maryann20 20.02.07, 20:46 gdzie w rzeszowie można kupić fajne i niedrogie meble? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wroc55 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 20.02.07, 22:01 duzy wybor niedrogich mebli jest jest w sklepie Limba na Wetlinskiej i Amber na Hanasiewicza. Bardzo ładne meble sa w RCMB, ale BAAARDZO drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 01.03.07, 15:44 Z tego co zauważyłam to nigdzie. Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolores Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:09 Jakbyś miała ochote podjechać do Czudca to polecałabym salon meblowy własnie tam, bardzo duży wybór i ceny niższe niż w Rzeszowie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaK Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 20:42 AMB Meble Hanasiewicza 16, za AMBER. Tanio, fajna obsługa. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aptyalismus Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 21.02.07, 17:52 A jeśli chcesz naprawdę z pompą salon odwalić to w Rzeszowie najlepiej wynająć ciężarówkę i pojechać do miasta które ma sklepy wyposażone a nie tylko z wystawą i dwiema wersalkami na zapleczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 21.02.07, 22:04 Stary nie masz pojecia o meblach!! żaden sklep w polsce nie magazynuje mebli tapicerowanych ani skrzyniowych, jest za duzy wybor fasonow, tkanic itd poza tym kto by chcial kupic kanape ktora gdzies ta na zapleczu lezakowala w wilgoci np kilka miesiecy. Jesli masz takie preferencje to zapraszam na zakupy do jakiegos marketu po wersalke na 350zl Odpowiedz Link Zgłoś
aptyalismus Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 22.02.07, 09:49 1. Chodziło o wybór _modeli_ różnych a nie o magazynowanie zapasu na rok we wszystkich możliwych obiciach zwłaszcza, ze meble często robi się pod zamówienie przecież. 2. Może niepotrzebnie wypaliłem z tym w wątku o meblach ale mi chodziło raczej o ogólny profil handlu w Rzeszowie(do którego meble też się zaliczają bo też się nimi handluje). Chodzi mi o to, że w Rzeszowie niby mamy od cholery i jeszcze trochę tych wszystkich sklepów a we wszystkich to samo. Ja osobiście mam średnio popularne rozmiary i cały dzień po tych wszystkich galeryjach i innych marketach łaziłem i nie mogę sobie znaleźć czegoś normalnego do ubrania. Jadę do Krakowa i w każdym sklepie mają pełen komplet rozmiarów i o wiele więcej ciekawszych modeli(a nie tylko tych "aktualnie modnych"). Ta sytuacja ma miejsce nie tylko przy odzieży ale ze wszystkimi branżami jest podobnie z tego co się zorientowałem. Od lat już jak mam więcej kasy do wydania to po Rzeszowie tylko się przejdę żeby zobaczyć czy coś się nie zmieniło przypadkiem a potem i tak do kraka jadę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 23.02.07, 17:18 w miare niedrogie i fajne sofy sa w black red white na Wyzwolenia. Szkoda tylko ze trzeba zamawiac i czekac 3-4 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
lola1231 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 24.02.07, 09:28 ło Jessu - tylko nei black red white! Wzornictwo całkiem ciekawe (osobiście bardzo podoba mi się system Reset i w taki się zaopatrzyłam) ale: 1 - meble są średniej jakosci- co tłumaczy niską cenę - przekonalam się o tym już na samym początku - wystarczy uderzenie i się kruszą. 2- reklemacja trwa bardzo długo, gdyż - jak sam to określił pan z BRW - mają całą mase reklamacji mebli (ciekawe czemu...) 3 - wspomniany okres oczekiwania na meble tapicerowane- za długo! poza tym były problemy z zamowieniem - przywieziono nie te meble co byly zamowione, a na wymianę czekałam 5 tygodni, bo jak usłyszałam- nie przyjechał transoprt -nie polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 24.02.07, 07:28 najtansze meble sa w Jysk na Rejtana i Meblo Market na Hanasiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.ostnet.pl 24.02.07, 17:05 W sklepie meblowym w Białej.Duży wybór i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: gdzie w Rzeszowie duży wybór krzeseł? IP: *.rzeszow.mm.pl 24.02.07, 20:39 Podłącze się do wątku:) Gdzie duzy wybór krzeseł? Na Hanasiewicza byłam, ale takie jak chcę na zamówienie, ale... nie do końca takie jak chcę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafi Re: gdzie w Rzeszowie duży wybór krzeseł? IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 26.02.07, 08:26 ja kupilam krzesla w sklepie na Witosa przy obwodnicy z firmy Nowy Styl. Na wystawie nie bylo nic co by mi odpowiadalo, zamowilam krzesla z katalogu, czekalam ok tygodnia. jest tam bardzo duzy wybor krzesel biurowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: gdzie w Rzeszowie duży wybór krzeseł? IP: *.rzeszow.mm.pl 26.02.07, 08:32 Czyli na Hanasiewicza:) Byłam ale nie mają nawet na zamówienie dokładnie tego co potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.range86-145.btcentralplus.com 27.02.07, 00:12 moze w rzeszowskiej ikei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 28.02.07, 19:50 a czy kupowal ktos meble na Rejtana w sklepie meblex? widzialam tam dosyc ciekawy zestaw wypoczynkowy za 2000zł, ale boje sie ze przy takiej cenie jakosc mebla bedzie kiepska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: 89.171.43.* 01.03.07, 00:15 ludzie, nie kupowac niczego w meblexie, ani w wip'ie w rcmb (to te same osoby podobno)!!!!!!!!!!!!! chamstwo, bezczelna obsluga i podroby mebli (zreszta slyszalam, ze maja jakies sprawy sadowe za podrabianie mebli, wiec to wszystko tlumaczy!!!!), ktore po kilku tygodniach rozchodza sie!!!!! a na ich wymiane pozniej nie macie co liczyc!!!!! na meble czeka sie tygodniami, przychodza nie kompletne i jeszcze laske robia, ze dowiaza je pod klatke, ale juz nie wniosa!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 11:07 Jakbym miał sobie kupić mable, to tylko drewniane (płytowe i okleinowe się potwornie niszczą). Całe szczęście znalazłem fantastyczny sklepik z meblami holenderskimi - i one trafiły w mój gust i jak będę się "urządzał" to na pewno tam zaglądnę. Ceny są zróżnicowane, komplet do jadalni kosztuje od 1500 do 3000zł (na 6-12 osób), ale krzesła i stół solidne i z litego drewna. Sklep jest na Lubelszczyźnie, ale z tego co wiem na Podkarpaciu też są salony z meblami holenderskimi. No i wrew wielu krytycznym opiniom wolałbym zakupić meble w Ikei, niż w nawet RCMB, czy Black Red White.. Ale do tego wszystkiego potrzebny jest oczywiście samochód, by przetransportować te meble (tylko od czego są znajomi?:) Na przykład taki komplecik, który przetestowałem - www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15564&catalogId=10103&storeId=19&productId=63021&langId=-27&categoryId=15801&chosenPartNumber=80086575 jest niedrogi i solidny. Jak się poszuka to można coś ciekawego znaleźć, ale to też kwestia własnego gustu i potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 02.03.07, 19:38 zgadzam sie z Jackiem!! tez uwazam, ze jezeli nie stac na solidne meble w okleinie drewnianej to lepiej pojeachac do Ikei i kupic cos taniego. Nie bedzie nam pozniej szkoda pozbyc sie takich tanich mebli. Rok temu kupilam meble z BRW na Rejtana i ich jakosc jest tragiczna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władkowa Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: 84.38.160.* 03.03.07, 09:55 A ja poszukuje zabudować ściane półkami na książki i szukam taniego,solidnego stolarza.Polecicie kogoś?Jakby mi sie nadał to skusiłabym sie może na zabudowe kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: munio Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 16:08 podrabiaja nie tylko meble ale o tym narazie tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania w otomeble.pl IP: 31.130.105.* 08.10.13, 14:22 jak w temacie, urządziłam za pomocą ich mebli przedpokój, ale właśnie przymierzam się do zakupy sofy z funkcją spania wenus z ich sklepu, tu jest ich adres www.otomeble.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: w otomeble.pl IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.11.13, 19:27 to proponuję zainteresować się Już lece, stary. Przekonales mnie tym spamem. Tylko tam, i nigdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delinose22 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? IP: *.city.net.pl 04.01.14, 15:35 BlackRedWhite. Czasem są super promocje, albo można wziąć meble na "fajne" rady. I przede wszystkim ładne meble. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_mazur Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 04.01.14, 21:35 podobno w fajnym i niedrogim sklepie meblowym Odpowiedz Link Zgłoś
jaco1940 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 30.05.18, 15:27 i-meble.eu s.c., ul. Raginisa 6/39 35-513 Rzeszów i-meble.eu/pl/ Zadzwoń może mają sklep stacjonarny, lub jakiś magazyn wystawowy Odpowiedz Link Zgłoś
ulka1877 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 10.10.14, 08:28 Polecam sklep internetowy meble-bogart.pl sama robię tam zakupy dlatego że mają duży wybór, fajną obsługę i dość szybką dostawę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 17.10.14, 10:54 konkursomaniaczka napisał(a): > W sklepie internetowym zawsze łatwiej coś znaleźć i szybko kupić. :) Ja kupuję > od adriana furniture, też przez internet na www.adriana.com.pl Nie podobają mi się te meble. Nie mają dobrego projektanta. Sztampa bez polotu w cenach od wyprzedzającej ich o kilka długości konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
konra.d0000 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 21.12.14, 15:33 Dobrego projektanta mają za to na www.fajnyfotel.pl - nieco szalone, ale fajne projekty. Odpowiedz Link Zgłoś
andy-1968 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 13.07.16, 09:59 Napewno nie na Dołowej w pawilonie targowym .Wersalka jest tak twarda ,że sie nie ugina,a właściciel nie zwraca pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga123456789 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 14.07.16, 21:24 www.facebook.com/speakuprzeszow/photos/a.1778392549113955.1073741828.1778358542450689/1790099251276618/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 06.12.16, 17:30 Już niedługo w "Agata Meble". Odpowiedz Link Zgłoś
aniko11 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 07.12.16, 16:20 meblodom.com.pl - można przez stronę albo w sklepi stacjonarnym, przy Armii Krajowej - ceny raczej w porządku, duży wybór. mamy komplet do kuchni jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 09.12.16, 16:44 Fajne, tzn. jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
portal_gdziecko.pl Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 24.01.17, 13:02 Ale jakie te meble? Do pokoju, salonu, pokoju dla dzieci? Bo uważam osobiście że w Rzeszowie i okolicach można znaleźć dobre sklepy meblowe ale nie ma takich, które oferowały by zarówno fajne meble użytkowe jak i meble dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrzyk87k Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 20.02.17, 12:32 Super ławę znalazłam niedawno na stronie mebel-partner.pl. Właśnie czegoś w takim skandynawskim stylu szukałam od dłuższego czasu. Porządnie wykończona, funkcjonalna, wygodna. Co do samej realizacji to poszło gładko. Szybko, terminowo, obsługa kompetentna, byli w stanie doradzić. No i na plus, że w ogóle ława była też na stanie w magazynie, a nie tylko na stronie, bo czasami z salonami online to tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
designerski2017 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 24.05.17, 13:54 polecamy nasz sklep internetowy oferujemy designerskie meble Odpowiedz Link Zgłoś
peterpan1806 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 02.06.17, 14:16 Ja zawsze sprawdzam czy gdzieś w sklepie stacjonarnym nie ma mebli, które upatrzyłem sobie na internecie, oglądam wtedy w tym sklepie, ale zamawiam bezpośrednio u producenta bo jest dużo taniej. I tak właśnie zrobiłem w przypadku zakupu szaf do każdego pokoju. Obejrzałem meble w sklepie a zamówiłem na stronie internetowej www.ankon24.pl. Nie przepłaciłem, a zakup to strzał w 10! Odpowiedz Link Zgłoś
peterpan1806 Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 13.06.17, 10:16 ze względu na mały metraż mieszkania nie mogłem pozwolić sobie na całą meblościankę. Musiałem jednak na czymś położyć telewizor. Długo szukałem czegoś względnie małego oraz niedrogiego, bo nie ukrywam to też ma znaczenie. W końcu znalazłem piękne i klasyczne szafki pod TV w sklepie: ankon24.pl/19-szafki-rtv. Jestem mega zadowolony z zakupów u tego producenta. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith123aq Re: gdzie w rzeszowie można kupić fajne meble? 10.07.18, 09:03 nie daleko od Rzeszowa jest salon aaameble, mają również sklep internetowy www.aaaameble.pl/ meble na prawdę ładne, moim zdaniem w dobrej cenie :) Odpowiedz Link Zgłoś