Gość: maciek IP: *.it-net.pl 20.12.06, 20:03 czyw rzeszowei jest royal collection? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: royal collection IP: *.rzeszow.mm.pl 20.12.06, 21:03 Chyba jest w Grafice na dole, obok Douglasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: royal collection IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 21.12.06, 06:55 bardzo, bardzo mały wybór nadal trzea jeździć do stolicy na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daskuninche Re: royal collection IP: *.rzeszow.mm.pl 21.12.06, 15:37 Royal Collection--> nie wiem kto tam kupuje. Marynarka za 1500 zł , garnitur 3000 zł a koszulka zwykła z Calvin Klein 170 zł. Ludu , oszaleliscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: royal collection IP: *.rzeszow.mm.pl 21.12.06, 17:39 Ja akurat tam nie kupuję choć... skorzystałam z 30 % zniżki i jednak kupiłam u ubiegły piatek. Nie kupiłabym żakietu za 900 zł, ale nie mam nic przeciwko, żeby ktoś inny kupował . Nieładnie zaglądać komuś do kieszeni:) Cześć rzeczy drogich ma to do siebie, że bywają porządne (akurat nie wiem czy w tym sklepie), ale nie jest to regułą, bo niektóre mają tylko ciekawe wzornictwo , sa modne a cena za wysoka w stosunku do jakości. Stałą klientka tego sklepu na pewno nie bede, ale dobrze, że jest i jesli ktos ma ochotę kupic sobie żakiet nawet za 10 000 to jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wizardio99 Re: royal collection 19.05.16, 13:38 Hello people! Don't even think to go buy anything at ROYAL COLLECTION shop!! It is a bull sh*t! THEY ARE SELLING REPLICAS - NOT REAL BRANDS!!!! AND AS I NOTICED VERY LOW QUAILITY NEXT DAY AFTER I BOUGHT SOME JACKETS, SHIRTS AND OTHER STUFF AT THE SUM OF AROUND 500 EURO, I WANTED TO GIVE BACK A LEAST MY JACKETS ( there were lost of deffects on them)- THEY SAID: "THIS IS OUR COMPANY'S POLICY" AND WE CANNOT GIVE YOU YOUR MONEY BACK. There is no "reklamazia" in Royal Collection! So I had to choose some other stuff there for not to lose my money! I've never seen such a situation even in Ukraine (I'm ukrainian and I came to POZNAN's Railwaystation big shop center) in November 2015... I wonder IS IT a Royal attitude to the customer???? Don't go to Royal Collection, they gonna sell you not brand clothes for BIG prices! Odpowiedz Link Zgłoś