Gość: RammSes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 01:28 Z takimi fejsami jak Samoobrona to powinni płacić za to żeby ich nie pokazywali. Acha, weksle już podpisane? Hehe co za teatrzyk... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maciejczyk To niech się ustawia ale nie tutaj;) 07.10.06, 12:56 Jeżeli wszyscy są tak kompetentni jak pani Zbyrowska, to pozazdrościć kandydatów. No ale nic, dobre spoty reklamowe i ludzie na nich zagłosują tak jak na inne partie. Ciekaw jestem, czy w Rzeszowie zrobią jakąś rewolucję znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenus Re: To niech się ustawia ale nie tutaj;) IP: 81.15.189.* 07.10.06, 19:51 ta dama zborowska to w horrorach bez charakteryzacji mogla by grac, ja sie jej boje, te jej fryzury, te makijaze co za styl co za salon, oj andrzej zazdrosny jest o naszą "perełkę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: To niech się ustawia ale nie tutaj;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:32 A ona przypomina mi tego prezentera transweste z niemieckiego VOX-a co leci po północy na sacie i opowiada o niemieckich burdelach (chyba liebe sunde. Tylko on ma mocniejszy makeup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń Re: To niech się ustawia ale nie tutaj;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 22:23 Ale elita - ryje jak po alkoholu, a jakie uczone - brzuchy jak bemben w orkiestrze - i do tego stoją pod megacipą. Co to ich patronka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o jaa hahahaha IP: 81.15.189.* 08.10.06, 17:26 co jeden wiekszy burak i ta Zbyrowska wieśniara ,haha dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Samoobrona się ustawia IP: *.244.155.41.wifi155.tnp.pl 08.10.06, 23:19 Mnie osobiście najbardziej podoba się ta symboliczna walizka widoczna na zdięciach. Czyżby odlot ... Odpowiedz Link Zgłoś