Dodaj do ulubionych

hotel rzeszów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:41
jak i kiedy będą wyburzać hotel rzeszów??
Obserwuj wątek
    • kmd_rohan Re: hotel rzeszów 29.12.06, 10:47
      O ile wiem - metodami klasycznymi (nie wybuchowo) i chyba w 2007 roku. Nie
      pamiętam - ale gdzieś o tym czytałem jakieś dwa miesiące temu.
    • Gość: .. Re: hotel rzeszów IP: *.eranet.pl 29.12.06, 10:57
      w tym celu odwiedzi nasze miasto brat prezydenta wraz z bratem, niszczenie
      takiego malego obiektu powinno im zajac max pare godzin
    • Gość: zatroskany Re: hotel rzeszów IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.06, 13:57
      Szkoda takiej kubatury. Możnaby tam zlokalizować wspaniały akademik lub duży
      urząd.
      Identycznego hotelu "Katowice" jakoś nikt nie burzy, mimo że w sasiedztwie
      powstało wiele obiektów wyższej klasy.

Czy to nie jest jakiś przektęt?
      • kmd_rohan Re: hotel rzeszów 29.12.06, 14:07
        Drogi @zatroskany. Wpisz w wyszukiwarkę na forum wyraz "Cushman", albo zajrzyj
        tu: www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=355576
        • Gość: breslauer Re: hotel rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:53
          słyszałem, że budynek d. hotelu Rzeszów ma być wkrótce wysadzony w powietrze.
          Czy ktoś z Was może potwierdzić tą informację, bo przyjechałbym tam zobaczyć to
          w realu.
          • Gość: 1944 Re: hotel rzeszów IP: *.nat.rsk.pl 04.01.07, 19:58
            wysadź się sam idioto
            • Gość: rs Re: hotel rzeszów IP: 82.177.98.* 04.01.07, 20:02
              Semako podpisało umowe na wybuzenie obiektu w terminie do końca marca 2007, ma
              to zając około miesiąca wiec najpózniej ekipa powinna sie tym zając pod koniec
              lutego.
            • Gość: breslauer Re: hotel rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 20:14
              a co to za burak ten 1944?
              Nie wie, że tak się robi na całym świecie?
              Pewnie nie wie i innych ocenia wg swojej miary i inteligencji. Żałosne
              • zzyxyryzzy Re: hotel rzeszów 05.01.07, 23:59
                Piszesz co wiesz czy wiesz co piszesz?
                Jak sobie wyobrażasz wyburzanie metodą wysadzenia w powietrze w ścisłym centrum
                miasta?
      • Gość: Prześmiewca Re: hotel rzeszów IP: *.centertel.pl 04.01.07, 20:15
        A na czym miałby ten przekręt polegać, na wyburzenie potrzeba też zezwolenia.
        • Gość: ktos Re: hotel rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:01
          ze wyprzedali majatek hotelu za maren gosze a potem moga sie zmyc i zostawic
          kupke gruzu
          • Gość: ciekawy Re: hotel rzeszów IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.07, 21:33
            co ma powstać po sprzątnięciu gruzu?
            • Gość: Prześmiewca Re: hotel rzeszów IP: *.centertel.pl 05.01.07, 23:12
              176 tys m2 metropolji.
          • Gość: golwes Re: hotel rzeszów IP: *.dnet.pl 05.01.07, 22:07
            wcale nie takie marne okno po 400, drzwi po 120 oczywiście netto i sam se
            wymontowywujesz, ja uważam że to bardzo drogo za stare rzeczy
          • zzyxyryzzy Re: hotel rzeszów 06.01.07, 00:00
            Co ty pieprzysz? Jaki "majątek hotelu za bezcen"? To jest prywatny budynek,
            właściciel może z nim zrobić co chce.
            Czy to tak trudno pojąć?
            • Gość: breslauer Re: hotel rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 16:07
              ale jesteście jadowici w tym waszym Rzeszówku. Zapytałem czy coś wiadomo nt
              wysadzania tego gmachu, a tu wyzwiska i kpiny. Tak, wysadza się budynki w
              centrach miast i w Polsce też.
              No cóż, też będę złośliwy i zacytuję pierwsze zdanie o Rzeszowie z przewodnika
              Pascala po Polsce: ..." Rzeszów słynie z tego, że z niczego nie słynie" i chyba
              nie warto tam przyjeżdżać nawet po to by zobaczyć jak jakieś gierkowskie
              gmaszysko runie na ziemię. A tak przy okazji, dobrze by było by runęło na tą
              największą pi... na świecie, co dalej pięknie Wam zdobi to niby centrum miasta.
              • cool_kid Re: hotel rzeszów 06.01.07, 16:09
                W momencie gdy otworzyłem wątek i zobaczyłem że wpisał się pan o
                nicku "breslauer" domyślałem się jaka będzie jego treść - sprawdziło się w
                100%.
              • Gość: Prześmiewca Re: hotel rzeszów IP: *.centertel.pl 06.01.07, 20:38
                A ten wesoły jad to mamy po Lwowi.Jeszcze tatka nie nauczył jak si przychodzi
                do swoich to należy sie przedstawić po polsku.
                • Gość: Prześmiewca Re: hotel rzeszów IP: *.centertel.pl 06.01.07, 20:40
                  A swoją drogą uważaj, aby Cie jakieś niemieckie gmaszysko nie przywaliło.
              • Gość: J23 Re: hotel rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 22:25
                Ah te Lwowiaki:), charakterek maja prawie tak złośliwy jak Ukraińcy:):)
                • Gość: Prześmiewca Re: hotel rzeszów IP: *.centertel.pl 07.01.07, 17:32
                  A których lwowiaków masz na myśli tych z przed 1945r?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka