Gość: faf IP: *.tktelekom.pl 08.01.07, 17:58 Mam problem z wyborem odpowiedniego miejsca na spotkanie.Doradźcie mi gdzie najlepiej pójść.Chodzi mi o jakieś spokojne ,romantyczne i przytulne miejsce i żeby nie było aż tak drogo .Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LeFF Salonowy Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.centertel.pl 08.01.07, 22:21 Wybierz lokal w rzeszowskim rynku lub okolicy.Ceny musisz sprawdzić wcześniej nie określiłeś się co do budżetu. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Najlepsze miejsce na randke ;] 08.01.07, 22:33 Nie zebym reklamowal ;) Moge polecic... Nore Aktora ( dobre ceny ) Absynt ( ciekawy klimat, b.dobra obsluga, minus - czesto brakuje wolnych miejsc ) Zycie Jest Piękne, Piwnica tez jest fajna :-) Jakies inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: Najlepsze miejsce na randke ;] 08.01.07, 22:38 Nie żebym był złośliwy ;) ale zadne z tych miejsc nie jest ani romantyczne ani dobre na randke no chyba że kogoś jara zapach papierosów na ubraniach albo widok nachlanego towarzystwa dookoła. Ja bym polecił filharmonie albo ławke w parku w najciemnejszym jego miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Najlepsze miejsce na randke ;] 08.01.07, 22:43 Nie jestes zlosliwy a cyniczny ;) Raczej kiepsko znasz te miejsca skoro tak je opisujesz moj drogi... A co do filharmonii? Znam przypadek kiedy to dziewczyna podziekowala delikwentowi po takim zaproszeniu, choc jest milosniczka sztuk pięknych. Park? To moze nastepne spotkanie u lekarza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.rzeszow.mm.pl 08.01.07, 22:35 Jak na pierwszą randkę to może Zycie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pzreśmiewca Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.centertel.pl 09.01.07, 20:18 Poczęte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd punkt widokowy na drodze do Chmielnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:40 stary bierz samochod, dziewczyne, poczekaj az sie ściemni i na punkt widokowy, emocje gwarantowane;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee to Re: punkt widokowy na drodze do Chmielnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 23:44 Absynt - mało miejsca , srednio nie idz tam . Piwnica tez srednio. Ja Polecam : - Kwadrat - Nore Aktora - Da Vinci (restauracja) - Grand Pub (to pod sphinxem - niemylic z underground) :X - chyba ze chcecie sie pozniej zabawic to Kino pub :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clark Kent Re: punkt widokowy na drodze do Chmielnika IP: 82.177.97.* 09.01.07, 19:20 Kino Pub to poczekalnia PKS-u , obora i nic wiecej... Co do Grandu to polecam fajne miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: layla Re: punkt widokowy na drodze do Chmielnika IP: *.19.165.23.osk.enformatic.pl 09.01.07, 20:05 mrok, tylko rzadko sa wolne miejsca, no i nie wszyscy lubia.. taki klimat. poza tym le madame i to chyba tyle pubow w rynku z takimi, hmm, "zakątkami" gdzie nie jesteśmy na widoku innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m88 Re: punkt widokowy na drodze do Chmielnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:37 a mozesz dokladniej powiedziec gdzie jest ten punkt;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.centertel.pl 09.01.07, 20:46 Jutrzenka,Tatarska,Rarytas,Wisielec, Zagłoba,Cristal. Co łączyło te lokale? Jedyna, niepowtarzalna ,subtelna ................. nuta zapachowa. Piwo i mocz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: 89.188.192.* 10.01.07, 16:35 klub jazzowy na 3 maja rewelacja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bettina Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:02 dessa- spokojnie, przytulnie, pyszny pudding czekoladowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
muszolka Re: Najlepsze miejsce na randke ;] 10.01.07, 17:24 a jak Ci nie pasuja te miejsca to .....zawsze mozesz przygotowac romantyczna kolacje u siebie,spokojnie przytulnie i nie drogo w sam raz dla Ciebie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.161.unknown.vectranet.pl 10.01.07, 21:00 to zależy czy chcesz iść z dziewczyną na drinka czy coś zjeść. Jeżeli chodzi o drinka to kwadrat czy nora aktora rzeczywiście się nadaje. Jeżeli coś zjeść to na peweno nie do DaVinci - po zjedzeniu tam czegokolwiek dziewczyna rzuciłaby Cię od razu. Nie drogo jest w Sphinxie, można usiąść na dole w rogu koło okna o i będzie przytulnie w sam raz na randkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.rzeszow.mm.pl 10.01.07, 21:26 Sphinx na randkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: 84.38.160.* 11.01.07, 22:41 Kobiete musisz zaprosić w romantyczne miejsce!! Gramofon, Grand Pub, Kwadrat, Piwnica, Życie jest piękne, Absynt - wyśmienite drinki i espresso! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komi zycie jest piekne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 22:46 moze ktos cos wiecej napisac o tym lokalu "zycie jest piekne" duzo o nim widze dobrego piszecie ale wstyd sie przyznac nie wiem gdzie on sie znajduje... jaki tam klimat panuje jakie towarzystwo co tam jest itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: zycie jest piekne IP: *.rzeszow.mm.pl 11.01.07, 22:53 W Rynku, wejscie blisko sklepu z alkoholem. Dosc kameralnie, mozna pogadać więc na randke miłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: zycie jest piekne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:35 zycie jest piekne to masakra. kiedys moze i bylo fajnie a teraz... szkoda slow. Muzyka jest tak beznadziejna i glosna ze nawet pogadac nie mozna:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.19.165.2.osk.enformatic.pl 11.01.07, 23:23 INDIGO pyszne kawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:41 INDIGO? a gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC absynt i kazda Twoja IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 12.01.07, 01:51 swietne miejsce na randke;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kri Re: absynt i kazda Twoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 03:49 Mc Donalds... i wszystko jasne :D Odpowiedz Link Zgłoś
borowik1 Re: absynt i kazda Twoja 12.01.07, 12:16 najoryginalniejsza randka byłaby pod dworcem PKP przy budzie z zapiekankami. Ale po takiej randce to albo dostaniesz w pysk albo dziewcze bedzie już twoje na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haram Re: absynt i kazda Twoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:41 borowik ale Ty zabawny jestes haha :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clark Kent Re: absynt i kazda Twoja IP: 82.177.97.* 12.01.07, 12:59 borowik tam w nocy stołują się suki więc ochrona zapewniona ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: absynt i kazda Twoja IP: *.rzeszow.mm.pl 12.01.07, 13:23 Coś w tym jest. Bo czasem nieważne gdzie byle z Nim. A czasem i wytworne, romantyczne miejsce nie wystarczy, bo i tak nie zaiskrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 13:35 Ja polecam na randke Ad rem ...........siwtne miejsce ( a szczegolnie loza z kominkiem) tylko barmanka jakos nie pasuje do wnetrza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aretti Kryjówka!!!!!!! Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 00:37 Powiem Wam, że na fajne jedzonko i w super klimacie można się spotkać w zabytkowych piwnicach "Kryjówki" na Mickiewicza. Nie znam lepszego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTI Cafe Havana Najlepsza!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 11:59 ja to zabiore moją kobitke na romantyczny wieczor w Havanie. SUPER klimat nie ma lepszego!!!! pyszna kawka i desery lodowe, ale nic nie przebije prawdziwej domowej szarlotki na ciepło!!! PYCHA!!!! to miejsce jest obok Wspolnoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kryjówka!!!!!!! Najlepsze miejsce na randke IP: 195.248.247.* 16.04.08, 13:28 A ja znam: w Gramofonie na 3-go maja, najlepsza kawa, pyszne jedzenie, drinki w sympatycznej atmosferze. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.centertel.pl 17.05.07, 21:26 Polecam Kryjówkę na Mickiewicza. Fajna atmosfera, piwnice w sam raz na Twoją randkę a i z kasy nie wyskoczysz. Miłej randki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.ostnet.pl 03.10.07, 10:57 zamek w łańcucie Odpowiedz Link Zgłoś