Gość: tyczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 17:59 Słyszał ktoś może o powołaniu nowego zastępcy burmistrza w Tyczynie? Dlaczego usunięto starego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koko Re: wiceburmistrz Tyczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 19:45 nie wiem n ic ale chętnie się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: wiceburmistrz Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:52 Jakiś Roman Holzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dik Re: wiceburmistrz Tyczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:21 Kto to jest ten Holzer??? Czyżby to był nowy narybek burmistrza? Do robienia kolejnych przekrętów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lzus Re: wiceburmistrz Tyczyna IP: *.ostnet.pl 02.03.07, 15:58 A ja już kocham wceburmistrza. Zadania przed nim są wielkie, gdy nie stanie nam przez wszystkich uwielbianego Kaziutka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: wiceburmistrz Tyczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 18:58 kochany on jest bo gdzież byśmy mogli nie , w koncu on korzenie ma w tyczynie wprawdzie to on w Tyczynie nie mieszka ale 80 lat wcześniej jego rodzina tutaj byla ma prawo wydziedziczyc obecnego burmistrza i przejąc władze och Kaziutet szczerze mi cię żal, spadłes jeszcze nizej niż byłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natorse Re: wiceburmistrz Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:38 co to za wynalazek? Odpowiedz Link Zgłoś