akacya 19.02.07, 23:31 Przez kilka dni nie było namiaru na nowe forum a stare miało adnotację o likwidacji, no i koniec! Ludzie sobie poszli. szkoda. Rychu, czy możesz nam powiedziec dlaczego tamto forum zlikwidowwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouimet hm...zle widze? 20.02.07, 17:21 akacya napisała: > Przez kilka dni nie było namiaru na nowe forum a stare miało adnotację o likwidacji, moze tylko u mnie jest nadal: JAROSLAW 3801/na regionalnych/bez odsylacza do nowego? witaj:). Odpowiedz Link Zgłoś
akacya Re: hm...zle widze? 20.02.07, 22:43 Witaj ouimecie :-))) Nie wiem jak jest na regionalnych (zaraz sprawdzę) ale bylam na FoF i widziałam prosbę rycha o umieszczenie nowego forum w spisie regionalnych i następny post z podziękowaniem za reakcję więc sądzilam że już jest na starym miejscu. Teraz widzę (u góry naszego forum) że jesteśmy w Prywatnych > Miasta > Podkarpackie. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Uciekli .. :-( 28.03.07, 18:02 akacya napisała: > Przez kilka dni nie było namiaru na nowe forum a stare miało adnotację > o likwidacji, no i koniec! Ludzie sobie poszli. szkoda. > Rychu, czy możesz nam powiedziec dlaczego tamto forum zlikwidowwałeś? Dlaczego zlikwidowałem stare forum? Bo była to jedyna w stu procentach skuteczna metoda, aby ostudzić gorące głowy forumowiczów. Zawsze możesz zaprosić starych forumowiczów (jesli pamiętasz ich nicki, które przecież są adresami e-mail w gazeta.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Re: Uciekli .. :-( 23.04.07, 10:28 Obcięcie głowy to też podobno stuprocentowo pewna metoda na likwidację łupieżu... A syf na ulicach miasta można stuprocentowo skutecznie zlikwidować dokładnie je bombardując. Rozumiem, że forum prywatne jest własnością założyciela, ale muszę założycielowi zakomunikować, że likwidacja starego forum była najdurniejszym pomysłem. W ten sposób przepadło wiele bardzo ciekawych tekstów w starych wątkach. A na nowym forum jakoś spokój nie zapanował... Dostatecznie skutecznym sposobem na zaprowadzenie spokoju na forum i opanowanie trolli jest moderacja, ale widać się nie chciało... Cóż, rychu_z_przemysla_wjaroslawiu, to twoje forum i możesz z nim robić co chcesz. Ja nie muszę tu zaglądać. I pewnie nie będę. Zyczę adminowi i wszystkim dwóm użytkownikom nowego forum dalszych miłych dyskusji o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Uciekli .. :-( 24.04.07, 04:30 avroml napisał: > Zyczę adminowi i wszystkim dwóm użytkownikom nowego forum dalszych miłych dysku > sji o niczym. odzywam sie,poniewaz nie cierpie krytykanctwa.Wykpiles/las/ jeszcze "dychajacych",a nie zaproponowales/las/ NIC w zamian... Zaloz watki/bodaj jeden/potrafiace poderwac intelekty do dysput.[ ps.jakos poprzednio nie "zablysnelas/nales/ w dywagacjach roznych...wiec moze teraz jest Twoje "5 minut"? Oczywiscie serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś