Dodaj do ulubionych

Najlepsze miejsce na randke ;]

IP: *.tktelekom.pl 08.01.07, 17:58
Mam problem z wyborem odpowiedniego miejsca na spotkanie.Doradźcie mi gdzie
najlepiej pójść.Chodzi mi o jakieś spokojne ,romantyczne i przytulne miejsce
i żeby nie
było aż tak drogo .Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: LeFF Salonowy Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.centertel.pl 08.01.07, 22:21
      Wybierz lokal w rzeszowskim rynku lub okolicy.Ceny musisz sprawdzić wcześniej
      nie określiłeś się co do budżetu.
    • huskyman Re: Najlepsze miejsce na randke ;] 08.01.07, 22:33
      Nie zebym reklamowal ;) Moge polecic... Nore Aktora ( dobre ceny ) Absynt ( ciekawy klimat, b.dobra obsluga, minus - czesto brakuje wolnych miejsc ) Zycie Jest Piękne, Piwnica tez jest fajna :-) Jakies inne propozycje?
      • jetpilot1 Re: Najlepsze miejsce na randke ;] 08.01.07, 22:38
        Nie żebym był złośliwy ;) ale zadne z tych miejsc nie jest ani romantyczne ani
        dobre na randke no chyba że kogoś jara zapach papierosów na ubraniach albo
        widok nachlanego towarzystwa dookoła. Ja bym polecił filharmonie albo ławke w
        parku w najciemnejszym jego miejscu :)
        • huskyman Re: Najlepsze miejsce na randke ;] 08.01.07, 22:43
          Nie jestes zlosliwy a cyniczny ;) Raczej kiepsko znasz te miejsca skoro tak je opisujesz moj drogi... A co do filharmonii? Znam przypadek kiedy to dziewczyna podziekowala delikwentowi po takim zaproszeniu, choc jest milosniczka sztuk pięknych. Park? To moze nastepne spotkanie u lekarza ...
    • Gość: anna Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.rzeszow.mm.pl 08.01.07, 22:35
      Jak na pierwszą randkę to może Zycie jest piękne.
      • Gość: Pzreśmiewca Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.centertel.pl 09.01.07, 20:18
        Poczęte?
    • Gość: asd punkt widokowy na drodze do Chmielnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:40
      stary bierz samochod, dziewczyne, poczekaj az sie ściemni i na punkt widokowy, emocje gwarantowane;)
      • Gość: ee to Re: punkt widokowy na drodze do Chmielnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 23:44
        Absynt - mało miejsca , srednio nie idz tam . Piwnica tez srednio.

Ja Polecam :
        - Kwadrat
        - Nore Aktora
        - Da Vinci (restauracja)
        - Grand Pub (to pod sphinxem - niemylic z underground) :X
        - chyba ze chcecie sie pozniej zabawic to Kino pub :)
        • Gość: Clark Kent Re: punkt widokowy na drodze do Chmielnika IP: 82.177.97.* 09.01.07, 19:20
          Kino Pub to poczekalnia PKS-u , obora i nic wiecej...
          Co do Grandu to polecam fajne miejsce :)
          • Gość: layla Re: punkt widokowy na drodze do Chmielnika IP: *.19.165.23.osk.enformatic.pl 09.01.07, 20:05
            mrok, tylko rzadko sa wolne miejsca, no i nie wszyscy lubia.. taki klimat. poza
            tym le madame i to chyba tyle pubow w rynku z takimi, hmm, "zakątkami" gdzie nie
            jesteśmy na widoku innych :)
      • Gość: m88 Re: punkt widokowy na drodze do Chmielnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:37
        a mozesz dokladniej powiedziec gdzie jest ten punkt;)??
    • Gość: Prześmiewca Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.centertel.pl 09.01.07, 20:46
      Jutrzenka,Tatarska,Rarytas,Wisielec, Zagłoba,Cristal. Co łączyło te
      lokale? Jedyna, niepowtarzalna ,subtelna ................. nuta zapachowa.
      Piwo i mocz.
    • Gość: zadowolony Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: 89.188.192.* 10.01.07, 16:35
      klub jazzowy na 3 maja
      rewelacja
      polecam
    • Gość: bettina Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:02
      dessa- spokojnie, przytulnie, pyszny pudding czekoladowy :)
    • muszolka Re: Najlepsze miejsce na randke ;] 10.01.07, 17:24
      a jak Ci nie pasuja te miejsca to .....zawsze mozesz przygotowac romantyczna
      kolacje u siebie,spokojnie przytulnie i nie drogo w sam raz dla Ciebie:):):)
    • Gość: czarna Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.161.unknown.vectranet.pl 10.01.07, 21:00
      to zależy czy chcesz iść z dziewczyną na drinka czy coś zjeść.
      Jeżeli chodzi o drinka to kwadrat czy nora aktora rzeczywiście się nadaje.
      Jeżeli coś zjeść to na peweno nie do DaVinci - po zjedzeniu tam czegokolwiek
      dziewczyna rzuciłaby Cię od razu. Nie drogo jest w Sphinxie, można usiąść na
      dole w rogu koło okna o i będzie przytulnie w sam raz na randkę.
      • Gość: anna Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.rzeszow.mm.pl 10.01.07, 21:26
        Sphinx na randkę???
        • Gość: Ewa Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: 84.38.160.* 11.01.07, 22:41
          Kobiete musisz zaprosić w romantyczne miejsce!! Gramofon, Grand Pub, Kwadrat,
          Piwnica, Życie jest piękne, Absynt - wyśmienite drinki i espresso!
    • Gość: komi zycie jest piekne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 22:46
      moze ktos cos wiecej napisac o tym lokalu "zycie jest piekne" duzo o nim widze dobrego piszecie ale wstyd sie przyznac nie wiem gdzie on sie znajduje... jaki tam klimat panuje jakie towarzystwo co tam jest itp?
      • Gość: anna Re: zycie jest piekne IP: *.rzeszow.mm.pl 11.01.07, 22:53
        W Rynku, wejscie blisko sklepu z alkoholem. Dosc kameralnie, mozna pogadać więc
        na randke miłe:)
        • Gość: kotek Re: zycie jest piekne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:35
          zycie jest piekne to masakra. kiedys moze i bylo fajnie a teraz... szkoda slow.
          Muzyka jest tak beznadziejna i glosna ze nawet pogadac nie mozna:/
    • Gość: aga Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.19.165.2.osk.enformatic.pl 11.01.07, 23:23
      INDIGO pyszne kawy
      • Gość: abc Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:41
        INDIGO? a gdzie to jest?
    • Gość: MC absynt i kazda Twoja IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 12.01.07, 01:51
      swietne miejsce na randke;)
      • Gość: kri Re: absynt i kazda Twoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 03:49
        Mc Donalds... i wszystko jasne :D
    • borowik1 Re: absynt i kazda Twoja 12.01.07, 12:16
      najoryginalniejsza randka byłaby pod dworcem PKP przy budzie z zapiekankami.
      Ale po takiej randce to albo dostaniesz w pysk albo dziewcze bedzie już twoje
      na zawsze!
      • Gość: haram Re: absynt i kazda Twoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:41
        borowik ale Ty zabawny jestes haha
        :/
      • Gość: Clark Kent Re: absynt i kazda Twoja IP: 82.177.97.* 12.01.07, 12:59
        borowik tam w nocy stołują się suki więc ochrona zapewniona ;D
      • Gość: anna Re: absynt i kazda Twoja IP: *.rzeszow.mm.pl 12.01.07, 13:23
        Coś w tym jest. Bo czasem nieważne gdzie byle z Nim.
        A czasem i wytworne, romantyczne miejsce nie wystarczy, bo i tak nie zaiskrzy.
    • Gość: ja Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 13:35
      Ja polecam na randke Ad rem ...........siwtne miejsce ( a szczegolnie loza z
      kominkiem) tylko barmanka jakos nie pasuje do wnetrza!!!!
    • Gość: Aretti Kryjówka!!!!!!! Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 00:37
      Powiem Wam, że na fajne jedzonko i w super klimacie można się spotkać w zabytkowych piwnicach "Kryjówki" na Mickiewicza. Nie znam lepszego miejsca.
      • Gość: ARTI Cafe Havana Najlepsza!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 11:59
        ja to zabiore moją kobitke na romantyczny wieczor w Havanie. SUPER klimat nie
        ma lepszego!!!! pyszna kawka i desery lodowe, ale nic nie przebije prawdziwej
        domowej szarlotki na ciepło!!! PYCHA!!!! to miejsce jest obok Wspolnoty
      • Gość: Ania Re: Kryjówka!!!!!!! Najlepsze miejsce na randke IP: 195.248.247.* 16.04.08, 13:28
        A ja znam: w Gramofonie na 3-go maja, najlepsza kawa, pyszne jedzenie, drinki w
        sympatycznej atmosferze. Polecam!
    • Gość: kinga Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.centertel.pl 17.05.07, 21:26
      Polecam Kryjówkę na Mickiewicza. Fajna atmosfera, piwnice w sam raz na Twoją randkę a i z kasy nie wyskoczysz. Miłej randki!
    • Gość: kinga Re: Najlepsze miejsce na randke ;] IP: *.ostnet.pl 03.10.07, 10:57
      zamek w łańcucie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka