Dodaj do ulubionych

20 pytanie

04.10.04, 01:56
Odwiedziła nas zimą tego roku pisząc zza wielkiej wody. Dopiero tam
dowiedziała się od Miki o forum regionalnym, więc szybko znalazła Zamość.
Szkołę podstawową nr.1 ukończyła w Zamościu. W młodości wspomina też
truskawki ale bez piasku, dlatego dodają bez bo jej koleżance smakowały z
piaskiem. Zbulwersowana brakiem salonu kosmetycznego w internecie, jest
wszystko, nawet seks brakuje tylko jakiegoś masażu, czy zrobienia maseczki,
myślę więc, ze jeszcze wszystko jest przed nią. Włączy się kiedyś jakiś
program i jakaś łapa wyskoczy zza ekranu i zrobi jej to co zechce.
Obserwuj wątek
    • ksfiona Re: 20 pytanie 04.10.04, 07:21
      tak myslę,ze to Gosiula4u
      • miet.b I dokładam ci 3 punkty 04.10.04, 08:01
        Teraz całość o niej

Gosiula4u Odwiedziła nas zimą tego roku pisząc zza wielkiej wody. Dopiero tam
        dowiedziała się od Miki o forum regionalnym, więc szybko znalazła Zamość.
        Szkołę podstawową nr.1 ukończyła w Zamościu. W młodości wspomina też truskawki
        ale bez piasku, dlatego dodają bez bo jej koleżance smakowały z piaskiem.
        Zbulwersowana brakiem salonu kosmetycznego w internecie, jest wszystko, nawet
        seks brakuje tylko jakiegoś masażu, czy zrobienia maseczki, myślę więc, ze
        jeszcze wszystko jest przed nią. Włączy się kiedyś jakiś program i jakaś łapa
        wyskoczy zza ekranu i zrobi jej to co zechce. Pisze, że: „Nie bojcie sie humoru
        ( mam ndzieje ze jeszcze go sie troche ostalo na zamojszczyznie) i do przodu z
        jajem! Bede czesto do was zagladac”. Humoru u nas jest dużo, ale z jej
        zaglądaniem to było często, ale tylko przez 2 tygodnie. Chyba jakaś moja
        znajoma, gdyż wychowała się w osiedlu domków jednorodzinnych w Zamościu w
        okolicach ul. Wiśniowej. Trochę się scieła z JBB, nie wiem czy to miało jakis
        wpływ, bo zaraz po tym przestała pisać. Może jednak słoneczko pociągnęło ją w
        kierunku wiosennych rozrywek dziewcząt.
    • januszx Re: 20 pytanie 04.10.04, 11:00

to była Gosia , gosiula? ...oczywiście juz za późno - zadziałała juz Ksfiona
      jak się domyślam ale sobie zgaduje:-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka