cool_kid 20.12.06, 20:30 No i wszystko się wydało. Możecie się wypierać a od dziś jesteście już skończeni w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Galerian Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.ghnet.pl 20.12.06, 20:57 Kulesza? A co on ma wspólnego z Rzeszowem i jaki ma interes coby jego rozwój blokować. To nie jest normalne państwo w którym kilka osób leczy swoje kompleksy, konflikty i nie wiadomo co jeszcze kosztem 200.000 mieszkańców miasta i regionu. FUJ, brzydzę się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów 20.12.06, 21:01 Zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:14 Mówmy po imieniu kto jest winny Pis to jest jedna wielka masa i na naszych kochanych posłach nie robi wrażenia że nagle ktoś nie lubi tego lub innego ugrupowania trzeba błaznów po imieniu nazywać tak żeby każdy wiedział kto co i za ile... Pamiętajmy że kiedyś na SLD też się jechało ale jak widać po Ferencu nie wszyscy są źli…. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemyślak Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.server.ntli.net 20.12.06, 21:16 Przypominam, że Kruczkowa Wola liczy tylko 162 490 (stan na 28.02.2006 r. – liczba osób zameldowanych na pobyt stały i czasowy w Rzeszowie – zgodnie z wykazem Wydziału Spraw Obywatelskich Urzędu Miasta Rzeszowa) Więc nie dopisujcie sobie tutaj 40 tyś osób wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: 82.177.97.* 20.12.06, 21:20 TAAJOOJJJJJ fatalny pomyłek zaszedł.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galerian Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.ghnet.pl 20.12.06, 21:27 tajoj, napisałem "200.000 mieszkańców miasta i regionu." >>>miasta i regionu<<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowianin Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.dnet.pl 20.12.06, 21:36 znów sie odzywa ta pierdoła z przemysla, wiochy w ktorej nie ma nic prócz 20 kosciołów. Jak nie masz gdzie swoich smutków i kompleksów wylewać to sobie załóż temat dla własnej przemyskiej pipidówy i zjezdzaj z forum naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemyślak Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.server.ntli.net 20.12.06, 22:36 Ohohoh oburzyły się pastuchy z Kruczkowej Woli, Wy jesteście zakompleksieni jak mało kto! A ten co pisze, że w Przemyślu nie ma nic oprócz 20 kościołów widać, że najdalej był w Krasnym na zakupach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galerian Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.ghnet.pl 20.12.06, 22:46 Oj, Przemyslak, Ty piszesz o kompleksach? A dlaczego piszesz "Kruczkowa Wola" zamiast "Rzeszów"- z sympatii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemyślak Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.server.ntli.net 20.12.06, 23:08 Piszę tak bo lubię ;-) ,A swoją droga prędzej czy pózniej i tak poszerza wam miasto wiec tak nie płaczcie nad tym rozlanym mlekiem, Bo płaczecie jak by przez to wam się miasto miało pod ziemie zapaść,Tak jak by nagle Rzeszów miał przez to się nie rozwijać! P.S ale powinniscie potawic pomnik I sekretarzowi partii Kruczkowi w centrum Rzeszowa, może w miejsce waszej Cipki, bo cały kraj sie z tego smieje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 20.12.06, 23:52 oddal sie przemyslaninie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molt Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.tzmo.com.pl 21.12.06, 11:16 Każdy prawdziwy rzeszowiak jest DUMNY z tego wspaniałego pomnika. Szkoda, że na forum nie można plonków dawać, nie było by problemów z takimi smutnymi matołkami... Nie karmić trolla to sobie pójdzie jak jego puste, smutne i pisane ewidentnie na siłę wypociny pozostaną bez jakiegokolwiek odzewu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze-prze Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.dnet.pl 21.12.06, 13:21 Posłuchaj kolego. Jestem Rzeszowiakiem i przemyślaninem (jeśli nie wiesz jaka różnica zajrzyj do encyklopedi). Mam żonę Przemyślaczke i rezem mieszkamy w Przemyślu. Znam wiele wiele osób z Przemyśla, które nie lubią Rzeszowa a nie odwrotenie. Wiesz dlaczego, bo to jednak Przemyślacy sa zakompleksieni a nie rzeszowiacy. Rzeszowiacy maja Przemysl w dupie, tak jak Kraków ma w dupei Rzeszów i dla nich my jestesmy Ukrakina a dla na wy jestescie ukraina. A prawda jest tak ze bieda w twoim i moim przemyslu jest bardzo duzo. Nie ma nic oprócz zabytkowych kościołów i handlarzy fajek co róg na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.centertel.pl 02.01.07, 20:32 "Przemyślak" -że nie szanujesz siebie to widać, ale pamiętaj o rodzicach. To o czym piszesz wyniosłeś z domu , bo Kruczka na własne oczy nie widziałeś. Ale nie zabraniam Ci pisać , lecz pamiętaj że sam na siebie zastawiasz sidła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.165.unknown.vectranet.pl 20.12.06, 23:02 A co masz Przemyslak w Przemyślu. Wystarczy 5 minut żeby przez miasto przejechać. Poza tym brud, smród, ruskich w cholere, kościoły i tyle. Nawet zakupów nie ma gdzie zrobić bo porządnych sklepów nie ma sama tandeta. Wszyscy przyjeżdżają do nas do Rzeszowa do centrum Podkarpacia. Przemyśl nie ma nawet jednej porządnej obwodnicy, taka to wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemyślak Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.server.ntli.net 20.12.06, 23:13 niechce mi sie z toba kłucic bo w Przemyslu jest tzw. małą obwodnica a w planach jest wybudowanie dużej, włąsciwe projekt jest już zrobiony i czeka na finanse. Porządne sklepy? np. co TESCO? albo Europa ;-) nie rozsmieszaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 20.12.06, 23:55 europa graffica agora plaza rejtan full market paniaga lazur castorama auchan l.merlin tesco real leclerc mediamarkt makro niedlugo millenium hall i cushman wiec umyj sie i idz spac... Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów 21.12.06, 00:43 Auchan nie jest nasz ;P lm też ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów 21.12.06, 00:42 1. popracuj nad ortografią 2. wszedłeś brudnymi butami na forum Rzeszowa, obrażasz rodowitych Rzeszowiaków i jeszcze śmiesz mówić o tym kto zaczął i jakie ma kompleksy 3. skończ tą farsę Odpowiedz Link Zgłoś
olias do Rzeszowiaka i Przemyślanina 21.12.06, 08:15 Podkarpacie nasz wróg Kulesza, ten Kulesza chce zlikwidować a te głąby kłócą się który z nich głupszy. Mnie z Podkarpacia potrzebny i Rzeszów i Przemyśl. Ale tak myślę że jak będziecie się dalej żreć to Kulesza orgazmu dostanie. Chcecie mu to dać?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goździkowa Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 21.12.06, 06:10 Jak już to w KRASNEM!! A ja lubię i Rzeszów i Przemyśl i nie widzę powodów, żeby się kłócić. A baranów i bezmózgowców nie brak wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
olias drobna uwaga od mieszkańca Podkarpacia 21.12.06, 08:11 jak zlikwidują Ci województwo i wpadniesz pod Lublin, to przez największy teleskop świata z Lublina nie zobaczą Przemyśla. Znam Lubelaków i wiem co mówię. I Ty i ja i inni potrzebujemy województwa Podkarpackiego. Wraz z dobrze rządzonym Rzeszowem i urokliwym Przemyślem. I choć nie jestem mieszkańcem żadnego z tych dwóch miast - obu życzę jak najlepiej. Bo to mój, podkarpatczyka interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z rzeszowa Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.rzeszow.mm.pl 20.12.06, 23:27 Ty rzeszowiak nie podpisuj się rzeszowiak tylko "prostak z pod rzeszowa" W rzeszowie mona mówić co się chce i kto chce a przemyśl ta piękne miasto i nie ma tam takich dupków jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemyślak Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.server.ntli.net 21.12.06, 00:02 A tu mnie ktoś zaskoczył, że stanął w obronie Przemysla, ale faktem jest, że można was rzeszowiaków łatwo sprowokować! A Przemyśl to fakt piękne miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów 21.12.06, 00:44 Piękne, tylko wasze władze nie dbają o czystość :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 21.12.06, 01:09 rozumiem ze jutro bedziesz na manifie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż. Mamoń Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: 217.153.34.* 21.12.06, 09:26 koleżko z Pieremyslia - zapomniałeś doliczyć studentów a wiesz przecież, że w Rzeszowie jest największy ośrodek akademicki w regionie. Więc Rzeszów ma nawet powyżej 200.000 mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów 21.12.06, 11:32 Gość portalu: Przemyślak napisał(a): > Przypominam, że Kruczkowa Wola liczy tylko 162 490 (stan na 28.02.2006 r. ̵ > 1; > liczba osób zameldowanych na pobyt stały i czasowy w Rzeszowie – zgodnie > z > wykazem Wydziału Spraw Obywatelskich Urzędu Miasta Rzeszowa) > Więc nie dopisujcie sobie tutaj 40 tyś osób wiecej Przemyślakowi radzę zainteresować się wydz.środowiska we własnym starostwie, a szefową w szczególności!!! To dopiero jest rozpacz jak się tam urzęduje. Średnio na jakąkolwiek decyzję czeka się kwartał, w boleściach. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów 21.12.06, 08:04 co ma Kulesza wspólnego z Rzeszowem? Puść w googlach hasło: Kulesza+nienawiść. Otrzymasz - Podkarpacie. Ten chory czlowiek żywi do nas chorobliwą nienawiść od lat. Nie, nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.centertel.pl 02.01.07, 21:05 Najprościej zapytać samego pana Kuleszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomunista szlachta ozóg popaprańcy IP: *.dnet.pl 20.12.06, 21:11 jeszcze pozałujecie pis degradujac region zniszczył swój matecznik bastion prawicy ---teraz to sld wraz po bedzie gospodarowac na rzeszowskich włościach do czasu kiedy się nie skompromituje ps nie wierze ze sld a raczej twór ferecowaty przy swoich słabosćiach popełni taki bład jak popełnił teraz pis bo tylko niespełna rozumu popełniaja takie niewybaczalne zbrodnie na własnym gnieździe ------takim ludziom jak szlachta ozóg mowie zdecydowanie nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinRzeszow Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 20.12.06, 21:11 Kazdy kto tylko moze niech zjawi sie jutro pod Ratuszem.Godzina 12.To jest nasz dzien.Dzien tych ktorzy chca tutaj mieszkac zyc pracowac.Nie chcemy wyjezdzac za chlebem, nie chcemy sie tulac po swiecie.Chcemy rozwoju miasta i dobrej woli tych ktorych niestety wybralismy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów 20.12.06, 21:13 A więc jest szansa na zmianę decyzji i włączenie chociaż Przybyszówki - oby nasz protest w tym pomógl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:16 no to powoli wszystko sie wyjasnie pora z tym skonczyc, 3mam kciuki za akcjie ja niestety nie moge sie pojawic ale moi znajmoi tak :) troche straca te 2 solectwa, a z tym mpk to jakas promocja swiateczna czy co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Trzeba być wyjątkowym SK..SYNEM żeby postępować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:16 w taki sposób! Wiadomo o kogo chodzi. Na pohybel tym gnojom i całemy pis-owi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUTRO 12;00!!!! Re: Trzeba być wyjątkowym SK..SYNEM żeby postępow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:36 JUTRO 12;00 POD RATUSZEM !!!!!!!! pisac na Forum na necie moze kazdy ... ! przyjdzie JUTRO !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: O godz 12 pod RATUSZ-protest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:55 Wysyłamy emaile do ministerstwa, premiera, prezydenta, w obronie Przybyszówki. Czasowstrzymywaczom w PISu mówimy zdecydowanie - NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: O godz 12 pod RATUSZ-protest 20.12.06, 21:57 I jutro o 12 pod ratuszem. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: O godz 12 pod RATUSZ-protest IP: 82.177.97.* 20.12.06, 22:00 Tak jest! Pisowym skrytożercom mówimy NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiurr Re: O godz 12 pod RATUSZ-protest IP: *.rzeszow.mm.pl 20.12.06, 23:29 nie zapomnijcie drodzy rzeszowianie zabrać ze sobą buraków i kaloszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł [...] IP: *.160.unknown.vectranet.pl 21.12.06, 06:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: O godz 12 pod RATUSZ-protest IP: 84.38.160.* 21.12.06, 11:15 Jestem z Wami pod Ratuszem, niestety musze pracować, bede z Wami myslami i duchem. Nie damy się PiSuarom!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian to hanba !!!!!!! IP: *.166.unknown.vectranet.pl 21.12.06, 07:06 szlachata i ozog zdrajcy Rzeszowa Wam juz dziekujeny !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPIS Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: 213.77.14.* 21.12.06, 07:22 Chamstwo ze strony PIS-u i nic więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Kulesza!!!! 21.12.06, 07:53 Kulesza! To ten! On od dawna nienawidzi województwa Podkarpackiego. Nie wiem, qrwa, nie wiem co do nas ma ale to nienawiść od zawsze. Już się cieszyłem, już myslałem że nie usłyszę o tym łotrze. Ale gdzież tam. Musiała go nienawiść znowu zaboleć. Czy ktoś qrwa mać wie dlaczego profesor Kulasza tak nienawidzi Podkarpacie??? Czy ktoś qrwa moze to wreszcie wyjaśnić!!! Ludzie, przecież to chore. całe swoje życie facet zajmuje się tylko jednym - jak zlikwidować Podkarpacie. Qrwa, co za państwo gdzie jeden chory umysłowo gościu, mający wyraźnie problemy psychiczne z naszym istnieniem na mapie wywraca kraj do góry nogami. Już nie mam sił do Polski!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: 213.25.166.* 21.12.06, 07:57 prof czego i gdzie zdobył tytuł profesora w Moskwie ??? PiS widać nie liczy się z wyborcami przez to całe zamieszanie zmieniłem orientację polityczną z prawicy na lewice bo lewica rządziła może nie najlepiej ale prawica to już ... albo gwałcą i robią dzieci ( pewnie o becikowe chodzi ) albo robią skok na kasę ale jedno z tej sytuacji jest dobre...ludzie jak słonie mają dobrą pamięć i zawsze odpłacają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.centertel.pl 02.01.07, 21:22 "xxx"- rzecz w tym, aby wszytkich ludzi nie wrzucać do jednego politycznego worka. Dotyczy to także okresu PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
olias wielki Kulesza cwańszy niż mały Jarek? 21.12.06, 08:01 czy mam rozumieć że grupka małych cwaniaczków z Kuleszą - wrogiem Podkarpacia - zrobiła z Jarosława Kaczyńskiego, premiera Polski, na którego partię głosowałem - że taka szajka łachudr zrobiła z niego małego Jarusia? Wstyd panie Premierze. Wstyd dla mnie, bom myślał że pan jest Machiawelli. A tu co? Pzredszkolak? Aleś się pan dał zrobić w ... jajo. Pfe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: 213.77.14.* 21.12.06, 08:12 nikt tak nie pragnie malego rzeszowa , jak Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcio Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: 62.93.39.* 21.12.06, 08:51 Komu ? oczywiście tym co wyprowadzają wszystko z Rzeszowa do Lublina Przemyśla a tu urzadzaja skansen.Przecież taki jest plan - prawda Paaanowie z PIS-u. Jeszcze tylko przeszkadza Dolina Lotnicza i WSK ale i to po mału się przeniesie, bo Zelmer to chyba niedługo , a w Rzeszowie 50 Hipermarketów i bida bo taki jest plan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.pul.tke.pl 21.12.06, 09:06 PIS! CO? WYPIE..C Z RZESZOWA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: 84.38.160.* 21.12.06, 10:48 LUDZIE!! Przecież to widać jak na dłoni!! Oni chcą zlikwidować województwo podkarpackie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariantc Ciekawe czy nadal będziemy mieć Podkarpacie? IP: *.rzeszow.mm.pl 21.12.06, 11:37 Coś podobnego powiedział mój dziadek juz 2 lata temu i pomyslałem, że bredzi bo stary ale czas leci i widać jaby wyrażniej że to nie jakaś Since-fiction. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocham rzeszów Póki tyle bedzie moherów starych..... IP: *.dnet.pl 21.12.06, 13:32 póty ci przepełnieni nienawiścią, chęcią zemsty, rozliczenia i blokowania wszystkiego pisuary będą rządzić. kulesza, ożóg, szlachta - ręce precz od naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KULESZA TO GNIDA Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.gcnowiny.pl 21.12.06, 13:51 Miałem przyjemność słuchać "profesora" na wykładach..... Nie powiem wówczas go szanowałem, zresztą reforma była potrzebna. Prawda jest taka, że "profesor" kapnął się, że trochę to spaprał, bo regionów jest zbyt dużo i są za słabe- szczególnie takie jak PODKARPACIE. Dlatego postępuje jak postępuje- to największy wróg RZESZOWA, oprócz takich tumanów jak Ożóg i Szlachta. NAJGORSZE JEST TO, ŻE "PROFESOR" ZOSTAŁ OPŁACONY Z NASZYCH PODATKÓW- BY DZIAŁAĆ NA NASZĄ SZKODĘ- TO SIĘ W GŁOWIE NIE MIEŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek_mis Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: 194.126.210.* 21.12.06, 14:19 "W Zwięczycy ulice: Świętokrzyska, Staroniwska, Karkonoska, Pienińska i Beskidzka. " kurde gdie są te ulice.. Staroniwską jeszcze kojarzę ale reszty ni chu chu... Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów 21.12.06, 14:42 I na proteście większość ludzi to byli mieszkancy Zwięczycy i Przybyszówki a tylu młodych się deklarowało. Młodych i forumowiczów było max. 15 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.160.unknown.vectranet.pl 21.12.06, 16:02 Ja chciałem ale byłem w pracy i nie deklarowałem, że przyjdę. Większość pisze i tyle...szkoda, że tylko tyle. Ja wiem na 100%, że to oni - pan O. już za premiera Belki robił do niego dojścia i to był chyba efekt tych 4 miejscowości przyjętych przez rząd Belki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivit Tak na marginesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 16:06 Drodzy Rzeszowianie, może trochę kultury oby choć odrobinę lżej było czytać posty ... świadectwem o mieście nie są jedynie kościoły, zamki, powieżchnia czy ilość marketów ;-) Co się tyczy rozszerzenia granic to i owszem - niezbędna operacja, wszak to najmniejsze terytorialnie miasto wojewódzkie. Szkoda, że tak wszystko z trudem idzie. Zamiast zaskakiwać zmianami nie potrafimy się na nie przygotować i skorzystać z profitem dla miasta i jego okolic. Pozdrawiam całe Podkarpacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojas Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.171.41.114.crowley.pl 21.12.06, 18:13 drodzy państwo?! Przy kolejnych wyborach musimy pamiętać na kogo mamy nie głosować.Szlachta od kiedy pamiętam zawsze robił wszystko aby rzeszów się nie rozwijał.>!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhy Tak dla zabawy zapytam... IP: *.rzeszow.mm.pl 21.12.06, 18:20 co takiego Szlachta od zawsze robił by Rzeszów sie nie rozwijał? Czy nie rozumiecie matołki że wszystko idzie do Lublina gdyż tak jest silne zaplecze intelektualne a tutaj uniwerek ledwo zipie a prezydent myśli że jak poleje asfaltem ulice to w Warszawie będą pieli z zachwytu że Rzeszów wizytówką Europy wschodniej... Tutaj trzeba pracowac od podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Przybyszówka czy Zwięczyca do Rzeszowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 18:56 Prawdopodobnie Ożóg i Szlachta będzie robił wszystko aby teraz choć Przybyszówkę włączyli do Rzeszowa od 1.01.2007 roku. Jak rząd w ostatnim tygodniu przyśle wiadomosc inną ich rola jako polityków jest skończona. Wszystko wskazuje na to, że jedynie ttym posłom wiekszy Rzeszów przeszkadza. Ożóg kiedy był starostą robił wszystko, to prawdopodobnie na jego prośbę- protestem zainteresował się Kulesza. Zastanawiające jest to czy prokuratura nie powinna z urzedu wszcząc sledzctwo w sprawie o poświadczenie nieprawdy. Bo wnioskodawca zapewne skłamał, ze sa protesty mieszkańców gminy Swilcza, a jest wręcz przeciwnie. W ich interesie, aby Premier nie podpisał zadnej decyzji do 31.12.2006 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AW Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.rzeszow.mm.pl 21.12.06, 18:59 Dla Szlachty Rzeszów się nie liczy, najważniejsze to dokopać Ferencowi i zrobi to nawet kosztem wszystkich mieszkańców i całego podkarpacia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraway jon Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:08 .. Pis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Przez Szlachte i Ożoga PIS gwałtownie stracił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:16 Przez polityczne rozgrywki stracili nie tylko mieszkańcy Rzeszowa czy Przybyszówki ale inni posłowie z PISu na Podkarpaciu. Dla nich lepij będzie jak wyjada z Podkarpacia, tu w Rzeszowie nic ich dobrego nie spotka. Spotka ich to samo co spotkało była przewodniczącą rady miasta - Dzierżak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.krak.tke.pl 21.12.06, 19:17 pisowski festiwal hipokrytów i chorych z urojenia.Niestety takie to i społeczeństwo, co na nich głosowało.Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.160.unknown.vectranet.pl 21.12.06, 20:00 I oto koniec wielkich karier politycznych Szlachty i Ożoga! Skończą jak Piekło, Ramski i Dzierżakowa nik ich będzie chciał i dobrze. Trzeba hamstwo tępić u zarodka. Szlachta pamiętaj "co to za ptak co własne gniazdo kale" - dla mnie jesteś mniej niż ZERO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Komu przeszkadza większy Rzeszów IP: *.171.41.247.crowley.pl 21.12.06, 20:50 Jak czytam te wasze posty to aż włosy dęba na głowie stają, takie z was prostaki. Słoma wam z butów wystaje i tyle. A wasze miasto może mieć i 300 tyś. ludności, a i tak dziadami i prostakami będziecie, jak teraz jesteście. Buraki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś