Dodaj do ulubionych

Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i zle!

IP: 195.136.36.* 20.12.06, 08:47
Pokazmy ilu nas wspiera Tadeusza Ferenca!!!
Obserwuj wątek
    • a_h_1 Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i 20.12.06, 11:45
      Wyjdźcie na ulice trzymając się za ręce I NIECH WAS ZOBACZĄ!!!
    • cool_kid Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i 20.12.06, 12:32
      Popieram prezydenta Ferenca. Jutro na 12 pod ratuszem powinien przyjść każdy
      komu zależy na Rzeszowie.
      • Gość: Bercikx83 Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i IP: *.rzeszow.mm.pl 20.12.06, 14:44
        A co będzie o 12stej????
        • cool_kid Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i 20.12.06, 14:45
          Protest przeciw posłom PiS i degradacji Rzeszowa.
        • Gość: revenant Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i IP: 82.177.97.* 20.12.06, 20:44
          Będziemy słuchać hejnau z Krakowa...
          • Gość: XXX Trzeba się myć a nie podlizywać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:31
            GOLIDUPKI HOP DO KUPKI !!!!!!!LIZYDUPKI PREZIA !!! a fe....wstydu nie macie!!!
            • Gość: Prześmiewca Re: Trzeba się myć a nie podlizywać!!! IP: *.centertel.pl 21.12.06, 00:24
              Wstyd mam zakryty a jeśli chodzi o Twoją osobę mogę odkryć.
          • Gość: Prześmiewca Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i IP: *.centertel.pl 21.12.06, 00:28
            Popieram Prezydenta Ferenca.
            • Gość: raar Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i IP: *.lanet.net.pl 21.12.06, 18:09
              Wiemy to bez twoich szumnych deklaracji. Dlatego gęgasz w gronie jęczących ,
              pokrzywdzonych przez mściwy PiS.
              • Gość: Prześmiewca Re: Do "raar" IP: *.centertel.pl 21.12.06, 18:26
                Mam dobry temat pracy doktorskiej dla Ciebie "raar"- "Kuleszyzm a rozwój Rzeszowa"
                Promotorami mogą być pan Szlachta i pan Ożóg.Nie zapomnij o rezenzentach jeden
                z bardziej cenionych Kuchciński.Skoro się do mnie zwróciłeś potarmoszę Cię
                lekko złotousty piewco nieróbstwa.
                • Gość: XXX Re: Do "prześmiewcy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:00
                  Widzę,że twoim ojcem chrzestnym jest baron z SLD!!!!Praca doktorska ci nie
                  grozi bo wnioskuję z twoich episdołów,że maturtę to będziesz zdawał w styczniu
                  2007 roku w CKU przy Sucharskiego.Nie wysilaj się bo cwanego Rudego Lisa z
                  Ratusza nie przebijesz.!!!
                  • Gość: Prześmiewca Re: Do "XXX" IP: *.centertel.pl 21.12.06, 19:33
                    I znowu mnie zapraszają.Panie "XXX" nie łącz słowa baron ze słowem lewica to
                    śmiesznie wygląda.Praca doktorska rzeczywiście mi nie grozi Nie znam owego
                    barona o którym wspominasz.Nie wiem co to CKU przy Sucharskiego ani Rudy Lis z
                    Ratusza wyrażaj się jaśniej a będziesz oświecony.
                • Gość: ux Re: Do "raar" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:02
                  dawno nie widziałem wpisów Pana Raara ale jak to zwykle Pan Raar woli żeby
                  Rzeszów się nie rozwijał, Prezydent budował ko$cioły, a radio maryja leciało
                  codziennie z Ratusza tak żeby wszyscy szłyszeli.
                  p.s. Liczę na odpowiedź nie w 1 zdaniu jak to Pan ma w zwyczaju:)
                  • Gość: ux Re: Do "XXX" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:11
                    Powiem że nikt tak dawno nie błysnął na tym forum jak Ty:) Przynajmniej się
                    pośmiałem czytając Twojej pierwszej wypowiedzi:) tak z ciekawości pytam byłeś
                    już u komunii?? A tak na marginesie to zwroty typu Ty, Pan pisz z dużej litery
                  • Gość: raar Re: Do "raar" IP: *.lanet.net.pl 22.12.06, 16:34
                    Tak sobie zawsze tłumacz, tak sobie mów. Jeszcze jeden baran do wciagniecia na
                    listę gęgaczy !
                    • Gość: ux Re: Do "raar" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 17:08
                      Tym razem są 2 zdania to trzeba przyznać że się Pan postarał. Niestety nie
                      zniżę się do Pana poziomu i nie będę Pana wyzywał. Takie są Pana argumenty
                      baran, gęgacz. Skoro tylko na tyle Pana stać to świadczy tylko o Panu i o
                      pańskim ilorazie inteligencji.
                    • Gość: Prześmiewca Re: Do "raar" IP: *.centertel.pl 22.12.06, 19:14
                      "Raar" a można wiedzieć po co Ci ta lista? bo już truchleję.A może skończyłbyś
                      z tą manierą ważniaka który wszystko wie najlepiej, rozlużnił się powiedział coś
                      bardziej ciekawego niż polityka i partie.Na dodatek można się rozczarować
                      co do prawdziwych poglądów osób na forum.Po co przyklejać łatki?
                      Widzę że znudził Ci się Wrocław.
                      • Gość: raar Re: Do "raar" IP: *.lanet.net.pl 22.12.06, 19:26
                        Masz rację . Mieszkania w Rzeszowie relatywnie tanie (słyszałem o 3500PLN/m2),
                        trzeba się zastanowic nad powrotem w rodzinne strony. Setka dziwaków mnie nie
                        zraża.W końcu to miasto liczace 164 000 ludzi.Cool_kid sni o 200 000 więc
                        trzeba chłopa jakoś wspomóc.
                        • Gość: Prześmiewca Re: Do "raar" IP: *.centertel.pl 22.12.06, 20:24
                          To 200000 tys to nie kwestia megalomani tylko trzeżwego spojrzenia na
                          rzeczywistość.Dobrze widać jak się stanie na górce w Słocinie lepiej w Matysówce
                          autentyczne granice Rzeszowa.Dziwaków na tej ziemi urodziło się wielu, pewno takie
                          dziwne miejsce.
                        • mateusz.maciejczyk CO do mieszkań to źle słyszałeś :> 22.12.06, 20:47
                          Co do mieszkań to źle słyszałeś. Więc określ się jakie budownictwo
                          • Gość: raar Re: CO do mieszkań to źle słyszałeś :> IP: *.lanet.net.pl 23.12.06, 11:18
                            Miałem na mysli mieszkania nowe , stan "developerski".Pan natomiast nie wiedząc
                            o jakie mi chodzi wie , że źle słyszałem. Ciekawa logika....
    • Gość: lokhis Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i IP: *.rzeszow.mm.pl 22.12.06, 17:21
      Panie Ferenc, przgonimy sabotażystów z PiS.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka