Gość: LOLek IP: 195.117.30.* 15.03.07, 07:22 Czy ktoś miał do czynienia z ta firmą kurierską? Mam zamiar podpisać z nimi umowe w zakresie świadczenia usług - prośze o opinie na temat jakości usług... Z tego co mi wiadomo nie są najlepsi ale... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zulugula Re: Masterlink Express- czyt.DPD- rzeszowski oddz IP: *.rzeszow158.tnp.pl 15.03.07, 11:07 Miałem kontakty jako klient. Jestem bardzo zadowolony. Moja historia wygląda następująco: wysłałem 13 lutego Pocztą Polską priorytetową paczkę do stolicy pewnego odległego europejskiego państwa. Do dzisiaj nie doszła! Wysłałem 5 marca po południu pod ten sam adres paczkę, którą odebrał z domu kurier. 9 marca rano była na miejscu wniesiona na drugie piętro! Koszt identyczny w przypadku 10 kilogramów. Dodam, że za 20 zł więcej (równowartość 5 Euro) można wysłać kurierem w ten odległy zakątek Europy aż 31,5 kg! Pocztą Polską nie do pomyślenia. Wcześniejsze kontakty z tą firmą też wspominam pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś