Dodaj do ulubionych

Samoobrona i Ferenc

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:36
Oglądaliście w aktualnościach rzeszowskich, jak p. Zybrowska z Samoobrony
udzielała poparcia w ratuszu p. Ferencowi ? Forma straszna i miejsce nie
najlepsze, ale pytam Dlaczego ???????????
i jak tu głosować na p. Ferenca
Obserwuj wątek
    • Gość: johny Re: Samoobrona i Ferenc IP: 84.38.160.* 07.11.06, 20:56
      Ten pan to wielki cwaniak i manipulator. Nie zapominajmy jego PZPRowskiego rodowodu.
      A popierają go głównie komuchy i ludzie bezkrytyczni.
      • Gość: autor Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:59
        przeciwni natomiast, są analfabeci
        • Gość: Nie-Ferenc Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.rzeszow.mm.pl 10.11.06, 00:00
          Nie wiem czego jesteś autorem i, szczerze mówiąc (pisząc), niezbyt mnie to
          interesuje. Przeczytałem jednak Twój post i pragnę Cię poinformować, że
          zdecydowanie nie jestem analfabetą, za co oczywiście szczerze przepraszam.
      • Gość: Karol Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:01
        Prezydent jest bardzo pewny wygranych wyborów i dlatego stracił czujnosc.
        • Gość: klozet Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:18
          I wyszło po raz kolejny jaki to prostak i koniunkturalista z tego ferenca.
          Wyglądu to on nie ma a i wypowiedzieć się nie potrafi to i do twarzy mu ze
          zbyrowską i samoobroną.
          Wstyd że takiego prezydenta mamy i mieć prawdopodobnie będziemy.
          • Gość: ty_mochowicz Tylko trzoda głosuje na samoobronę?? IP: 213.199.251.* 07.11.06, 21:29
            Wszelkie inne wyjaśnienia są zbędne.
            • Gość: autor Re: Tylko trzoda głosuje na samoobronę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:35
              przypominam, że to samoobrona popiera prezydenta a nie odwrotnie

nienawiść przyćmiła wzrok czy mózg?
              • Gość: ty_mochowicz Re: Tylko trzoda głosuje na samoobronę?? IP: 213.199.251.* 07.11.06, 21:41
                "Panowie" prezydenti premier też popierają trzodę wiec kim
                są?????????????????????
                • Gość: Pikus Re: Tylko trzoda głosuje na samoobronę?? IP: *.centertel.pl 09.11.06, 22:26
                  Szanowny panie "mochowicz" a może w ramach odwagi przyzna się pan skąd pan
                  klika.Inaczej na Podkarpaciu nikt nie będzie traktował pana poważnie.
              • Gość: Nie-Ferenc Re: Tylko trzoda głosuje na samoobronę?? IP: *.rzeszow.mm.pl 10.11.06, 00:04
                Odpowiedz sobie na własne pytanie.
                Weź pod uwagę, że to rausz został udostępniony Sanoobronie, a nie odwrotnie :)

Myślenie nie(których) boli !!!
        • Gość: Prześmiewca Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.centertel.pl 09.11.06, 22:13
          Stracił czujność bo nie zajmuje sie psudo polityką tylko pracą na rzecz Rzeszowa
          i nikt tu nam mydlił oczu nie będzie.
          • Gość: Prześmiewca Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.centertel.pl 09.11.06, 23:06
            Miało być pseudo
      • Gość: golwes Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.dnet.pl 07.11.06, 21:53
        te cwaniak a gdzie byłeś jak kilkadziesiąt osób protestowało na maja i zostało
        spałowanych za tzw komuny??
        ja tam byłem i niepamiętam żadnych wielkich działaczy solidarności
        antykomunistów(zresztą spałowany też byłem) i oczywiście popieram tadzia i jego
        komitet także niepierdziel o komuchach i niewiem czym jeszcze bo jesteś za
        młody albo wręcz wredny także mówiąc najogólniej w rzeszowie naprawde mało
        ludzi może sie wypowiadać w sprawie komuny, krytykować itd, gdzie ci wszyscy
        pisowcy i innni tzw antykomuniści wtedy byli???
        no gdzie????????????????????????????????
        • Gość: klozet Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:58
          Niektórzy pewnie siedzieli w pierdlu, ale taki pożal się boże opozycjonista jak
          ty pewnie o tym nie wie.
          • Gość: golwes Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.dnet.pl 07.11.06, 22:06
            niejestem żadnym opozycjonistą
            a niby którzy to ci niektórzy oprócz pana kopaczewskiego??
            no i kiedy??
            • Gość: ty_mochowicz Tylko trzoda głosuje na samoobronę! IP: 213.199.251.* 07.11.06, 22:29
              Wszedłem z kraju ażeby zobaczyć co słychac na zadupiu-no i zobaczyłem-procent
              buractwa jest u was wyższy aniżeli średnia krajowa
              • Gość: Pikuś Re: Tylko trzoda głosuje na samoobronę! IP: *.centertel.pl 09.11.06, 22:22
                Panie "Mochowicz" na ten lep to możesz sobie brać cwaniaczków z kraju a nie
                PODKARPACIA panu dziekujemy
        • Gość: Nie-Ferenc Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.rzeszow.mm.pl 10.11.06, 00:09
          Ty nie bierz tu nikogo na martrologię, bo każdy ma swoją historię.
          Żyjemy w Rzeszowie w 2006 roku i przed nami wybór na najbliższe 4 lata.
          Wybierzmy rozsądek. W tym nie pomogą licytacje ile razy kto dostał i od kogo,
          zwłaszcza, że na forum (w necie) odwaga jest szczególnie tania...
      • Gość: MC do johny IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 07.11.06, 23:00
        nasteony jelop myslacy kategoriami.zly wredny komuch.popatrz pacanie ile jest
        dobrego w Rzeszowie, ile sie dzieje przez ostatnie 4 lata.powiem ci cos mimo ze
        nie sadze ze dotrze.w dooooooooooooo**ie mam czy komuch czy zyd czy marsjanin a
        moze nawet milosnik serkow plesniowych mason i pomaranczowy.jesli robi dobrze
        dla miasta to go popieram.dotarlo czy mam powtorzyc???
        • Gość: antyferenc Re: do johny IP: 195.117.241.* 08.11.06, 09:07
          MC jak zwykle staje w obronie faceta, którego niektórych działań nie da się
          obronić nie narażając się na śmieszność.
          Spojrzyj czasami trochę bardziej obiektywnie człowieku na tego gamonia.
          Konszachty ze zbyrowską i samoobroną są tak samo żałosne w wykonaniu miernoty
          ferenca jak i pisiaków.
          • Gość: MC Re: do johny IP: 195.136.36.* 08.11.06, 09:40
            taki jestes kozak.Ferenc miernota gamon.ok.powiedz mi co ty kolku zrobiles dla
            miasta poza sraniem w internecie.bo ja robilem i robie.ale czy ty cokolwiek
            robisz.zastanow sie nad soba bo w necie moge ci odpisac ale w realu bylbys jak
            ten worek do boksu...
            • Gość: antyferenc Re: do johny IP: 195.117.241.* 08.11.06, 09:45
              :D
              Pajacowanie na forum to te twoje zasługi dla miasta?
              • Gość: MC Re: do johny IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 09.11.06, 18:30
                Pomagam charytatywnie.Pajacujesz ty.ale juz niedlugo.
          • Gość: Pikuś Re: do johny IP: *.centertel.pl 09.11.06, 22:39
            "Czyny nie słowa" panie "antyferenc" czy zna pan to hasło to właśnie realizuje
            Ferenc.
    • Gość: antyferenc Czy łamanie prawa w ratuszu to standard? IP: 195.117.241.* 08.11.06, 09:14
      ww6.tvp.pl/400,20061107417984.strona
      • Gość: MC Re: Czy łamanie prawa w ratuszu to standard? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 09.11.06, 18:32
        wynajmujesz komus mieszkanie.ten ktos zaprasza kogos w gosci i dostaje po
        mordzie.kto bedzie winny temu?wlasciciel mieszkania???normalny jestes?ile ty
        masz lat 12?dramat
        • Gość: klozet Re: Czy łamanie prawa w ratuszu to standard? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:28
          MC uważaj żebyś się nie zaszczekał na śmierć :D
          Easy man :D
    • Gość: Prześmiewca Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.centertel.pl 09.11.06, 22:07
      A widzieliście jak premier powołuje i odwołuje pana A.Lepera.Wypowiadam się nie
      dlatego aby bronić kogokolwiek lecz najlepiej w takich sytuacjach przed wyściem
      rano z domu popatrzeć w lusterko.
      • Gość: klozet Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:15
        I Kaczor i Ferenc są dlatego dla mnie spaleni jako politycy!
        • Gość: Prześmiewca Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.centertel.pl 09.11.06, 22:47
          "Klozet" Prezydent nie politykuje on robi swoje i robi to dobrze.
          • Gość: Nie-Ferenc Re: Samoobrona i Ferenc IP: *.rzeszow.mm.pl 10.11.06, 00:21
            Wiesz co, boję się tego "robienia swoje" przez Ferenca. Moja ocena jeo działań
            jest taka: "Nie ważne jest nic, co nie zgadza się z moimi wyobrażeniami. Kto
            się ze mną nie zgadza jest nikim. Tylko ja wiem co jest dla miasta najlepsze" I
            TAK DALEJ. Wiesz co to jest? Czy wszyscy wychwalacze Prezydenta zdają sobie
            sprawę z tego do czego to zmierza? Wierzę, że chcą najlepiej. Ja nawet wierzę,
            że Ferenc chcejak najlepiej. Tylko, NA MIŁY BÓG, on nie jest alfą i omegą! On
            NAPRAWDĘ nie zna się na wszystkim! A wszystkim, lepszym,czy gorszym doradcom,
            dawno pozamykał gęby.
            Wiem, że wygra wybory. Takie są prawa demokracji - najgorszego z systemów
            politycznych, dla którego nie ma lepszej alternatywy.
            Przepraszam tych , którzy nie zrozumieli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka