Gość: gośc IP: *.rzeszow.mm.pl 25.01.07, 23:05 nie widzicie co piszą o "maryśce"ściągnąć to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: popieram Re: do opiekuna forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 17:11 oni sciągają tylko niektóre posty w ktorych sa nazwiska osób np. Holó--- tego nie wolno krytykować, ale innych tak oburzające! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahahahhh Re: do opiekuna forum IP: *.krak.tke.pl 28.01.07, 21:16 Ahahahhh, dewota się oburzyła i każe kasować wątki które _jemu_ się nie podobają jakby jakimś właścicielem był a moderator grzecznie kasuje :D Dobrą cenzurę tu macie... Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: do opiekuna forum 28.01.07, 21:55 Przedstaw dowody na to co napisales. Nie masz podstaw, wiec nie pisz co Ci slina na język przyniesie. A na przyszłosc poczytaj lepiej to: forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html Miłej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: do opiekuna forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:06 dobre zasady, tylko dlaczego moje nazwisko przez dlugo było szargane na forum , i przytaczane były rzeczy ktore nadawał sie do prokuratora, a postu nie usunięto? Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Re: do opiekuna forum 29.01.07, 14:11 Bo ludziom wydaje się, że są anonimowi na tym forum i mogą pisać co im ślina na język przyniesie (ale to tylko wydaje się). Czasem dziwie się poczuciem bezkarności niektórych na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uu Re: do opiekuna forum IP: *.wsiz.rzeszow.pl 30.01.07, 10:10 niestety tak będzie zawsze, to sie nie zmieni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahahahhh Re: do opiekuna forum IP: *.krak.tke.pl 03.02.07, 04:24 > Przedstaw dowody na to co napisales. Proszę bardzo: """ do opiekuna forum IP: *.rzeszow.mm.pl Gość: gośc 25.01.07, 23:05 + odpowiedz nie widzicie co piszą o "maryśce"ściągnąć to """ Czyli jednemu użytkownikowi nie spodobał się jakiś wątek, kazał Ci go skasować a Ty go grzecznie skasowałeś(bo wątek przecież zniknął chyba, że mam udowodnić, że faktycznie skasowałeś jakiś wątek co jest przecież niemożliwe bo kasując wątek skasowałeś dowody). > Nie masz podstaw, wiec nie pisz co Ci slina na język przyniesie. Patrz wyżej. > A na przyszłosc poczytaj lepiej to: > forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html A gdzie tam została złamana netykieta? > forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html Jedyny punkt który pasuje do tego tematu to: """ 5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. """ Ale zanim ten punkt będzie miał jakikolwiek sens proszę zdefiniować ogólnik "treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe" bo jak narazie to ja to rozumiem jako "treści, które nie spodobają się moderatorowi" (bo jeśli chodzi o mnie to temat "maryśki" nie jest dla mnie ani "naganny moralnie" ani "społecznie niewłaściwy") Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: do opiekuna forum 03.02.07, 09:16 "Ty go grzecznie skasowałeś(bo wątek przecież zniknął chyba, że mam udowodnić, ż > e > faktycznie skasowałeś jakiś wątek co jest przecież niemożliwe bo kasując wątek > skasowałeś dowody)" Gosciu chyba nawet nie wiesz jak funkcjonuje forum, wiec po co ta polemika? Nie tylko ja i drugi moderator ma mozliwosc kasowania tematów. Dla Twojej ciekawosci nie skasowalem tego wątku. Z mojej strony EOT . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc moderacja forum IP: 82.177.97.* 24.03.07, 15:35 z moderacja na forum jest cos nie tak, pelno dublujacych sie tematow. na 2 pierwszych stronach forum naliczylem 10 tematow o pomniku i 5 o hotelu. do ludzi : pomyslcie zanim zalozycie nowy temat czy czasem juz taki nie istnieje do modów : reagujcie za nieuwage ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: moderacja forum IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 24.03.07, 16:47 Do goscia: nie wtracaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś