Dodaj do ulubionych

Historyczny remont za 10 mln

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 19:58
dobrze ze wyremontowali te teatr ... teraz to moze byc mala chluba miasta :)
Obserwuj wątek
    • Gość: sceptyk remont - bubel IP: 84.38.160.* 02.12.06, 11:02
      Gdy patrzę na tą plastykowo-styropianową fasadę to nie wiem czy śmiać się czy
      płakać. To co w historycznej szacie uchodzi na budynkach ratusza czy PKO - tu na
      elewacji teatru wygląda na bzdurę, kicz i pseudohistoryczne ciągotki.
      Jeśli w podobnym guscie "wyremnotowano" wnętrze teatru - to będzie na co pluć na
      forum :)))
      • qqq66 Re: remont - bubel 02.12.06, 11:12
        Macie jakieś zdjęcia? Chciałbym zobaczyć o czym mówicie...
        • Gość: sceptyk Re: remont - bubel IP: 84.38.160.* 02.12.06, 11:31
          Autor projektu rekonstrukcji fasady zapatrzył się na starą pocztówkę i stworzył :

bi.gazeta.pl/im/8/3755/z3755988N.jpg
          • Gość: ads Re: remont - bubel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 14:22
            właśnie że ładnie to wygląda nie to co było dawniej taki pochmurny szary gmaszysko
            • Gość: jojo attyka z fiutami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:34
              Gość portalu: ads napisał(a):

> właśnie że ładnie to wygląda nie to co było dawniej taki pochmurny szary gmaszy
              > sko

Mnie się też to podoba - attyka z fiutami i cyckami - nono - odważna
              rekonstrukcja w czasach pisu i lpr :))
              • borowik1 Re: attyka z fiutami 02.12.06, 19:53
                projekt nawiązuje do wyglądu budynku sprzed nieszczesnego socjalistycznego
                remontu. Więc nie rozumiem zarzutów o kicz. Tak ten budynek wyglądał pierwotnie
                i bardzo dobrze że go właśnie w takim stylu odrestaurowano.
    • Gość: jop Wszystko za zgodą dr Grzebyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 18:56
      • Gość: klient pewnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:06
        co niektorzy wolaleliby kolor czerowny i szary z odrobina czerni :)
        mnie sie osobiscie podoba :)
    • Gość: jawa Re: Historyczny remont za 10 mln IP: *.rzeszow.mm.pl 09.02.07, 22:27
      dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka