Dodaj do ulubionych

Loty Rzeszów - Oslo

12.12.06, 10:34
Władze lotniska prowadzą rozmowy z tanią linią lotniczą Norwegian Air Shuttle
o uruchomieniu połączeń lotniczych. Dziś norweski przewoźnik ma przedstawić
swoją ofertę dotyczącą utworzenia połączeń z Oslo. Pod uwagę brany jest tez
Sztokholm.

Źródło: Portal Nowiny 24
Obserwuj wątek
    • styro Re: Loty Rzeszów - Oslo 12.12.06, 14:47
      Duzo Polakow z Podkarpacia pracuje w Norwegii??? Bo jesli to polaczenie mialoby
      sie utzrymac z turystow to czarno to widze - bedzie pewnie tylu chetnych co na
      loty do Egiptu. Mysle, ze Norwegian duzo lepiej by zrobil otwierajac
      polaczenie z Rzymem lub z Madrytem. Jestem sceptycznie nastawiony - chcialbym
      sie mylic.
      • huskyman Re: Loty Rzeszów - Oslo 12.12.06, 16:49
        Ciekawe ile trzeba bedzie zaplacic za bilet? :) Chetnie bym sie wybral na mala wycieczke.
        • Gość: STYRO Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.Red-83-42-224.dynamicIP.rima-tde.net 12.12.06, 16:55
          od 200 do 400 zlotych
          • Gość: magda Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 17:04
            Ale sie cieszę, bedę mogła w końcu latać do Sztokholmu nie kombinując.
            Norwegian dobre linie,sprawnie przewożą pasażerów oby tylko zrobili to
            połączenie.
            • styro Re: Loty Rzeszów - Oslo 12.12.06, 19:30
              To tylko plany:

Nowe loty z Jasionki?
              12.12.2006.
              Port lotniczy w Jasionce staje się coraz atrakcyjniejszym partnerem dla
              kolejnych europejskich przewoźników. Już trwają rozmowy dotyczące uruchomienia
              nowych połączeń z Rzeszowem między innymi przez tanie linie - Norwegian.
              Dzisiaj w Jasionce spotkali się : dyrekcja rzeszowskiego lotniska i
              przedstawiciele lokalnych biur podróży z dyrektorem d/s sprzedaży
              skandynawskiego przewoźnika Barbarą Klary. Pani dyrektor potwierdziła jedynie,
              że linie - jako spółka giełdowa - są zainteresowane każdym polskim lotniskiem,
              gdzie widzą możliwość zarobienia. A tak może być w Rzeszowie, chociaż to na
              razie tajemnica handlowa. Norwegian obsługuje w Polsce - przede wszystkim loty
              ze Sztokholmu i Oslo między innymi do Warszawy i Krakowa. Teraz badany jest
              Podkarpacki rynek. A ten rozwija się coraz bardziej. W zeszłym roku przez nasze
              lotnisko przewinęlo się prawie 100 tysięcy pasażerów. W tym ma być 215-naście a
              w przyszłym już około j pół miliona.
              RADIO RZESZOW
              • Gość: rze Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:50
                pół milion w przyszlym roku ... hmm (Wawa , Londyn , Dublin , NY ) no nie iwem
                czy 0.5mln bedzie ..

napewno jak loty do Norwegii beda 1-2 razy w tygodniu to Polaczenia sie
                utrzyma. ale Loty do Madrytu,Paryza, Wiednia , Rzymu sa potrzebne - nie musza
                byc codziennie / wystarczy na poczatek 2-3 razy w tygodniu . pozniej mozna
                zweryfikowac zapotrzebowanie .
                • Gość: rs Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: 82.177.98.* 12.12.06, 19:52
                  Wiedeń nie ma szans
                  • Gość: klient Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:56
                    wieden ma szanse ale przy konkurencyjnych cenach w porownaniu z cenami
                    autobusow
                    no i reklama takie polaczenia nie moze .... isc sie ...
                    • styro Re: Loty Rzeszów - Oslo 12.12.06, 19:59
                      Wieden jakie ma szanse? Bardzo male - podobnie jak wszelkie skandynawskie
                      destynacje - tylko wyspiarskie kierunki plus Rzym i Madryt, moze Paryz tez...

To polaczenie jak otworza to jak wytrzyma 3 miesiace to bedzie sukces. lepiej
                      zeby go nie otwierali, bo pozniej inni przewoznicy moga dojsc do wniosku, ze z
                      rzeszowa nikt nie chce latac.
                      • Gość: dosc Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:01
                        styro: ty siedz tam na teneryfie i zbieraj pomarancze i nie .... nam tu
                        farmazonwo!!
                        • Gość: rze haha Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:34
                          haha styro ty masz jakies kompleksy ? Jak niemasz pojecia to sie nie odzywaj .
                          oni chyba lepiej wiedza robia badania rynku .
                          jezdze 1-2 razy w roku do ciotki do wiednia . i widze ile ludzi jezdzi !
                          codziennie z rzeszowa wyjezdza autobus ( zbiera ludzi z krosna , jasla itd)
                          podroz fatalna , 10-11 godzin trwa! koszt 135 zl w jedna strone :/
                          + jeszcze jest kilka firm które jezdza busami 6-8 osobowymi , mnóstwo ludzi
                          jezdzi !
                          takze samolot do Wiednia 2-3 razy w tygodniu Dal by rade . jesli cena w 1
                          Strone była by na poziomie ~200zł
                          • styro Re: Loty Rzeszów - Oslo 12.12.06, 20:41
                            Gość portalu: rze haha napisał(a):

> takze samolot do Wiednia 2-3 razy w tygodniu Dal by rade . jesli cena w 1
                            > Strone była by na poziomie ~200zł

I pod jeszcze jednym warunkiem: gdyby AUA lub inny przewoznik mial dopiske
                            CARITAS na kadlubie. Latanie to biznes - to nie interes zapelnic samolot
                            biletami za zlotowke. W Europie normalna cena biletu na takiej trasie to
                            powyzej 100 euro - zaplacisz?

Mam dla Ciebie rade - marnujesz sie tutaj na forum - zacznij wysylac CV do firm
                            lotniczych przyjma Cie z otwartymi ramionami.

Nie - kompleksow nie mam.

a tymczasem radze poczytac i porozmawiac z madrzejszymi od Ciebie kolegami na
                            lotnictwa.fora.pl ;)
                          • styro Re: Loty Rzeszów - Oslo 13.12.06, 17:03
                            Gość portalu: rze haha napisał(a):

> haha styro ty masz jakies kompleksy ?

Taaaaaa... Cale mnostwo
                            :-)

Jak niemasz pojecia to sie nie odzywaj .

Dla twojej wiadomosci: forum dyskusyjne jak sama nazwa wskazuje sluzy do
                            wymieniania pogladow, dyskusji itd. wiec nie rozumiem dlaczego mialbym sie nie
                            odzywac. Na chwile obecna to Tobie koledzy z forum na lotnictwie wielokrotnie
                            zarzucali wodolejstwo i pisanie postow nic nie wnoszacych do tematu, pelne
                            truizmow itp. majace na celu jedynie nabicie sobie licznika postow (ale po co?)
                            >
                            Nie musze z Toba dyskutowac, ale zrobie to - podam Ci kilka argumentow, a
                            pozniej Ty podasz mi Twoje konkretne argumenty i sprobujesz mnie przekonac, ze
                            nie mam racji - ok?

Na chwile obecna jedyne trasy jakie funkcjonuja to Warszawa (wiadomo) Londyn i
                            wkrotce Dublin. Samoloty wypelnia glownie rzeszowska Polonia - do WAW lataja
                            Polonusi przesiadajacy sie w stolicy do stanow oraz inni przesiadajacy sie w
                            hubie naszego narodowego przewoznika w samoloty, ktore rozwoza ich po Europie.
                            Znikoma czesc to biznesmeni jadacy do WAW w interesach. Ryanair otworzyl
                            wyspiarskie kierunki, pamietamy te ochy i achy, kiedy mowilo sie, ze zaleja nas
                            turysci z wysp i co? kupa - samoloty wypelniaja emigranci odwiedzajacy swoje
                            rodziny w Polsce, a takze ludzie uciekajacy stad - nie mam racji? Ok -
                            popatrzmy na 2 strone kija - probowano otwierac turystyczne czy biznesowe
                            kierunki - mniej zwiazane z emigracja - podam Ci 3 przyklady:

FR- HHN - klops - mozna zwalac na godziny odlotu, mozna zwalac na slaba
                            reklame, mozna zwalac na wszystko - brak popytu - loty odwolane,

Direct Fly - mialy odbywac sie loty do Lwowa - malutkim samolotem i co? Na
                            forum wszyscy chcieli latac - jak przyszlo do kupowania biletow okazalo sie, ze
                            nie ma komu zaplacic za podroz - odwolano.

Czartery do Tunezji z zeszlego roku - brak chetnych - odwolano.

AMC - Egipt czartery - pierwszy mial wyleciec za pare dni i jak myslisz - co
                            sie stalo? Brak chetnych odwolano.

Nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje, ale mieszkancy Podkarpacia nie
                            lataja. Powodow moze byc kilka:

- bieda,
                            - strach przed lataniem,
                            - brak przyzwyczajenia do latania - ludzie wola sie tluc po kilkanascie godzin
                            autobusem lub pociagiem za podobna cene niz kupic bilet na samolot...

I Ty myslisz, ze nagle wszyscy masowo rzuca sie ogladac fiordy¿? Powtarzam
                            jeszcze raz - na chwile obecna nie maja przyszlosci kierunki gdzie podkarpacka
                            polonia jest nieliczna, no moze poza FRA lub MUC LH gdyz sa to doskonale
                            miejsca przesiadkowe - ale LH nie wejdzie do RZE wczesniej niz za 2 lata. Bo
                            to nie mieszkacy Rzeszowa lataja, ale ludzie, ktorzy kiedys mieszkali w
                            Rzeszowie - taka jest smutna prawda czy Ci sie to podoba czy nie. Srednia cena
                            biletu w Europie wynosi ponad 100 euro - LF z Rzeszowa nie jest zly, ale wez
                            pod uwage, ze jest to LCC - gdyby zaczal tutaj latac tradycyjny przewoznik
                            bilety bylyby sporo drozsze - myslisz ze byloby super oblozenie? W lotach
                            atlantyckich zarabia sie na biznesklasie, na drozszych taryfach - myslisz ze
                            takowe w rzeszowie beda sie dobrze sprzedawaly ? Ja mysle, ze sprzedadza sie
                            bilety te najtansze - na ktorych przewoznik prawie nie zarabia. Najwieksze
                            skupiska naszej lokalnej Polonii to z tego co sie orientuje to Wlochy oraz
                            Hiszpania - zas nie jest nas duzo w Norwegii.

Ty chcesz odwiedzac ciotke w wiedniu - a mi sie marzy bezposrednie polaczenie
                            RZE-TFN i musze obejsc sie smakiem bo jest to z punktu widzenia przewoznika
                            ekonomicznie nieuzasadnione. Niestety Rzeszow ma na dzien dzisiejszy bardzo
                            maly potencjal i trzeba sie z tym pogodzic. Nie pomoze nawet bliskie sasiedztwo
                            z Ukraina - powod? To co sie tam dzieje na granicy - kilku - kilkunastogodzinne
                            kolejki skutecznie odstrasza ich od latania z Rzeszowa - niestety...

Ale jestem tylko czlowiekiem, wiec moge sie mylic - mam nadzieje, ze przekonasz
                            mnie ze jest inaczej, a swoje wywody poprzesz konkretami (ciotka w Wiedniu sie
                            nie liczy).
                            • Gość: rs Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: 82.177.98.* 13.12.06, 18:47
                              Styro loty do Lwowa odwołano bo to miały być czartery, przewoznik chcial zeby
                              biura podrózy wykupiły bilety i sobie je sami sprzedawali, --nikt taki naiwny
                              nie jest, zeby kupic bilet do Lwoa za ok 600 zł w obydwie strony i go sprzedwac
                              na własna rekę, jak są busy i autobusy ok stoi sie w kolejce, ale cena czyni
                              cuda niestety
                              Tunezja w tym roku sie odbyła, polecialy wszystkie terminuy za wyjątkiem
                              ostatniego pazdziernikowego.
                              Egipt no wybacz zero reklamy i do tego grudzień styczeń to w turystyce martwe
                              miesiące, nawwt KRK nie ma prawie wogóle obecnie połączeń czarerowo-urlopowych.
                              Tak więc błagam Cie przestań ciągle nazekać, troche optymizmu widocznie nie
                              kazdy pragnie latać do Madrytu ja Ty :) :P
                              • styro Re: Loty Rzeszów - Oslo 13.12.06, 19:13
                                Gość portalu: rs napisał(a):

