasić,a wątek przeglądam dla zwykłej zabawy.cóż poradze na to,że tylko dwie kicie" bawia się z tobą".wiem,żę oczekiwałeś na prawdziwą lawinę kiciulek,bądż dobrej myśli cierpliwość popłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
vir Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 09.11.01, 19:59 No, wreszcie wydobyłem z Ciebie, że też jesteś kicia pieszczoszka i lubisz się łasić i pieścić a do tego lubisz się droczyc, jak na prawdziwą kocią damę przystało ! :)) Mrau mrau mrau :))Twój pyszczek ponownie całuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Vira 09.11.01, 15:21 Ja nie powiedzialam, ze proponuje swoja skorke:) Zla interpretacja;) Odpowiedz Link Zgłoś
vir Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Vira 09.11.01, 20:01 A czyją to skórkę mi proponujesz na mój koci reumatyzm ? Ciebie również całuję w Twój koci pyszczek :) mrau Odpowiedz Link Zgłoś
klopsik Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Vira 09.11.01, 20:49 Virku,kocureczku,,ależ ty jestes dzisiaj słodziutki dla swoich kiciulek,czy i ja mogę się do ciebie połasić-miauuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vir Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Vira 10.11.01, 11:07 Witaj w kocim klubie kiciu Klopsiku :). Zapraszam Cie serdecznie na kocie igraszki i drapie Cie czule po szyjce :) Jakiej jestes maści kiciu Klopsiku ? Ciepie równiez całuje gorąco w Twój koci pyszczek. vir :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klopsik Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Vira IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 18:01 miauuu,Virku!pozdrawki od rudaska,dzikuska Odpowiedz Link Zgłoś
vir Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Klopsika 10.11.01, 18:18 Ruda kicia ! Toć to moja ulubiona maść :). I pewnie masz kropeczki na nosku ? Jak widze taką przechadzającą sie po dachu, to oczu od niej nie mogę oderwać! I do tego jeszcze dzikuska :)! A ja tak lubie dzikie igraszki. Całuje Cię podwójnie w Twój dziki rudy pyszczek :). vir :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klopsik Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Klopsika IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 19:16 i plamkę za uszkiem i pieprzyk pod....oj rozpędziłam się!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzkaj Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Klopsika IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 19:21 klopsiku,ależ jesteś smakowity!!!,to się Vir ucieszy.w końcu wymarzony rudasek i do tego dzikusek,zapewne zieklonooki? Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 11.11.01, 15:18 No, widze, ze watek sie rozrasta. Vir jest coraz blizej zamierzonego celu, czyli ujawnienienia coraz wiekszej liczby rzeszowskich kic:) A do tego ma dobre podejscie i kiciurki zaczynaja zdradzac mu swoje sekretne miejsca do drapania i glaskania:) Coz, ten to ma szczescie:) Odpowiedz Link Zgłoś
vir Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 11.11.01, 16:33 No to mamy trzy wspaniałe rzeszowskie kicie. Łasicę zwalniamy, bo choć futerko ma i lubi się łasić to jednak jest łasicą a nie kicią. Nie ukrywam, że najbardziej od gustu przypadła mi ruda kiciurka Klopsik. Taką mam słabość do tej maści, a do tego dzikuska i kropeczki i pieprzyk :!! Chętnie, bardzo chetnie poznam Cie bliżej Klopsiku. POzostałe dwie też. Piszcie do mnie i przysyłajcie swoje fotki :) Ale trzy kicie to wciąż mało na takie miasto jak Rzeszów:) Chyba będę musiał przenieść wątek na kanał ogólnopolski. Całuje Was wszystkie w Wasze kocie pyszczki a Klopsika podwójnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 11.11.01, 17:37 Klopsik to ma szczescie, wkradl sie w laski Vira - kota:) Moze ja zaczne zdradzac, gdzie chcialabym byc drapana:) Pozzdrowienia dla wszystkich rzeszowskich kic i kocura, ktory wydobywa na swiatlo dzienne wszystkie marzenia kocurkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
klopsik Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..do Vira 13.11.01, 10:17 Virku,sierściuszku,gdzie się podziewasz??????????? miauuuu Odpowiedz Link Zgłoś
vir Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..do Klopsika 13.11.01, 10:33 Klopsiku rudasku jak dobrze, że Cie znowu widzę :) mrau mrau Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 27.11.01, 08:15 Co z Wami, kiciulki rzeszowskie?:) Vir nas opuscil, a to dran. Ale bez niego ten watek tez moze sie rozwijac. Tak dobrze sie zapowiadal. Pozdrowka dla wszystkich kocurkow rodzaju zenskiego w Rzeszowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 27.11.01, 16:48 Cześć Swidera! Vir odszedł pewnie z Klopsikiem, a my tu same, biedne sierotki. Kocury do klawiatury, wzywam was ratujcie reputację kociego rodu S Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 27.11.01, 17:38 MIAUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo jest bury kocur z Mielca moje rzeszowskie kotki, i dom wom do wiwatu w marcu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Elzkaj 28.11.01, 08:15 Witaj Elzkaj:) Vir zapewne opuscil nas z Klopsikiem, jak mowisz. Moze teraz ogrzewaja sie wzajemnie kocimi futerkami:) Ale coz, my mozemy tylko czekac na kolejnych odwaznych rzeszowskich lub nie kocurow. Pozdrawiam:) A propos Kolora z Mielca, czyzby wszystkie kocury czekaly do marca?:) A co z zima, ktora sie zaczela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Elzkaj IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 08:47 swidera napisał(a): > Witaj Elzkaj:) Vir zapewne opuscil nas z Klopsikiem, jak mowisz. Moze teraz > ogrzewaja sie wzajemnie kocimi futerkami:) Ale coz, my mozemy tylko czekac na > kolejnych odwaznych rzeszowskich lub nie kocurow. Pozdrawiam:) A propos Kolora > z Mielca, czyzby wszystkie kocury czekaly do marca?:) A co z zima, ktora sie > zaczela? Inne zwioerzaki też mogą wpaść do waszego ZOO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzkaj Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Elzkaj IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:14 droga świdero! sympatyczny kolor jest zapewne niedżwiadkiem, więc nie dziw się , że chce czekać aż do marca. akses udziału z naszej kociej zabawie zgłasza niejaki Radek, przyjmiemy go , rzecz jasna, nawet jeśli nie jest kocurkiem.ciekawe....cóż to za zwierzaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzkaj Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Elzkaj IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:15 droga świdero! sympatyczny kolor jest zapewne niedżwiadkiem, więc nie dziw się , że chce czekać aż do marca. akses udziału z naszej kociej zabawie zgłasza niejaki Radek, przyjmiemy go , rzecz jasna, nawet jeśli nie jest kocurkiem.ciekawe....cóż to za zwierzaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzkaj Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Elzkaj IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:16 droga świdero! sympatyczny kolor jest zapewne niedżwiadkiem, więc nie dziw się , że chce czekać aż do marca. akses udziału z naszej kociej zabawie zgłasza niejaki Radek, przyjmiemy go , rzecz jasna, nawet jeśli nie jest kocurkiem.ciekawe....cóż to za zwierzaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzkaj Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Elzkaj IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:16 droga świdero! sympatyczny kolor jest zapewne niedżwiadkiem, więc nie dziw się , że chce czekać aż do marca. akses udziału z naszej kociej zabawie zgłasza niejaki Radek, przyjmiemy go , rzecz jasna, nawet jeśli nie jest kocurkiem.ciekawe....cóż to za zwierzaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie..Do Elzkaj IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:27 Dzięki za przyjęcie do klubu miłosników kociaków. Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 28.11.01, 11:16 Wiec witaj w klubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 28.11.01, 11:25 o lobości , ale postów nastukałam, to niechcąco, sądziłam, żę komputer mi się zawiesił. chroniczny brak doświadczenia, wybacz Swidero. Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 28.11.01, 11:35 Jestem dobrotliwego serca i wybaczam Ci:))) Ten kto nic nie robi sie nie myli:) Odpowiedz Link Zgłoś
vir Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 28.11.01, 18:42 Płonne Wasze nadzieje, że opusciłem ten wątek. Przypominam, że przenaczony jest wyłacznie dla kić i nie dam z niego zrobić zwierzyńca. Wszelkiej maści psom, niedżwiadkom, myszkom, szczurkom, ptaszkom, słonikom, zajaczkom itp. mówię NIE !! :) A co do Klopsika, to niestety zawineła swój rudy ogon i poszła gdzies swoją drogą zostawiając mnie w smutku. Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 29.11.01, 08:24 Witaj, witaj Drogi Virze:) Jak milo, ze nas nie opusciles na zwawsze, a jedynie na mala chwilke:) Czy bedziesz znowu namawial mile rzeszowskie kicie do ujawnianaia sie? One jakos niechetnie to robia. Moze sa bardzoe niesmiale? :-) Pozdrawiam w ten czwartkowyn poranek Kiciulki i Vira:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzkaj Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 09:17 Witaj pogrążony w smutku kocurku-Virze! rudzielce już takie są. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 29.11.01, 09:51 Jo jest bvury kocur a nie jakis misio. A wszystkie kocury czujom miente w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Czy w Rzeszowie są miłe kicie.. 29.11.01, 20:39 Virze! Nie pilnujesz porzadku na swoim watku:) Wkradaja sie inne kocury, a przeciez Ty szukales kiciulek:) Odpowiedz Link Zgłoś