Dodaj do ulubionych

dobry weterynarz dla kotka

05.03.07, 20:10
poszukuję waszych opinii o jakimś dobrym weterynarzu który szczególnie dobrze zna się na kotach
Obserwuj wątek
    • Gość: Bambi Re: dobry weterynarz dla kotka IP: 91.150.162.* 05.03.07, 20:21
      Polecam dr Sowę:
      www.weterynaria.net.pl
    • Gość: wielbicielka Re: dobry weterynarz dla kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 22:49
      Dobrym weterynarzem jest dr.Busz w lecznicy "Pantera"przy
      Lubelskiej,doswiadczony-polecam
    • Gość: gość Re: dobry weterynarz dla kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 11:10
      Bardzo dobra jest pani dr Beata Sochacka.Przyjmuje w lecznicy Jamnik na Bulwarowej.
      • Gość: koci Re: lecznica Labrador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 11:25
        przy Staszica 17 - zdecydowanie plecam. Na telefon czynne całą dobę.
        Leczę tam dwie kotki i cokerka.
    • Gość: Kotek Re: dobry weterynarz dla kotka IP: *.ri.ri.cox.net 07.03.07, 06:19
      Tak, Dr Busz zdecydowanie jest godny polecenia.
      Nasza koteczka byla juz prawie na tamtym swiecie i wyciagnal ja chyba za czubek
      ogona. Bardzo dokladny lekarz.
      • Gość: anka10 Re: dobry weterynarz dla kotka IP: *.globaltechnology.pl 07.03.07, 13:13
        Ja z lecznicą na Lubelskiej mam bardzo złe doświadczenia, ale to było dawno temu, pewnie lekarze się już zmienili. Pózniej chodziłam do w.w dr Sowy(ok ale drogo) a po wypadku mojego kota(wypadł z 4 p)przypadkowo trafiłam do res vetu na ul Bohaterów. Super wet, uratowal mu łapę, niedrogo.
        • Gość: +++ Re: dobry weterynarz dla kotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 14:01
          Najlepszym lekarzem dla kotka ,jest głaskanko i jeszcze raz głaskanko bo gra
          wstępna wszystkie choroby kocie przegania.
          Pozdrawiam wszystkie właścicielki kotków wszelakiej maści.
          • Gość: kot Re: dobry weterynarz dla kotka IP: 84.38.160.* 17.03.07, 02:10
            Gdzie tani kastracja kota? nadszedl marzec i szalaje.....
    • Gość: anka10 Re: dobry weterynarz dla kotka IP: *.globaltechnology.pl 17.03.07, 10:29
      Pisałam już, że w res-vecie jest tanio i dobry wet.
      ul.Bohaterów, tel.87-30-111
      • Gość: gosc Re: dobry weterynarz dla kotka IP: *.dnet.pl 12.05.07, 02:31
        Mialam pierwszego kotka, zupelnie nie wiedzialam jak sie z nim obchodzic, jak zaczela sie pierwsza ruja kicia darla sie niemilosiernie i wyginala. Nie wiedzialam co jej jest. Poszlam do res-wetu a lekarz tam mi ja poglaskal i powiedzial ze to nic takiego, ze to tylko rujka i za porade zwial kasiore. Chodze teraz do Jamnika, bardzo mila atmosfera, lecza lepiej niz ludzi w przychodniach, mlodzi, bardzo mili lekarze. Jedynym minusem sa wydatki - dosc drogo jak za kazda wizyte 15 zl (gdy zwierze choruje to doliczaja tabletki, zastrzyki), sterylizacja kotki 120 zl ale sumujac z wizytami kontrolnymi to nieco ponad 150. A jakie sa ceny w innych?
      • Gość: wiwa Re: dobry weterynarz dla kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:50
        Niech was reka boza broni przed res-vetem . To naciagacze i rzeznicy.Obiecalam
        dwojgu znajomym, ktorym zadzgali psy, ze kazdego bede przestrzegac.
    • Gość: weterynarz Re: dobry weterynarz dla kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 09:23
      ja jestem dobry, ....po moim zabiegu...kotek dlugo sie nie meczy
    • Gość: Kuraiko Re: dobry weterynarz dla kotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:05
      ja chodzę do Agamatu na Pelczara (mają również oddział na Szopena obok III LO),
      co prawda ze świnkam,i ale bardzo często widziałam ludzi z kotkami. Dobra
      atmosfera, fachowa opieka i podejście z sercem :)
    • Gość: konrad Re: dobry weterynarz dla kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 20:28
      A jutro jest niedziela.
      Jedyna przyjazna dla zwierząt lecznica ?
      Zawsze na lubelskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka