Gość: Marcin30 IP: 195.136.36.* 20.12.06, 08:47 Pokazmy ilu nas wspiera Tadeusza Ferenca!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_h_1 Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i 20.12.06, 11:45 Wyjdźcie na ulice trzymając się za ręce I NIECH WAS ZOBACZĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i 20.12.06, 12:32 Popieram prezydenta Ferenca. Jutro na 12 pod ratuszem powinien przyjść każdy komu zależy na Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercikx83 Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i IP: *.rzeszow.mm.pl 20.12.06, 14:44 A co będzie o 12stej???? Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i 20.12.06, 14:45 Protest przeciw posłom PiS i degradacji Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i IP: 82.177.97.* 20.12.06, 20:44 Będziemy słuchać hejnau z Krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Trzeba się myć a nie podlizywać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:31 GOLIDUPKI HOP DO KUPKI !!!!!!!LIZYDUPKI PREZIA !!! a fe....wstydu nie macie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Trzeba się myć a nie podlizywać!!! IP: *.centertel.pl 21.12.06, 00:24 Wstyd mam zakryty a jeśli chodzi o Twoją osobę mogę odkryć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i IP: *.centertel.pl 21.12.06, 00:28 Popieram Prezydenta Ferenca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i IP: *.lanet.net.pl 21.12.06, 18:09 Wiemy to bez twoich szumnych deklaracji. Dlatego gęgasz w gronie jęczących , pokrzywdzonych przez mściwy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Do "raar" IP: *.centertel.pl 21.12.06, 18:26 Mam dobry temat pracy doktorskiej dla Ciebie "raar"- "Kuleszyzm a rozwój Rzeszowa" Promotorami mogą być pan Szlachta i pan Ożóg.Nie zapomnij o rezenzentach jeden z bardziej cenionych Kuchciński.Skoro się do mnie zwróciłeś potarmoszę Cię lekko złotousty piewco nieróbstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Do "prześmiewcy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:00 Widzę,że twoim ojcem chrzestnym jest baron z SLD!!!!Praca doktorska ci nie grozi bo wnioskuję z twoich episdołów,że maturtę to będziesz zdawał w styczniu 2007 roku w CKU przy Sucharskiego.Nie wysilaj się bo cwanego Rudego Lisa z Ratusza nie przebijesz.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Do "XXX" IP: *.centertel.pl 21.12.06, 19:33 I znowu mnie zapraszają.Panie "XXX" nie łącz słowa baron ze słowem lewica to śmiesznie wygląda.Praca doktorska rzeczywiście mi nie grozi Nie znam owego barona o którym wspominasz.Nie wiem co to CKU przy Sucharskiego ani Rudy Lis z Ratusza wyrażaj się jaśniej a będziesz oświecony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ux Re: Do "raar" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:02 dawno nie widziałem wpisów Pana Raara ale jak to zwykle Pan Raar woli żeby Rzeszów się nie rozwijał, Prezydent budował ko$cioły, a radio maryja leciało codziennie z Ratusza tak żeby wszyscy szłyszeli. p.s. Liczę na odpowiedź nie w 1 zdaniu jak to Pan ma w zwyczaju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ux Re: Do "XXX" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:11 Powiem że nikt tak dawno nie błysnął na tym forum jak Ty:) Przynajmniej się pośmiałem czytając Twojej pierwszej wypowiedzi:) tak z ciekawości pytam byłeś już u komunii?? A tak na marginesie to zwroty typu Ty, Pan pisz z dużej litery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: Do "raar" IP: *.lanet.net.pl 22.12.06, 16:34 Tak sobie zawsze tłumacz, tak sobie mów. Jeszcze jeden baran do wciagniecia na listę gęgaczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ux Re: Do "raar" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 17:08 Tym razem są 2 zdania to trzeba przyznać że się Pan postarał. Niestety nie zniżę się do Pana poziomu i nie będę Pana wyzywał. Takie są Pana argumenty baran, gęgacz. Skoro tylko na tyle Pana stać to świadczy tylko o Panu i o pańskim ilorazie inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Do "raar" IP: *.centertel.pl 22.12.06, 19:14 "Raar" a można wiedzieć po co Ci ta lista? bo już truchleję.A może skończyłbyś z tą manierą ważniaka który wszystko wie najlepiej, rozlużnił się powiedział coś bardziej ciekawego niż polityka i partie.Na dodatek można się rozczarować co do prawdziwych poglądów osób na forum.Po co przyklejać łatki? Widzę że znudził Ci się Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: Do "raar" IP: *.lanet.net.pl 22.12.06, 19:26 Masz rację . Mieszkania w Rzeszowie relatywnie tanie (słyszałem o 3500PLN/m2), trzeba się zastanowic nad powrotem w rodzinne strony. Setka dziwaków mnie nie zraża.W końcu to miasto liczace 164 000 ludzi.Cool_kid sni o 200 000 więc trzeba chłopa jakoś wspomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Do "raar" IP: *.centertel.pl 22.12.06, 20:24 To 200000 tys to nie kwestia megalomani tylko trzeżwego spojrzenia na rzeczywistość.Dobrze widać jak się stanie na górce w Słocinie lepiej w Matysówce autentyczne granice Rzeszowa.Dziwaków na tej ziemi urodziło się wielu, pewno takie dziwne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk CO do mieszkań to źle słyszałeś :> 22.12.06, 20:47 Co do mieszkań to źle słyszałeś. Więc określ się jakie budownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: CO do mieszkań to źle słyszałeś :> IP: *.lanet.net.pl 23.12.06, 11:18 Miałem na mysli mieszkania nowe , stan "developerski".Pan natomiast nie wiedząc o jakie mi chodzi wie , że źle słyszałem. Ciekawa logika.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokhis Re: Panie Prezydencie jestesmy z Panem na dobre i IP: *.rzeszow.mm.pl 22.12.06, 17:21 Panie Ferenc, przgonimy sabotażystów z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś