Gość: \ IP: *.hlm.ses-americom.net 13.11.06, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AllyGator Cud techniki dla narciarzy IP: *.hlm.ses-americom.net 13.11.06, 20:11 Trzeba byc typowym polskim jelopem zeby cos takiego trzymac w tajemnicy. W USA byly by juz sprzedane bilety na 3 lata naprzod. Ale u nas? Niee da sie, przeciez to wstyd wymyslic cos dobrego, na peeewno sie nie uda..... Ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Cud techniki dla narciarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:39 Jestem dobrej mysli. Urzadzenie juz opatentowane [najwazniejsze zrobione] teraz wstawic poprawki i szybko sprzedac najlepiej jakiejs polskiej firmie a nie jolopom amerykanom !!!!! Pokazmy wszytskim ze nie tylko kupujemy ale i tworzymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to co j Re: Cud techniki dla narciarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:55 w jakim klubie orbital czy ten drugi>?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Cud techniki dla narciarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 08:10 To jest w klubie Kreo Fitness www.kreofitness.pl na podpromiu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Cud techniki dla narciarzy 14.11.06, 07:59 ne polskiej firmie, tylko PODKARPACKIEJ!!! to nasze! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Cud techniki dla narciarzy 14.11.06, 07:59 no właśnie; wymyśl coś szybciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
jendruha Re: Cud techniki dla narciarzy 14.11.06, 07:32 Ale gdzie to wogóle jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cud techniki dla narciarzy IP: *.univ.rzeszow.pl 14.11.06, 11:09 KLUB KREO FITNESS www.kreofitness.pl Hala na Podpromiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Victory Re: Cud techniki dla narciarzy IP: *.nat.rsk.pl 14.11.06, 16:06 A jednak najlepsi jeszcze nie wyjechali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dinn Re: Cud techniki dla narciarzy IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 14.11.06, 20:02 hmmm fajnie że takie coś istnieje i to na Podkarpaciu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Cud techniki dla narciarzy IP: *.satfilm.net.pl 23.11.06, 22:09 Ja jeżdżę na TRIKKE i mi to w zupełności zastepuje narty latem i traning jako przygotowanie do nart. Zobaczcie na www.trikke.com Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Cud techniki dla narciarzy 23.11.06, 22:33 Z tego co widzialem to raczej malo chetnych jest na to cudo ;) A jesli sie ktos wybiera to nie zapomnijcie o wlasnych butach . Odpowiedz Link Zgłoś