> Styro loty do Lwowa odwołano bo to miały być czartery, przewoznik chcial zeby
                                > biura podrózy wykupiły bilety i sobie je sami sprzedawali, na własna rekę,
                                jak są busy i autobusy ok stoi sie w kolejce, ale cena czyni
                                > cuda niestety

na tym wlasnie polega czarter. A biura podrozy tych miejsc nie wykupily, bo
                                wiedzialy, ze nie bedzie tego komu sprzedac - nie ma popytu - pisalem o tym w
                                moim poscie czyz nie? ;-)

> Tunezja w tym roku sie odbyła, polecialy wszystkie terminuy za wyjątkiem
                                > ostatniego pazdziernikowego.

Nie pisalem o tym roku tylko o wczesniejszym. Zostaly odwolane.

> Egipt no wybacz zero reklamy i do tego grudzień styczeń to w turystyce martwe
                                > miesiące,

zawsze jest jakies ale - a to pozna pora, a to brak reklamy, a to drogie
                                bilety - jak bylo wszyscy wiemy: loty odwolane... Wszystko co nie ma zwiazku z
                                wyjazdem za granice na zarobek jest odwolywane - i o tym pisalem... Jak
                                norwegian.no otworzy to polaczenie to nie bedzie go interesowalo jaka wymowke
                                ma Kowalksi czy Iksinski zeby poleciec lub nie - bedzie patrzyl na LF i dochody
                                z biletow, ok nie bede krakal bo mnie obsiadziecie i bede sie musial bronic;) a
                                wypracowan nie chce mi sie pisac ...

> Tak więc błagam Cie przestań ciągle nazekać,

powodow do radosci jest rzeczywiscie wiele hehehe

>troche optymizmu widocznie nie
                                > kazdy pragnie latać do Madrytu ja Ty :) :P

Resiu jak Ty mnie znasz hahaha - stawiam piwo jak sie pojawie w koncu w RZE ;)

I jeszcze jedno - do niektorych - zamiast snuc marzenia o nowych destynacjach
                                wielkimi samolotami - po prostu zacznicjcie latac - na weekendy, na urlop -
                                bilety nie sa drogie jak kupicie z wyprzedzeniem, mozecie poleciec na piwo do
                                Londynu i wrocic na drugi dzien - po prostu zamiast gadac - latajcie jak tylko
                                finanse Wam na to pozwola - zobaczycie, ze wtedy nowe polaczenia przyjda same i
                                tego Wam zycze.
                                • Gość: rs Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: 82.177.98.* 13.12.06, 19:25
                                  może powiem tylko tyle ciągle jednak będę obstawał że masz przed oczami tylko
                                  czarne wizje, a kto by pomyślał masz tam Słońce to chyba troche więcej
                                  optymizmu powinienes miec, ja mam choć Słońca niewiele, no i co z Twoją teoria,
                                  myślisz że gdyby nie latający do pracy to KRK miałby tyle połączeń hahah a wiec
                                  co dopiero Rzeszów, do momentu jak przewożnik nie sprobuje nie dowiemy sie czy
                                  ludzie bede latac oglądać te fiordy czy do pracy na platformy, zainteresowanie
                                  Oslo jest coraz większe, i z naszego regionu lata tam coraz wiecej osob, nie
                                  będe ukrywal do pracy wiadomo. widocznie Norwegian ma dane liczba sprzedanych
                                  biletów z terenu podkarpacia i dlatego wogole sie tym lotnisiem zainteresowal,
                                  mając swoją stronke na tórej takowe sprzedaje to raczej nie jest wielkim
                                  problemem dowiedziec sie to ten bilet kupuje, co z tego wyjdzie nie wiem i sie
                                  nie goraczkuje bo RZE nigdy Okęciem nie będzie i nie w tym rzecz nie w tym to w
                                  nastepnym roku, ale ludzie lataja i latac beda jeszcze czesciej, wiec Jasionka
                                  jest skazana na sukces, chocby dlatego ze budowa lotniska to bardziej
                                  skomplikowana niz hipermarketu wiec nie azdy taki krok zrobi. :)
                            • styro Re: Loty Rzeszów - Oslo 16.12.06, 17:25
                              rze - czekalem na Twoje rzeczowe argumenty do dyskusji - niestety cos
                              ucichles... Piane bic i uciszac innych to kazdy potrafi - konkretnie
                              podyskutowac juz tylko niektorzy niestety ...
                    • chris1970 Re: Loty Rzeszów - Oslo 12.12.06, 20:45
                      Wiedeń ma szansę, ale jako port przesiadkowy dla pasażerów Austrian Airlines.
                      • Gość: rze Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:15
                        styro na forum lotnictwo czytam dawno . ale panowie z rzeszowa za duzo nie
                        wiedza .
                        Ja pisze co wiem , i widze jak jest na trasie rze-wieden. ja za podroz do
                        wiednia bym był w stanie zapłacic 300 zl w jedna strone - bo wole leciec
                        1godzine niz meczyc sie w autobusie 11 godzin :O proste ? proste .
                      • styro Re: Loty Rzeszów - Oslo 13.12.06, 15:51
                        chris1970 napisał:

> Wiedeń ma szansę, ale jako port przesiadkowy dla pasażerów Austrian Airlines.

Wczesniej tak - teraz juz nie - ograniczaja longhaule, wiec nie jest juz tak
                        atrakcyjnym hubem...
            • Gość: MC Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 13.12.06, 00:12
              Ja bym chetnie zabral sie za jakas blond Norwezke.chetnie sie przelece na
              weekend;)
            • Gość: MC Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 13.12.06, 00:14
              jakie kombinacje masz na mysli Magda?dla mnie sprawa prosta-Rzeszow-Wawa-
              Sztokholm.w czym problem?nie wiesz jak przejsc z terminala krajowego na
              miedzynarodowy???:))))))
              • Gość: magda Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 14:18
                Do MC,
                odpowiadając na Twoje pytanie wyjaśniam że problemu nie mam ale to Ty masz
                widzę problem, tak bardzo chcesz zabłysnąć "lotniskową wiedzą",
                kiedy zaczęłam swoje podróże Jasionka była mało znanym portem lotniczym a Ty
                oglądałeś samoloty w telewizji......
                • Gość: MC Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: 195.136.36.* 13.12.06, 15:18
                  Glupio piszesz i nie umiesz sie do tego nawet przyznac;)
                  14.10 RZE 15.00 WAW
                  19.55 WAW 21.45 ARN
                  A w jasionce ladowalem jeszcze wtedy jak byly tam takie drewniane drzwi a to
                  bylo juz jaaaaaakis czas temu.wiec zle trafilas kobietko:)
                  • Gość: magda Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 15:48
                    Oj masz chłopie kompleksy..... Znajdz podobnego sobie "pasjonata" a tak na
                    marginesie to po co podałeś godziny połączeń???
                    • Gość: MC Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: 195.136.36.* 14.12.06, 10:42
                      Pojecie kompleksow jest mi obce(mozesz mnie uswiadomic bo widze ze znasz je z
                      autopsji;) ale jak czytam ze sie "bedzie latac bezproblemowo do Oslo" to
                      pokazalem Ci ze w tej chwili jak najbardziej bezproblemowo mozna latac na
                      zbiory do Norwegii:)
                      Stad chocby podalem Ci pierwsze lepsze polaczenie cobys nie miala problemow z
                      przesiadka.No chyba ze jak juz wspomnialem wczesniej nie wiesz jak przejsc z
                      terminala krajowego na ten miedzynarodowy.Podpowiem autobus dowiezie Cie pod
                      same drzwi idziesz prosto no i...juz jestes:)Proste prawda?:)
                      Az mi sie humor poprawil:)
                      • Gość: magda Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:11
                        Chłopie na zbiory to pewnie sam jezdzisz stąd doskonale orientujesz się
                        co "w trawie piszczy", niejednemu plantatorowi wyciągnąłeś 100 procent normy!,
                        może czas by tak rozległą wiedzę wykorzystać i jakiś etacik na lotnisku?
                        Tam dopiero byś się wykazał a jak ludzie biliby brawo.....i kompleksy stałyby
                        się jakby mniejsze, ha ha ha
                        • Gość: MC Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: 195.136.36.* 14.12.06, 13:28
                          Popatrz niewdzieczna zawistna i rozjuszona kobito. Czlowiek chce ci pomoc
                          dostac sie jak najszybciej do kraju ropy gazu i roznej masci borowek a Ty to
                          wyladowujesz swoj permanentny brak seksu przez dluzszy czas...a ja tylko
                          chcialem pomoc...naprawde;)
                          to jak wiesz juz jak sie przesiasc na tym terminalu w Wawie czy wolisz
                          bezposrednio z Rzeszowa?;)pytanie kto jeszcze z Toba z tego Rzeszowa
                          poleci...ludzie teraz juz tak nie lykaja ogloszen na farmach jak mlode
                          pelikany...daaaaaah;)
                          • Gość: magda Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 14:34
                            Sflustrowany chłopuniu,następnym pseudotalentem chcesz mnie olśnić?,
                            teraz z Ciebie seksuolog się zrobił?,daj spokój jeśli masz tak złą intuicję
                            to na lotniskach sam sie pewnie gubisz.....
                            Na następne zbiory wybierz sie pekaesem,szerokiej drogi
                            • Gość: MC Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: 195.136.36.* 14.12.06, 14:59
                              Magdo droga proponuje czytac i zrozumiec, nie na odwrot....;)
                              Jak juz mowilem frustracje i kompleksy musisz mi wyjasnic na swoim przykladzie
                              bo te pojecia sa mi tak samo znane jak Kuala Lumpur badz Manitoba:)daaaaaah
                              • Gość: magda Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 20:47
                                Głupiś okrutnie, nie chce mi sie z Tobą wiecej gadać......
                                • Gość: C Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 15.12.06, 01:25
                                  kombinuj dalej.zawsze mozesz leciec przez Milano...moze jakiegos makaroniarza
                                  poznasz i znormalniejesz:D
      • Gość: wafel Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:35
        Ostatnio gdzieś przeczytałem lub usłyszałem, że tylko z okolic Dębicy na
        platformach norweskich pracuje ok 700 osób, które latają tam ponoć z Warszawy
        na koszt firmy. Może stąd to zainteresowanie Jasionką. Na miejscu są 3 tygodnie
        i potem zmiana.
        • Gość: rze Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:13
          samolot nie musi latac czesto , na poczatek dobre bedzie 1-2 w tygodniu .
          pozyjemy zobaczymy !
          • Gość: rs Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: 82.177.98.* 12.12.06, 23:39
            Wiedeń ma taką szanse jak Frankfurt, Ateny i inne miasta, to że jeżdzi tak
            kilka nawet autobusów to jeszcze o niczym nie świadczy, sprawdzają sie tylko
            odległe trasy gdzie cięzko sie dostać autobusem, bo jednak cena czyni cuda i to
            że Ty zapłacisz 300 czy 400 zł za podróż w jedna stronę do Wiednia to pewnie
            70% innych pasażerów nie. Więc nie licytujcie sie na kierunki tylko kupować
            bilety do STN i DUB, co do Oslo nie wiem jak byłoby z zapełnieniem wiem tylko z
            autopsji że w tym kierunku laata coraz więcej osób, a Norwegian otwierając Oslo
            zapewnia z przesiadką właśnie w Oslo również kilka innych miast w Norwegii, tak
            więc mimo że to linia LCC można kupić jeden bilet np (hipotetycznie) Rzeszów-
            Trondheim z przesiadką w Oslo i nie trzeba już nadawać bagażu 2 raz, więc
            sytuacja wygląda jak w zwykłej lini lotnczej. Sztokholm nie ma szans małe
            zainteresowanie w Rzeszowie, Wiedeń także, w chwili obecnej sukcesem na pewno
            okazałby sie Rzym.
            • Gość: rze Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 11:53
              pozyjemy zobaczymy , juz oni napewno lepiej wiedza jakie połaczenia uruchomic .
    • Gość: aga Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:42
      Rewelacja jeśli chodzi o połączenie z Oslo.Znam wiele osób które pracują w
      Norwegii i na pewno się ucieszą ze nie muszą latac z Krakowa czy z Warszawy.
    • Gość: chetny Re: Loty Rzeszów - Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:07
      Marzę o takim połączeniu! Oby jak najszybciej! Niezbyt drogo, ale i niezbyt tanio, żeby debile nie robili wstydu w samolocie.
      • cool_kid Re: Loty Rzeszów - Oslo 17.12.06, 18:31
        Kto miałby robić wstyd?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka