Dodaj do ulubionych

Do kierowców RZE, RLA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:42
Nauczcie się chamy że jesteście w mieście i tu należy zachować kulturę -
chamskie zachowanie zostawcie dla krów itd. Nie mozna juz patrzeć na wasze
próby rozjeżdżania pieszych, środkowe palce przez okno, wyzwiska i
przeklenstwa na innych kierowców - myślicie że tym zyskacie poklask?
Zachowanie tych palantów ze wsi staje się nie do wytrzymania, dotyczy także
zachowań buraków w kinach, sklepach, autobusach czy na deptaku. Wstyd...
Obserwuj wątek
    • Gość: RZE, RLA, RLU, RKL Do kierowców RZ IP: *.rzeszow.mm.pl 29.10.06, 16:00
      Nie przyjeżdżaj do nas na wieś.
      • Gość: MC Re: Do kierowców RZ IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 29.10.06, 16:07
        NIe przyjezdzam bo zycie mi mile:)
    • Gość: Ruudi Re: Do kierowców RZE, RLA IP: 195.245.213.* 29.10.06, 17:01
      RZ generalizuje, ale coś w tym jest. "Grzbiet" nie zależy od rejestracji,
      ale "kapuśniaków" nie brakuje - ostatnio kobita o numerze rej. ... mało nie
      zatłukła mojej żony, dziecka i mnie ( ja prowadziłem) przy Moście Zamkowym.
      Baba zawracała tam, k...a gdzie nie powinna, a wcześniej wywiozła mnie prawie w
      Szopena (od strony Zamkowego). Mimo wszystko nie rzuciłem się na nią z toporem,
      lub gaśnicą. Ale pod nosem wiązankę puściłem i przez chwilę miałem ochotę
      ochotę wybiec i wytłumaczyć, że k...a znaki są na całym świecie takie same.
      Cóż - dzień później to samo. A ja głupi ustępuję wjazdu. I przy okazji dzięki
      tym, którzy też ustępują. Bez względu na rej.
      • Gość: Kaczyński&Kaczyńsk Do rejestracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:26
        Nieważne czy jesteś biały czy czerwony,
        sku..synem może być każdy nieważne czy po studiach czy bez matury,
    • Gość: res Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.autocom.pl 29.10.06, 17:44
      niestety debili piszących nie brakuje na forum, i niezależnie gdzie mieszkają
      • Gość: autor Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:31
        święta racja @res
    • Gość: Piotr Re: Do kierowców RZE, RLA IP: 64.27.0.* 30.10.06, 09:07
      Miasto? Chyba chcialeś napisać \"mieścinka\"? Ale przyznaję rację, jest coś w tym co mówisz, trzeba jeszcze tylko dodać ograniczone umysłowo bydło z okolic Kolbuszowej.
      • Gość: RLA odczep się od RLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:26
        odczep sie RZ od RLA
        • Gość: A Re: odczep się od RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:52
          Informacja dla wszystkich którzy jeszcze nie wiedzą (jest ich bardzo dużo - wiem
          z własnych obserwacji): przy wyjeździe z Tesco są dwa pasy (na których są
          strzałki kierunkowe), prawym wyjeżdżamy w prawo, a lewym w lewo. Dlaczego
          jeżdzicie z prawego pasa w lewą stronę???
      • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 13:06
        Bydło z RKL przoduje w kretynizmie na drogach Rzeszowa, a czy oni słyszeli że
        należy zatrzymać się przed pieszym na przejściu, bo kultura tak nakazuje? No,
        ale skąd oni mają wiedzieć czym jest kultura. Wczoraj pod Media Marktem taki
        jeden kretyn z RKL prawie potrącił młodą kobietę z dzieckiem.
        • Gość: RKL Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.rzeszow.mm.pl 30.10.06, 19:09
          Bydło, jak to bydło.
          Przeczytaj swój post kid i wystaw sobie cenzurkę z kultury, do której się
          odwołujesz.
      • Gość: RKL Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.rzeszow.mm.pl 30.10.06, 19:07
        Bydło, jak to bydło - umysłowo to specjalnie nie teges.
        Ale żeby taki Pan Piotr z miasta takim wychowaniem się popisywał...
    • Gość: as Re: Do kierowców RZE, RLA IP: 62.93.41.* 30.10.06, 10:02
      a jak wy z RZ jezdzicie 100 na godzine przez wies i powodujecie wypadki-
      potracacie pieszych,bo nie ma tu chodników-to jest ok?jezdze długo samochodem
      po rzeszowie i pomyłki sa zarowno u RZE jak i RZ.
      • Gość: R Re: Do kierowców RZE, RLA IP: 195.205.44.* 30.10.06, 11:47
        Rejestracja dzis nic nie znaczy. sam mam od lat rozne rejestracje (najczesciej
        warszawskie), ale mieszkam w Rzeszowie.
        Jednak mentalnego wiesniaka (nie mowie tu o miejscu zamieszkania, bo zdarza sie
        ze rzeszowianin od pokolen jest mentalnym wiesniakiem) poznac od razu.
        Wystarczy zaobserwować gdzie strzepuje popiół.
        Czy nie macie w samochodach popielniczek?
        • Gość: RZE Do pana RZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 11:56
          I co z tego ze mam na blachach RZE wiesniaku>
          Cale zycie mieszkalem w miescie i teraz mieszkam za obrzezach bo mam kupe forsy
          i nie mieszkam jak cham w klatkach dla malp w bloku. A samochodem jezdze
          napewno lepiej od Ciebie buraku bo rzeszow to jest najmniejsze miasto po ktorym
          jezdze. Bo jezdze po Kraku, Wawie, Wrocku, Berlinie, Pradze, Wiedniu. I ch.. z
          tego ze mam RZE na blachach buraku prosty
          • Gość: NM Re: Do pana RZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 12:01
            Od czasu do czasu wioskowych trzeba choćby lekko przydeptać, ten badziew nie
            może stanowić o normach kulturowych i estetycznych, na zagrodzie ze świniakami
            się gonić, a nie piruety po mieście.

Tesco - Mikrokosmos podkarpacki
            • cool.kid Re: Do pana RZ 30.10.06, 13:14
              To co wyprawia się w Tesco w weekendy to dobry temat na film dokumentalny. W
              sobotę sprawilem sobie bilet całodobowy i z koleżanką z innego miasta
              pojeździliśmy po Rzeszowie. Sceny jakie działy się w podmiejskich autobusach
              były lekko szokujące :) Np jedna kobieta omal nie zaczęła wyzywać kierowcy gdy
              okazało się że autobus jedzie "nie do tej części Budziwoja" :) Inna z kolei
              zaczęła krzyczeć na cały autobus, bo kierowca nie miał jej wydać ze 100 zł gdy
              chciała kupić bilet (mimo że pisze wyraźnie "sprzedaż biletów w autobusie za
              odliczoną kwotę"). Najbardziej w pamięć zapadły mi jednak widoki takie jak
              dumny obywatel wioski który załatwiał się na widoku pod figurką jakiegoś
              świętego albo laska która na oczach przechodniów zaczęła wyzywać swojego
              dzieciaka i bić go. A co można zaobserwować w Tesco - np. ostatnio stoję sobie
              w kasie i facetowi przede mną kasjer daje paragon, co facet kwituje "a na ch..
              mi to". Inny oświadczył, że powinno się "otworzyć więcej kas, a nie ludzi
              wku..ać". Z ciekawości oczywiście w obu przypadkach sprawdziłem dokąd tak
              kulturalni panowie idą po wyjściu ze sklepu i oczywiście oboje wsiedli w
              samochody z rejestracją RZE :) Przykro tylko że tak trzeba się za nich
              wstydzić.
              • Gość: gość Re: Do pana RZ IP: *.orange.pl 01.11.06, 20:04
                bardzo fajny post
          • Gość: Piotr Re: Do pana RZ IP: 64.27.0.* 30.10.06, 12:04
            To \"RZE\" to masz chyba na traktorze i śmigasz nim po polu. Smutne, że mylisz gó.. z twarogiem ale poziom Twojej wypowiedzi właśnie o czymś takim swiadczy.
          • cool.kid Re: Do pana RZ 30.10.06, 13:08
            I to jest odpowiedź godna rejestracji RZE.
          • Gość: MC Re: Do pana RZ IP: 195.136.36.* 30.10.06, 15:27
            a ja jezdze po NY i Miami i co z tego?chwalimy sie dalej?:)
          • Gość: koles Re: Do pana RZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:42
            po Wrocku to chyba jeździsz po nocku dresie jeden
        • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 13:10
          Do R: ja poznaję też po tym jak ktoś pluje na chodnik albo jak ocenia
          przechodniów wzrokiem i patrzy wilkiem gdy ktoś ma lepsze buty od niego.
      • Gość: autor Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 12:40
        odczep się od biskupa
        po pijaku się nie liczy
        • Gość: autor Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 12:42
          to wyżej było do postu o potrącaniu ludzi w wioskach
      • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 13:07
        A wiecie że jest coś takiego jak deptak i tam nie można wjeżdżać bez
        identyfikatora? Zawsze w drodze ze studiów do domu filmuję sobie kretynów RZE,
        RMI, RNI którzy bez identyfikatorów parkują lub jeżdżą po deptaku - całkiem
        pokaźna kolekcja przed chwilą trafiła w odpowiednie miejsce. Może to coś nauczy
        kretynów którzy próbują rozjeżdżać ludzi na deptaku.
        • des4 Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 13:17
          Trzeba być wyrozumiałym w stosunku do powiatowych kierowców. Tam gdzie oni
          jreżdż nie ma tkaiego natężenia ruchu jak w Rzeszowie, toteż nie są oni
          przywyczajeni do podejmowania szybkich decyzji i niestwarzania zagrożenia innym
          uczestnikom ruchu.

Niestety Rzeszów to nie jest miasteczko gdzie wyjeżdza się jedną polną droga na
          głowną ulice bz kierunkowskazu i po 100 metrach skreca w inna polna drogę,też
          bez kierunkowskazu.W większości miasteczek nie ma świateł ani dwupasmowych
          jedni, toteż miejscowi nie mają wypraktykowanych prawidlowych zachowań.

Weźmy to pod uwagę i jak widzimy w dużym mieście powiatowego kierowcę traktujmy
          go z taryfą ulgową...
          • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 13:21
            No ok można być wyrozumiałym ale dość często zdarzają się sceny że
            taki "powiatowy kierowca" niemal powoduje wypadek, np zajeżdżając drogę innemu
            i gdy ten ośmieli się zatrąbić, powiatowy kierowca przez szybę rzuca wiązankę
            albo pokazuje środkowy palec.
            • Gość: autor Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:37
              1. miejsce zamieszkania a niczym nie świadczy
              2. debili za kółkiem jest sporo, ale blokowiska i wiochy nie mają do siebie
              daleko
              3. wystarczy popatrzeć kto parkuje na miejscach dal inwalidy - wszyscy,
              niezależnie od rejestracji
              4. mimo wszystkich błędów; jest lepiej niż było (biorąc poprawkę na to, ze
              przybywa pojazdów a nie dróg)
              5. zaściankowy styl jazdy to bezpośredni wynik kiepskiej i źle oznakowanej
              siatki dróg. Niemcy mający wiele autostrad nauczyli się poruszać sprawnie i
              bezpiecznie.

uprzedzając - wiocha, zaścianek - nie traktujemy tego dosłownie, raczej jako
              stan mentalny
              • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 13:40
                Ostatnio w Newsweeku był ciekawy artykuł o polskiej agresji m.in. na drodze,
                warto przeczytać.
                • Gość: autor Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:48
                  czytałem, uważam że mocno naciągany

problemem Polaków (wszystkich, nie tylko kierowców) jest ich mentalność. Czy
                  myślicie, że arogancki kierowca jest sympatycznym pieszym? Przykładnym
                  współpracownikiem?

to tak jak z ciążą - jak nie można być trochę w ciąży :)
                  jest się frajerem lub nie
        • Gość: Piotr Re: Do kierowców RZE, RLA IP: 64.27.0.* 30.10.06, 13:45
          ciemnych Wieśniaków nie lubię ale kapusiów jeszcze bardziej...
          • Gość: NM Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 14:21
            dzieciarnia z gimnazjum w Gdańsku też brzydziła się kapowaniem... ciemność
            widzę ciemność...ja pier...
            • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 14:36
              Tak jest, kilka dni temu pewna pani z rejestracją RZ 60*62 (nie będę podawał
              całej:)) wyjechała od strony banku PKO, po czym zrobiła sobie rajd przez całą 3-
              go Maja, w okolicach Flerynki niemal wpadając na starsze małżeństwo. Kobieta po
              prostu zachowała się jakby nie bylo ludzi na deptaku, a wszyscy musieli się
              przed wariatką usuwać. Blondyna w małym seicento, kojarzy ktoś? Czegoś takiego
              jeszcze nie widziałem, niestety nie sfilmowałem jej ale podejrzewam że dostała
              mandat od straży miejskiej na Placu Farnym, gdzie potem wjechała (nie miała
              zezwolenia na wjazd do strefy A).
              • Gość: Piotr Re: Do kierowców RZE, RLA IP: 64.27.0.* 30.10.06, 14:53
                Nadzieja w niezawodnym donosicielu i jego kamerce, że następnym razem w poczuciu obywatelskiego obowiązku podp...li właściwe osoby. Rany co za miasto, jak człowieka nie rozjadą na chodniku podmiejskie wieśniaki to sfilmuje go kapuś czający się w krzakach.
            • Gość: ___GANDZIA___ Re: Do kierowców RZE, RLA IP: 82.177.97.* 31.10.06, 13:45
              ja tam na drodze się nie denerwuję - nie mam wpływu na tych co jadą przede mną
              jak nadarza się okazja to ich wymijam to tyle
    • Gość: cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.rzeszow.mm.pl 30.10.06, 19:20
      Cool.kid is realy cool. And kid of course...
      Tylko z tego wątku dowiedzieliśmy się, że:
      1. studiuje
      2. umie czytać
      3. filmuje
      4. ma czym filmować
      5. ma koleżankę z innego miasta
      6. biega za klientami hiperów, żeby ich przyłapać na wsiadaniu do samochodów z
      rejestracją RZE (fuj!)
      7. Uważa za prawdziwy związek nr rej. pojazdu ze zdolnościami umysłowymi ich
      użytkowników
      8. Ma do czynienia z kretynami

WOW!!!
      • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:23
        Punktowi 6 muszę niestety zaprzeczyć, tylko w tych dwóch przypadkach poszedłem
        się upewnić :))
      • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:30
        Bo taki jest właśnie Michaś. Kto go jeszcze nie znał, właśnie go poznał :)
        • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:32
          Jeszcze nie wiedzą, że mam nowy aparat Olympus z 8.0 megapixeli :D
          • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:34
            cool.kid napisał:

> Jeszcze nie wiedzą, że mam nowy aparat Olympus z 8.0 megapixeli :D

Ja ma 8,5.
            • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:34
              Mam też nowy monitor LCD a w miejscu pracy 10 do dyspozycji.
              • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:38
                W MediaMarkcie pracujesz?
                • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:39
                  10 biurek, krzesełek, komputerów IBM ThinkPad i monitorów LCD :)
                  • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:43
                    A ty czyścisz myszki.
                    • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:43
                      Siedzę na kompie tak jak teraz.
                      • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:44
                        A ja siedzę przy 11 kompach.
                        • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:45
                          A ja mam 2 w drugiej sali. Jest tam też ekspres do kawy. Hahahahah :)
                          • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:47
                            Myślałeś ze ja mam tylko jedną salę? Mam ich sześć. Dwie na pierwszym piętrze,
                            trzy na drugim i osiem na czwartym. W każdej po 11 komputerów. A herbatę parzy
                            praktykantka.
                            • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:51
                              Malibu sorry nie mam już czasu na wysłuchanie ciebie. Właśnie kończę pić kawę,
                              ubieram kurtkę i wyłączam kompa :) I idę do domku :)
                              • jetpilot1 Re: Do kierowców RZE, RLA 04.11.06, 12:07
                                Ha - a ja mam też monitor LCD 17`, aparat 4,1 MP, dwie komórki i perfumy za 300
                                zł :D:D

i co wy na to ??:P
                                • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 05.11.06, 13:51
                                  jetpilot1 napisał:

> Ha - a ja mam też monitor LCD 17`, aparat 4,1 MP, dwie komórki i perfumy za 300
                                  >
                                  > zł :D:D
                                  >
                                  > i co wy na to ??:P

Wygrałeś.
                              • Gość: bols Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.ostnet.pl 04.11.06, 21:18
                                o tej porze kończą prace sprzątacze(ki) w biurach.
                                • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 05.11.06, 13:53
                                  Michaś jest w sekcji "Sedesy i inne urządzenia sanitarne". Praca ciężka ale
                                  ajest satysfakcja z dobrze wykonanej roboty gdy się spojrzy potem na błyszczącą
                                  muszlę.
                                • Gość: Cool Kid Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.wsiz.rzeszow.pl 06.11.06, 11:55
                                  Chciałbyś tyle zarabiać :) I pracować przy realizacji projektów...
              • Gość: monty_python Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:39
                i zespół Downa też...
                • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:41
                  Wiem kim jesteś ale nie bierz tego do siebie, nie napisałem o wszystkich
                  kierowcach. Poza tym ten wątek stworzył gość z *internetdsl a ja mam neoplusa,
                  jak wiesz.
            • Gość: KICIA Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:37
              a ja mam grzybice pochwy !
        • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:32
          A to lubię najbardziej.
          Cytuję:
          "Do R: ja poznaję też po tym jak ktoś pluje na chodnik albo jak ocenia
          przechodniów wzrokiem i patrzy wilkiem gdy ktoś ma lepsze buty od niego. "
          • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:33
            Mnie też to się podoba.
          • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:34
            Bu2m - czemu zamknąłeś forum? Ja tylko przeprowadzałem się i nie miałem neta,
            dlatego mnie nie było a ty taki numer wyciąłeś.
            • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:37
              Kolega jetpilot chciał żebym zamknął więc zamknąłem.
              • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:38
                A ja utworzyłem nowe - skandale w Rzeszowie. Będzie o czym pisać.
                • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:39
                  Na przykład to:

cool.kid napisał:

> Niestety nie wszyscy szanują to że mają pracę - ostatnio ja i parę osób
                  byliśmy
                  >
                  > w sklepie w Plazie Rzeszów i obsługa była żenująca - ogólnie nas olano, a gdy
                  > wyszliśmy ze sklepu wyjaśniło się dlaczego - pewnie ekspedientka tego nie
                  > widziała, ale przez szybę było widać, co ją tak zajmowało - otóż obmacywała
                  > się "za biurkiem" ze swoją koleżanką i to w tzw. intymne miejsce (bardzo
                  > intymne). Sprawa trafiła do dyrektora stoiska i pewnie kobieta już nie
                  pracuje,
                  >
                  > ale mimo wszystko takie podejście jest żenujące. Niech sobie to robi, ale nie
                  w
                  >
                  > czasie pracy i kosztem klientów. Zwrócił ktoś na to uwagę? :) I piętro,
                  stoisko
                  >
                  > z nazwą składającą się z 3 wyrazów :)

Kim jest tajemnicza ekspedientka?
                  Kim jest jej koleżanka?
                  Jaki będzie ich dalszy los?

O tym dowiemy się w następnym odcinku <lol>
                  • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:42
                    Mówiłem ci żebyś nie zasypiał z ręką w gatkach.
                    • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:44
                      Mam na to świadków a laska wyleci/wyleciała z pracy bo jej przełożona
                      dowiedziała się o tych numerach - jest na to dowód. Także w innym sklepie w tej
                      pseudo-galerii jest tragiczna obsługa i o tym też wkrótce odpowiednie osoby się
                      dowiedzą :)
                      • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:50
                        Tadzio?
                        • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:52
                          Raczej pan który jest właścicielem stoiska. Postanowiłem robić porządek w
                          otoczeniu - to tak z lokalnego patriotyzmu "by żyło się lepiej". Dzięki mnie w
                          pewnym sklepie w Plazie Rzeszow ekspedientka zamiast obmacywać kumpelę będzie
                          obsługiwać klientów :)
                          • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:53
                            Miałeś już iść.
                            • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:54
                              No już idę, pa :) Cmok :)
                              • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:55
                                cool.kid napisał:

> No już idę, pa :) Cmok :)

Wielki słodki buziak.
                                • Gość: Clark Kent Re: Do kierowców RZE, RLA IP: 82.177.97.* 31.10.06, 14:01
                                  To moze umówcie się osobiscie na jakies małe figo fago, a nie tak przy wszystkich na forum ;)
                                  • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 31.10.06, 18:53
                                    My często się spotykamy na figo fago.
                                    • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 31.10.06, 19:23
                                      Chciałbyś :)
                                      • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 01.11.06, 12:02
                                        Nie udawaj. Niech nie będzie to już naszą tajemnicą.
                                        • jetpilot1 Re: Do kierowców RZE, RLA 04.11.06, 12:08
                                          nie chciałem zamknięcia forum!! - czemu zachowujesz sie jak łżelita??
                                          • bu2m Re: Do kierowców RZE, RLA 05.11.06, 13:55
                                            No dobra. Przyjmijmy wersję, że nie chciałeś.
    • Gość: .. Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:41
      największa patologia mieszka w jarosławiu, powinno sie im zabrać zardzewiałe
      sztrucle i dresy
      • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 30.10.06, 19:43
        To prawda. Byłem niedawno w Jarosławiu i był tam gość który robił zdjęcie
        dziewczynie na deptaku. I podszedł do niego facet ze wzrostem na oko 160 cm z
        takim tekstem "jeszcze raz zrobisz tu zdjęcie tej ku..e ch..u jeden to ci
        rozpie.. ten aparat". Poza tym całe miasto pełne jest żuli, meneli i odpadów
        społecznych, co innego Przemyśl który jest super miastem.
        • Gość: .. Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:47
          w jarosławiu to nawet murzyni chleją na umór
          sport.gazeta.pl/koszykowka/1,65031,3710034.html
    • Gość: nina Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:55
      czytając wypowiedzi ludzi którzy myślą, że mieszkają we wspaniałym mieście
      rzeszowie nieźle się uśmiałam.wasze rejestracje RZ może robią wrażenie na was
      samych. podnieca was ich widok;p taki wniosek się nasuwa po przeczytaniu
      wszystkich wypowiedzi. nie chce was martwić, bo wasze przekonania są
      rozbrajające, ale rejestracja RZ to obciach w Krakowie:D pozdrawiam wszystkich
      zakochanych w swoich rejestracjach
      • Gość: stiven Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 19:06
        u nas w usa obciach to rejestracja KR
      • Gość: ds16 Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 19:10
        następna zakompleksiona ...z której to wioski podrzeszowskiej jesteś Nineczko ?
        I niechaj zgadnę ...jak się ktoś pyta Ciebie w Wielkim Krakowie skąd jesteś to
        mówisz, że z... no no ...Rzeszowa nie ?

Wszystkie wsioki z kompleksem podkarpackim tak robią ,fascynowało mnie to od
        lat ,od kiedy zamieszkiwałem w Krakowie czy to Nisko, czy to Strzyżów czy
        Łańcut czy Przeworsk, wszystko rodowite RZESZOWIAKI :-)))))))) pełną gębą...
        o mniejszych dziurkach nie wspominam nawet... ...śmiech na sali, czego się tak
        wstydzicie ,powiedzcie ? no ? czyżby jednak było coś na rzeczy ?

Nie ma najmniejszego powodu, aby nie być dumnym z tego, że jest się z
        Rzeszowa ...powiem nawet, że zwłascza wobec metropolitalnych (hahaha)
        Krakusów...więc niechaj szanowne wsiury nie wycierają sobie gęby Naszym
        Miastem, bo to zakrawa na kpinę.
        • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 31.10.06, 19:25
          Popieram. Krótko mówiąc zadziałało tu przysłowie "uderz w stół a nożyce się
          odezwą" :)
        • Gość: autor Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:28
          jeśli czujesz się lepszy tylko dlatego, ze mieszkasz w Rzeszowie - to powiadam
          Ci: niewiele walorów posiadasz
        • Gość: gosc Re: Do kierowców RZE, RLA IP: 195.117.172.* 05.11.06, 01:10
          Jestes z Rzeszowa ?????? a twoi rodzice albo dzadkowie nie są czasem z jakiejś
          Bakuńczy czy tez podobnej miejscowosci bo wydaje mi sie ze tak , nie chcialem
          tu oczywiscie obrazać miejscowosci Bakuńcza jezeli takowa istnieje ,a rodowitego
          Rzeszowiaka jak mu sie jedynie wydaje .Tak na marginesie to jest tu na forum
          jedna wypowiedz ktora pewnie okresla twoja droge zmiany rodzaju wsiowego na
          miejski
      • cool.kid Re: Do kierowców RZE, RLA 31.10.06, 19:23
        A co kogo obchodzi Nowa H..., eee, Kraków? To w większości betonowe brudne
        blokowisko :)
      • Gość: autor Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:27
        nina, nie przesadzaj
        tylko część klawiaturowych pożeraczy asfaltu ma IQ poniżej ciepłoty ciała i
        uzależnia cechy osobowe od literek na rejestracji
    • Gość: RZE-Gliwice Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.ostnet.pl 01.11.06, 09:08
      To,że mieszkasz w Mojżeszowie wcale nie znaczy że jesteś mieszczuchem. Twoja
      rodzina też wywodzi się ze wsi.W latach 60-tych ub. stulecia było to miasteczko
      w ktorym żyło ok 60-70 tys. ludzi , wszystkie osiedla rzeszowskie zamieszkali
      zwerbowani po "wiochach" pracownicy WSK,Zelmer i innych. Gdzie mieszkają
      wieśniaki? wystarczy popatrzeć po osiedlowych balkonach ,przysłowiowa słoma
      wisi tam do dziś.
      • Gość: ds16 Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 09:35
        O sobie mówisz czy o swojej rodzinie, krajanach ? bo nie bardzo rozumiem co
        chcesz komuś wmówić, a już w ogóle nie kapujesz o co chodzi
        w krytyce "wioski"... co zresztą wszystko wyjaśnia, ale to są sprawy absolutnie
        nie do zmiany , niestety!
        • she8 Re: Do kierowców RZE, RLA 01.11.06, 13:55
          A ja jestem z Kolbuszowej i wcale się nie wstydzę.Nawet - wyobraźcie sobie -
          bardzo lubię to miasto i jego mieszkańców.
          PS Mam prawo jazdy, nie pluję po chodnikach, czasem pomylę kierunki, ale wtedy
          uśmiecham sie do Panów Prawdziwych Kierowców z Miasta, a oni już spokojnie
          oddają mi uśmiech lub kiwają głową z wyrozumiałością. I oni są z RZESZOWA!!!
          • Gość: ds16 Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 14:59
            I wspaniale. pozdrowienia do Kolbuszowej.

RKL ;-)
            • Gość: off Re: Do kierowców RZE, RLA IP: 82.160.42.* 01.11.06, 18:56
              Widze że niektórzy z Rzeszowa mają naprawde kompleks swojego "wielkowiejskiego"
              pochodzenia. Najwieksze buraki na drodze to nie kolesie z RZ RZE czy jaką
              kolwiek inną rejestracją, ale ćwoki które zaczernią sobie szyby puszcza na cały
              regulator techno i wystawią łokieć za okno. Szczyt buractwa i to nawet pomimo
              posiadania rejestracji RZ 8**S i innych RZtów
              • Gość: misiek Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:16
                1.11.2006 w TVN24 reporterka omawiając ruch na drogach dojazdowych do Krakowa
                wymieniła tragiczny wypadek koło Lubaczowa (Piła). Z perspektywy tego miasta na
                K, też ci z RZ to wiocha przy drodze dojazdowej do Krakowa. Miałem RWB, REJ,
                RZE- i naprawdę bez wzgledu na te litery chamstwo na drodze w Rzeszowie spotkać
                można. Czesto się staram np. stojąc w korku przepuścić kogoś z drogi podrzędnej
                np. Targowa z Mickiewicza, ale sam jestem przpuszczany przez tych z obcymi
                rejestracjami. Po prostu cham może jechac nawet z rejestracją z Watykanu.
                • Gość: artI Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:11
                  Tak jest misiek ..trafnie to ujales !!!Nie rejestracja swiadczy o
                  kierowcy/człowieku...juz bardziej sposób i styl autora tego watku..
                  Moim zdaniem sam sobie wystawił swiadectwo...
                  • Gość: pon wilkomiejski a jo mom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:26
                    A jo mom ryjystrocjo Rz bo jezdem ponem z wilkogo miosto mojzesowa. ciese siem
                    ze miskom w tym wilkom miście a nie w takom łoncucie cy kulbusowyj abo lizajsku
                    cy nisku.
                    bło co zysów to zysów. młozno z gury potcyć na tych z mołych miostecek. bo
                    zysowioki są we besty nimo co...a ze wsioki z dziado pradziodo tło inso sprawo
                    amen.
                    • she8 :))) 02.11.06, 23:21
                      ale nie jest to śmianie się z tych, którzy gwarą mówią. To nasz język także,
                      to część naszej kultury. Której niestety brakło założycielowi wątku. Choć może
                      jest bardzo zdesperowany, więc wybaczam mu to, ale nie formę, jakiej użył.
    • Gość: Mario Rogatki dla RZE, RLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:28
      Popieram!!! Też nienawidzę tych pastuchów i niedzielnych kierowców po co oni
      przyjeżdżają do Rzeszowa niech zostaną u siebie i tam się popisują.
      • Gość: ds16 Apel - Tesco IP: *.ramtel.pl 03.11.06, 10:27
        Apeluję do Wszelkiej maści Wsioków oraz mentalnych dresów skąd by się nie
        wywodzili o niewyżywanie się za każdą niedogodność waszego plebejskiego żywota
        na Bogu ducha winnych Kasjerach i Kasjerkach w Tesco tudzież innym
        hipermarkecie! To też są LUDZIE, pracują uczciwie i ciężko, często zmuszeni
        przez los ...za marniutkie grosze, (w warunkach naprawdę trudnych z
        obowiązkowym uśmiechem na twarzy), po które wielu z Was nie chciałoby się nawet
        schylić, a więc szacunek i kultura drodzy Katolicy z dziada pradziada - czytaj
        dla nerwowych palantów - morda w kubeł, a poza tym dziękuję proszę i do
        widzenia.

Jak chcecie wykłócać się o kody kreskowe czy złą organizację pracy w sklepie to
        brać za mordę kierownictwo, a nie szeregowego pracownika, dla którego ta robota
        jest nierzadko 100 razy większą udręką niż wasze zakupy.

Zwierzęta do ZOO, kapewu ?

Chamstwu trzeba dawać odpór zawsze i wszędzie, teraz po ostatnich tragediach, o
        których informują media zrobiło się to bardzo trendy, a za chwilę rozejdzie się
        po kościach jak zwykle i powróci anarchia. Pamiętajmy, że Wszyscy z osobna
        możemy z tym bajzlem walczyć, wystarczy chcieć .
        • Gość: Mister Re: Apel - Tesco IP: *.wsiz.rzeszow.pl 03.11.06, 12:53
          Popieram
          • Gość: pon wilkomijski chomstwo i frustroty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:11
            boze moj ile chomstwo frustrocyji wybijo z nikturych płostów w tyj dyskusyi !!!
            i toki chom i frustrot chcy wolcyć z chomstwem psy kasach w tysku?? chcy
            wzbronioć przyjezduf wsiowytch na zakupy tukej??
            a zeby wos pokrynciło - pie[sycie jok pokryncone o jakiś ślabanach, zych
            kirowcach - a samuście chamy i frustroty. co wy mozecie?? co wy mozecie ??
            zol mi wos
            amen
    • Gość: gieniuu Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.rzeszow.mm.pl 04.11.06, 15:53
      i wszystko jasne, RZE i na moście nie potrafi sobie poradzić,przez mostek za to
      bezproblemowo wyjeżdża z wiejskiej drogi
      Policjanci ustalają okoliczności wypadku, do którego doszło dziś około godz.
      0.10 na Moście Zamkowym w Rzeszowie. W wypadku tym rannych zostało 5 osób.

"Z ustaleń policji wynika, że samochodem BMW jechało cztery osoby. W pewnym
      momencie kierujący BMW 19-letni mieszkaniec powiatu rzeszowskiego stracił
      panowanie nad pojazdem, zjechał na przeciwną stronę jezdni i uderzył w barierę
      ochronną, następnie zderzył się z prawidłowo jadącym fordem escortem.

W wyniku wypadku obrażeń doznał 55-letni kierowca forda, kierowca BMW oraz jego
      pasażerowie - trzej 19-letni mieszkańcy powiatu rzeszowskiego. Rannych
      przewieziono do szpitala.
    • Gość: RLA Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:12
      Wzorowy kierowco,autorze tematu, wzory RZ, podaj mistrzu swoją
      rejestracje ,żeby można było Cie podziwiać kierowcę rajdowego....
    • Gość: gosc Re: Do kierowców RZE, RLA IP: 195.117.172.* 05.11.06, 01:15
      a teraz stań przed lustrem i powiedz sobie ale to przecież opisalem siebie
    • Gość: kierowca najgorsi z najgorszych RKL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 09:29
      prawda jest taka ze najgorsi z najgorszch to kierowcy z RKL, oczywiscie sa wyjatki i jest ich coraz wiecej ale generalnei to albo ludzie ktorzy sa "niedzielnymi kierowcami" i az strach jechac blisko nich albo tez coraz wiecej mozna spotkac mlodych na rejestracjach RKL ktorzy to jezdza na 6 miesiecy na zachod kopac rowy potem przyjezdzaja i tluka sie zdezelowanymi BMW i innymi wynalazkami jadac lamiac wszystkie przepisy drogowe... tak ze wg mnie kierowcy z RZ,RZE,RLA,RSR to niebo w porownianiu do RKL. takze jak ktos jeszcze sie nie spotkal z RKL to przestrzegam zeby uwazal na drodze na nich...
    • Gość: yaco Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:52
      Ktoś, kiedyś powiedział (mądrze z resztą), że słowo "wieśniak" nie określa
      miejsca zamieszkania, tylko stan umysłu. Widzę, że sprawdza się to w Twoim
      przypadku stuprocentowo :p
    • Gość: nieRZJ Re: Do kierowców RZE, i z BUdziWOJA IP: 84.38.160.* 08.11.06, 09:02
      Ci z BUDZIWOJA są najgorsi.
    • Gość: Jarek Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.ostnet.pl 08.11.06, 20:26
      mieszkam kolo rzeszowa i powiem tyle

nie ma zadnego znaczenia kto jaka ma rejestracje...

moje zdanie jest takie nie wszyscy powinni miec prawo jazdy, sa inne srodki lokomocji jak autobusy czy kolej!
      mysle ze nie jest to tylko problem RZE RLA

ja osobiscie moge powiedziec ze widzialem juz duzo i wiele pewnie jeszcze zobacze

wszyscy z literka R... robia cuda na drogach!!!
      czy to jest RBR, RZE, RJS, RT, RZ
      na podkarpaciu slabo ludzie jezdza i sa malo kulturalni na drodze!
      najgorsze jest to jak jedziesz szybciej od samochodu przed toba i ten za wszelka cene nie chce ci zjechac na prawy pas, czy troche w prawo

jezdze duzo po polsce i ostatnio w wielkopolsce po raz kolejny sie przekonalem ze tam ludzie lepiej uzywaja tego co maja w glowie!!!
      jechalem dostawczym samochodem kolo 100km/h przed soba mialem chyba bete, gosc zjechal troche w prawo i sobie wyprzedzilem i pojechalem dalej... czy u nas nie mozna tego zrobic w ten sposob? w czym tkwi problem? nie rozumiem tego ;|
      mysle ze odrobina checi moze zdzialac cuda!!! wystarczy chciec!
      • Gość: kierowca Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:13
        i taki jest właśnie ten wątek, że wyzywacie się od głupków,baranów i
        wieśniaków.po prostu nie można uogólniać że każdy z jakąs tam rejestracją nie
        potrafi jeździć.to stwierdzenie jest bardzo bliskie temu że wszystkie kobiety
        nie nadają się na kierowców .inną sprawą są tzw.niedzielni kierowcy którzy
        rzeczywiście potraią zajść za skórę.
    • Gość: RWB Re: Do kierowców RZE, RLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:19
      Ten post świadczy tylko i wyłącznie o twojej głupocie. Zanim coś napiszesz,
      zastanów się 10 razy. Prawdopodobnie wielu z RZE czy RKL jeździ dużo lepiej od
      ciebie. A wielu przeniosło się z miasta na wiochę (jak ty to nazywasz). A ty
      możesz być sobie Rz. Twoja inteligencja jest dużo poniżej jakiegokolwiek R.
    • Gość: mp Re: Do kierowców RSR przede wszystkim!!!!!!!!!!!!! IP: 62.121.144.* 10.11.06, 23:05
      te balwany jeżdzą najgorzej!!!, na drugim miejscu buroki z RLA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka