Dodaj do ulubionych

Tak wygląda terminal lotniska w Lublynie

IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 29.09.06, 23:28
gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33183,3647988.html patrz na zdjecie
Obserwuj wątek
    • Gość: rs Re: Tak wygląda terminal lotniska w Lublynie IP: 82.177.98.* 29.09.06, 23:56
      i co bawi Cie to, zaczynasz kolejną wojne na wpisy na forum. wyluzujcie bo to
      nienajlepiej swiadczy o naszym miescie.
    • Gość: ubawiony Re: Tak wygląda terminal lotniska w Lublynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:14
      A ma ktos zdjecia pasa startowego? :)
      • Gość: darek Re: Tak wygląda terminal lotniska w Lublynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 20:04
        Ludzie ,nie jestem z Lublina ,ale Was w Rzeszowie chyba porąbało.Jakaś mania
        wielkosci,zejdźcie na ziemię,póki co jesteście cholernym zaściankiem w pł-
        wschodniej Polsce zwanej Galicją i nie róbcie ze 160 tysiecznego miasteczka
        metropolii bo nigdy nią nie byliście nie będziecie.Poczytajcie sobie co to
        znaczy metropolia.Pozdrowienia dla zdrowo myślących Rzeszowian.
        • Gość: NM Re: Tak wygląda terminal lotniska w Lublynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 20:20
          obrazek to jeden z dowodów na to czym różni się zaścianek od metropolii
          właśnie...

niechby i nawet milion ludzi mieszkał w Lublinie to niby w jakim wymairze to
          świadczy o pozycji tego miasta jeśliby nic tam nie było ?
        • Gość: Dinn Re: Do dareczka IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 30.09.06, 20:30
          Dareczku w Polsce nie ma zadnej metropolii są tylko duże wsie i małe wsie żenada.
          A co do Lublina życzę im żeby mieli lotnisko. Nigdy tam nie byłem a podobno
          fajne miasto pozdrawiam.
          • Gość: MSZ1 Re: Do dareczka IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 30.09.06, 21:44
            No właśnie, czenu śmiejecie się z Lublina, przecież to fajne miasto z
            potęcjałem dużo większym od Rzeszowa, a to że macie lotnisko to czysty
            przypadek, po prostu za komuny je wam wybudowali a wy tylko je trochę
            podpicowaliście. A na A-4 to sobie jeszcze długo poczekacie, do 2013 na pewno
            do was nie dotrze, a Lublin do tego czasu będzie miał expresowe połączenie ze
            stolicą.
            • Gość: starski Re: kompleksy niektorych rzeszowian IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 30.09.06, 22:15
              Co to za idiotyczne rozumowanie; "jak komus gorzej to mnie lepiej". Chyba tylko
              kompleksy i glupota sa wytlumaczeniem. Lublin za pare lat bedzie mial lotnisko
              duzo wieksze niz Rzeszow, bo faktycznie potencjal tego miasta jest znacznie
              wiekszy niz Rzeszowa. Co oczywiscie nie zanczy, ze nie zycze Rzeszowowi
              rozwoju, bo terminal pasazerski tak naprawde niewiele rozni sie od tego w
              Swidniku a w dodatku odprawia sie w nim pasazerow.
    • Gość: Se-wa Re: Tak wygląda terminal lotniska w Lublynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 23:40
      Przepracowalam przez ladnych kilka lat w gabinecie stomatologicznym w
      Rzeszowie i na podstawie moich obserwacji dbalosci o zeby moge
      powiedziec nedza ciemnota i higiena na poziomie zera. Koniecznosc
      wizyt u stomatologa to bol ropnie i prochnica totalna sprowadza do
      jednej wizyty usmierzajacej lub resekcji korzenia ropnego.Od roku
      pracuje w Lublinie i tu roznica dbalosci o higiene jamy ustnej
      leczenie profilaktyka juz od mleczakow. Co to ma wspolnego z innymi
      postami Ano ma!Kultura ,higiena ,swiadomosc.Niby nic o lotnisku ale
      wiele o spoleczenstwie . Wiec skonczcie ten zaczepny temat na forum.
      Jestesmy sciana wschodnia wiec obalajmy mit wejow i zapyzialych
      regionow wspolnie.Skonczmy z zasiankowa niezdrowa polemika bo smieje
      sie z tego cala Polska.
      • Gość: Antyaviomasohista To chyba ktoś z Lublina tę kłótnię wszczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:17
        A jeśli chodzi o czystość, to na ulicach czyściej jest w Rzeszowie, w ogóle nie ma śmieci. Niestety miasto Rzeszów w porównaniu z Lublinem jest bardzo nieatrakcyjne turystycznie - nawet lotnisko mu nie pomoże.
        A czy wyście w ogóle powariowali z tym awiomasohizmem???
    • Gość: Pikuś Re: Tak wygląda terminal lotniska w Lublynie IP: *.centertel.pl 01.10.06, 07:21
      Dokument nie zawiera żadnych danych.
    • Gość: a2b3 Rzeszów przeprasza za kretynów IP: *.nat.rsk.pl 01.10.06, 11:14
      Jak wyżej, nie oceniajcie rzeszowian po pozorach. Po prostu kilku debili (a może
      nawet smarkaczy) nie wie, do czego służy internet i "trolluje" na forum.
      Osobiście nic nie mam do Lublina, byłem tam kilka razy i uważam, że to ładne
      miasto, a mieszkańcy są mili i życzliwi. I tak raczej myśli większość
      rzezzowian. Po prostu wszędzie zdarzają się "wyjątki".
      • huskyman Re: Rzeszów przeprasza za kretynów 01.10.06, 11:21
        Tak siedze i się zastanawiam, ile jeszcze będzie takich tematów: Rzeszów vs Lublin? Nie nudzi się Wam to?
        • Gość: jokepiotr - Lublin Re: Rzeszów przeprasza za kretynów IP: 212.182.94.* 03.10.06, 21:24
          Głupota ludzka nie zna granic niestety ale w zasadzie to już się zdążyłem do
          tego przyzwyczaić ;)że Rzeszów jest naj.... i życzę wam wszystkiego najlepszego
          ale na boga wyjaśnijcie mi wreszcie co oznacza nazwa Lublyn ?? jak do tej pory
          nigdy nie otrzymałem odpowiedzi . Zastanawiam się co to oznacza czy to jakaś
          gwara ?? narzecze ?? mam nadzieję że ktoś mnie w końcu oświeci.
        • Gość: eo z lublina Re: Rzeszów przeprasza za kretynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:29
          widocznie nie :)
          widzisz najlepszy "wrog" to taki na mniejwiecej zblizonym poziomie. takie normalne zachowanie stadne, psie kiszki nienawidza tych z mysich kiszek i vice versa.
          zaraz sie pojawia kretyni wyzywajacy od ukraincow itp itd za ktorych z gory serdecznie przepraszam.
          ps. rzeszow bo mojej nie bytnosci w nim przez lat pare zyskal sporo na urodzie, tak trzymac, pzdr dla wszystkich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka