Dodaj do ulubionych

siłownia dla dziewczyn

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 16:19
Cześć, mogłybyście/moglibyście podać mi namiar na dobrą siłownię ze sprzętem
dla dziewczyn? Z profesjonalną obsługą, doborem ćwiczeń do osoby itp. Chodzi
mi głównie o wyrobienie kondycji oraz wiadome przerzucenie paru zbędnych
kilogramów w inne części ciała.
Napiszcie również cenę za karnety.
Obserwuj wątek
    • huskyman Re: siłownia dla dziewczyn 06.03.07, 17:44
      www.orbital-fitness.pl/ chodzilem tam jakis czas - klub typowo stworzony dla kobiet ;) Ciekawe zajecia, bardzo miła atmosfera - do tej chwili lubie tam wpasc i pogadac . Byc moze wroce tam w maju na dluzej :-)
      • Gość: nut Re: siłownia dla dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 17:00
        dzięki, a gdzie jest wejście?? Znalazłam tylko siłownię dla facetów, pod
        Fantazją. Jest jakaś inna?
        A wiesz może coś o siłowni w graffice?
        • huskyman Re: siłownia dla dziewczyn 08.03.07, 17:09
          Głowne wejscie tak jak do hali ;) Po wejsciu kierujesz sie w lewo do windy(ew.schodów) i punkt docelowy jest na 3p. Druga silownia na gorze jest Kreo ale troche w innym miejscu (napewno zobaczysz gdzie, nie da sie jej nie zauwazyc )

O Cool Gym nie moge sie wypowiedziec, nie chodzilem tam :)
          • Gość: pati Re: siłownia dla dziewczyn IP: 84.38.160.* 08.03.07, 19:09
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=58304555&v=2&s=0
            • Gość: nut Re: siłownia dla dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:37
              spin club to dla mnie drugi koniec miasta :-) ale dzięki za info, trzeba
              będzie się przejść i popytać o szczegóły.
              • Gość: Orbital NIE Re: siłownia dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:57
                na Orbital nei idz - jako siłownia to dno - zadnego sprzetu !!!

idz do Cool Gym - jest siłownia z dobrym wyposazeniem , solarium ,sauna !

instruktorką jest dziewczyna - bardzo miła - prowadzi rozne zajecia Fitnes , na
                posladki , uda itd !

Cool Gym - Galeria Graffica ! wchodzi sie od tyłu
                • Gość: pati Re: siłownia dla dziewczyn IP: 84.38.160.* 09.03.07, 08:14
                  Nie zgadzam się z przedmówcą, według mnie w Orbitalu jest dobry sprzęt dla dziewczyn głównie do ćwiczeń cardio.Ja polecam, najlepiej idź sama i się przekonasz bo każdy ma inne oczekiwania.
                  • Gość: r35 Re: siłownia dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 10:46
                    a może wam trzeba profesjonalnego, MĘSKIEGO , masażu? polecam siebie
                • huskyman Re: siłownia dla dziewczyn 09.03.07, 10:47
                  O ktos od Cool Gym sie odezwał ;))) Nie bronie Orbitala, bo nie mam w tym najmniejszego interesu - ale pisanie, że jest tam dno i żadnego sprzętu nie ma to totalna bzdura. Obecnie jestem na Kreo, zeby nie bylo, ze kazdy chwali tam gdzie chodzi ;)
                  • Gość: ee Re: siłownia dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 18:26
                    chodziłam na Orbital i do Cool gym ,

w Orbitalu NIEMA ZADNEGO sprzetu - typowego dla siłowni - pare rowerków, tasmy
                    do biegania - zreszta wejdz na strone i zobacz
                    jedyny + to wiecej zajec (pilates , pub , itd )

w Cool Gym jest ok bo wiecej sprzetu i tez sa zajecia + solarka.

idz 1 miesiac tu , a pozniej tam - i zobaczysz gdzie ci lepiej ( w cool gym
                    taniej
                    • Gość: pati Re: siłownia dla dziewczyn IP: 84.38.160.* 09.03.07, 19:30
                      W Cool gym nie podobało mi się to że nie można było wnosić swojej wody na salę, nie wiem jak jest teraz.
                    • huskyman Re: siłownia dla dziewczyn 09.03.07, 20:20
                      Zdefinuj sprzęt typowy dla siłowni?
                      Sztanga jest, ławeczki są, hantle są - jakos nie chce mi sie wierzyć, że dajesz więcej na rozpiętki niż 25kg bo tyle maksymalnie maja ;) modlitewnik jest, gryf francuski jest, brama jest - tutaj mozna zrobic naprawde kazda partie ciała. Nie wspomne o innych silowych urzadzeniach do cwiczenia klatki, skosnych brzucha, nóg (ok. 4) . Bierznie , orbitreki, steppery, rowerki (znaczna ilosc na spinningu), wioslarze . Czego wiecej potrzeba poczatkującej osobie? Sauna tez jest . No moze jedynie nie ma tego Twojego solarium ;)
    • marcelina1968 Re: siłownia dla dziewczyn 09.03.07, 20:44
      chodziłam i do Cool Gym i do Orbitala wiec mam porównanie....to znaczy nie ma
      co porównywać....jak dla mnie tylko Orbital...karnet całodzienny OPEN 125 zł w
      tym jest wszystko siłownia, fitness ile wytrzymasz, sauna bez limitu...mozna ół
      dnia stamtad nie wychodzisz, sprzęt nowy, w przypadku awarii szybko naprawiany
      a Cool Gym cóż? stare rzęch sprowadzone z zagranicy, grzie juz nikt na tym nie
      chciał cwiczyc, zaduch, panie z panami współnie sie pocą ....bez komentarza..
      • Gość: nut Re: siłownia dla dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 21:57
        widzę że od tego postu rozgorzała kłótnia :-) solarium mnie nie interesuje
        zupełnie:D zajęcia całodobowe też nie... myślałam o chodzeniu 1-2 razy w
        tygodniu wieczorami bo inaczej nie dam rady. Rzeczywiście przejdę się do obydwu
        miejsc sprawdzić osobiście. Ceny w Orbitalu trochę wysokie, ale może jak nie
        będzie się korzystać z tych wszystkich zniżek na sauny, solaria itp wyjdzie
        taniej?
        • Gość: nut Re: siłownia dla dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:13
          heh nie sądziłam, że będzie tak ciężko :)) ach te zakwasy...
          • huskyman Re: siłownia dla dziewczyn 15.04.07, 22:12
            I jak Orbital wybrałas? Jakie wrazenia? :) Z tego co widzialem to było multum osob przez kilka tygodni.
            • Gość: nut Re: siłownia dla dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:25
              nie orbital, cool-gym :-)
              • huskyman Re: siłownia dla dziewczyn 16.04.07, 16:10
                Ehhh no to ładnie pojechałas bo bandzie :P Wpadnij do Kreo , pociwiczysz ze mna ;D
                • Gość: nut Re: siłownia dla dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:40
                  duża jest różnica pomiędzy orbitalem a cool-gym, że tak mnie "zjechałeś"? :)
                  ile mogą kosztować ciężarki i gdzie kupić?
                  • huskyman Re: siłownia dla dziewczyn 16.04.07, 18:12
                    Wiesz o roznicy nie moge sie wypowiedziec bo jak juz wczesniej pisalem - nie chodziłem do Cool :) więc to był tylko zart z mojej strony :)))
                    A co do cięzarkow to moze poszukaj w Tesco, Auchan itp. badz w sklepach sportowych. Na Słowackiego w Rojaxie moze beda? A cena to nie wiem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka