Dodaj do ulubionych

Szpital w Łańcucie - czy któraś z Was tam rodziła?

26.02.07, 11:54
Bardzo chciałabym poznac opinię na temat tego szpitala, gdyż zamierzam tam
urodzic moje pierwsze dzieciątko. Czy któraś z Was mogłaby napisac coś na
temat opieki w tym szpitalu oraz tego, co trzeba ze sobą do tego szpitala
zabrac - z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • anulka-m6 Re: Szpital w Łańcucie - czy któraś z Was tam rod 02.03.07, 20:07
      Cześc, no niestyety chyba niepredko sie tu doczekasz odpowiedzi, ja też
      zamierzam rodzić w Łańcucie w lipcu, ale jakos niema nikogo na forum z okolicy,
      koleżanka moja rodziła rok temu i była zadowolona, myślę ze niebedzie tak żle:]
      A może Ty mi pomożesz? Orientujesz sie coś na temat szkoły rodzenia w Łańcucie?
      • gadmadzia Re: Szpital w Łańcucie - czy któraś z Was tam rod 03.03.07, 12:10
        mieszkam w Łańcucie, ale rodziłam w Rzeszowie, bo mówiono mi, że rodzi się może
        i fajnie, ale nie ma sprzętu dla noworodków, gdyby coś się działo!
      • elwik18 Re: Szpital w Łańcucie - czy któraś z Was tam rod 08.03.07, 12:08
        Przepraszam, że tyle czekałaś na odpowiedź, ale właśnie niedawno urodziłam
        mojego dzidzia w łańcuckim szpitalu.
        Niestety nic nie wiem na temat szkoły rodzenia, bo nie chodziłam.
        Jeżeli chodzi o sam szpital i opiekę to z mojego doświadczenia przedstawia się
        to tak: od strony personelu medycznego jak i lekarzy możesz spodziewac sie
        pomocy w każdej sytuacji, są bardzo życzliwi, cierpliwi w podejściu do pacjentki
        - opieka jest naprawdę na bardzo dużym poziomie.
        Troszeczkę gorzej przedstawia się samo wyposażenie szpitala - ale przez 3 dni
        można wytrzymać. Najważniejsze, ze bardzo dbają panie o czystość.
        Jeżeli będziesz miała inne pytania to bardzo chętnie odpowiem - będę zaglądać na
        to forum co kilka dni więc na pewno doczekasz się odpowiedzi :-)
        Pozdrawiam.
        • anulka-m6 Re:elwik18 12.03.07, 13:09
          Dzięki za odpowiedz, juz sie dowiedziałam ze szkoła działa, pani kazała mi
          dzwonić pod koniec kwietnia i sie wtedy zapisać(termin mam na połowe lipca),
          mam nadzieje ze cos sie z tej szkoły przyda.
          Pozdrawiam i jak bede miała pytania to liczę na Ciebie.
      • mol2007 Re: Szpital w Łańcucie - czy któraś z Was tam rod 28.09.07, 13:17
        witam ja rodzilam w lutym 2007, super opieka poloznych, lekarze tez
        w porzadku, jest malo porodow i dlatego jest opieka bo nie ma
        masowy. szkole rodzenia tez polecam
    • kaga6 Re: Szpital w Łańcucie - czy któraś z Was tam rod 12.03.07, 12:37
      cześć!!
      właśnie przeprowadziłam sie do soniny k/łańcuta i szukam lekarza prowadzącego
      oraz szpitala w którym mogłabym rodzić. Poradźcie coś, proszę!!!chętnie
      porozmawiam z innymi mamami, rodzą pod koniec lipca 2007!
      pozdraiwam serdeczne :)
      • anulka-m6 Re: kaga6 12.03.07, 13:07
        Cześc, ja mam termin na połowę lipca, jeśli chodzi o lekarza, to ja polecam
        Kasperkiewicza, gość jest miły, pocieszny, zawsze pogada i niema problemów z
        niczym, ja jestem bardzo zadowolona z niego,jak bedziesz miała ochote pogadać
        to gg 3465272 Pozdrawiam.
    • kaga6 Re: Szpital w Łańcucie - czy któraś z Was tam rod 20.03.07, 12:12
      Mąż zapisał mnie na wizytę do Mitery, do ŁAŃCUTA. Czy ktoś był u niej/jego na
      wizycie?!
      • elwik18 Re: Szpital w Łańcucie - czy któraś z Was tam rod 21.03.07, 13:15
        Cześć - Mitera to taki młody lekarz, bardzo kontaktowy, miły i ogólnie fajny.
        Dodam, że nigdy nie byłam u niego na wizycie, ale poznałam go na oddziale, jak
        chodziłam na KTG. On też asystował przy moim porodzie i bardzo podtrzymywał mnie
        na duchu, masował brzuszek, podpowiadał jak oddychać, więc mam o nim dobre zdanie.
      • elwik18 Re: Szpital w Łańcucie - czy któraś z Was tam rod 21.03.07, 13:25
        Zapomniałam dodać, że moją ciążę prowadził Wojciech Koszteyn (taki spokojny
        lekarz, czasami trzeba pociągnąć go za język aby wszystko wyjaśnił, ale z tego
        co widziałam chodzi do niego wiele dziewczyn pracujących w przychodni i
        słyszałam o nim same najlepsze opinie, dlatego zdecydowałam się na niego i nie
        żałuję. Z ocen, które słyszałam na porodówce, warto mieć też za lekarza
        prowadzącego ordynatora - Ostrowskiego lub jego zastępcę panią Karasińską. Jest
        też w Łańcucie taki starszy, bardzo miły lekarz Chmielecki - wszystko wyjaśni a
        dodatkowo jeszcze pożartuje.
        Pozdrawiam.
        Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania, to oczywiście odpowiem na nie w miarę moich
        możliwości.
        • kaga6 Re: Szpital w Łańcucie - czy któraś z Was tam rod 21.03.07, 18:15
          Dzięki za informacje. W poniedziałek pójdę do Mitery i zobaczę jak
          będzie.Pozdrawiam :)
        • mol2007 Re: Szpital w Łańcucie - czy któraś z Was tam rod 28.09.07, 13:20
          jesli chodzi o lekarzy, odradzam kosztayna w osmym miesiacu ciazy
          przepisal mi leki ktore kobiety w ciazy nie moga zazywac , bogu
          dzieki ze w aptece farmaceutka zareagowala

polecam chmieleckiego bo przed porodem sie doskonale mna zajmowal ,
          sympatyczny lakarz , choc osobiscie chodizlam do kasperkiewicza ,

tezslyszalam ze za prowadzacego dobrze miec ordynatora
          ostrowskiego bo jego pacjentki sa najlepiej traktowane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka