Dodaj do ulubionych

serwis komputerowy /notebooków/ w Rzeszowie

IP: *.166.unknown.vectranet.pl 28.03.07, 20:09
Przeszukałam archiwum, ale niestety nic nie znalazłam - dlatego zapytuję:

Moglibyście polecić jakiś solidny serwis notebooków w stolicy Podkarpacia?

Chodzi o pogwarancyjną wymianę płyty głównej w laptopie (płytę już mam) -
więc nie gra roli czy serwis jest autoryzowany czy nie przez producenta
mojego sprzętu. Proszę tylko nie polecać mi żadnych "panów Wieśków" etc., ani
KarenNotebooks - z tym ostatnim miałam sama do czynienia i nic im więcej nie
oddam. W Apollo nie robią takich rzeczy, w QuatroComputers kosztowałoby mnie
to ok. 200 zł. (ale jeżeli są dobrzy i szybcy, to chętnie wydam te
pieniądze), dostałam też namiary na D&D, ale oddawałam tam sprzęt już raz (do
diagnostyki) i nie zrobiło to miejsce na mnie najlepszego wrażenia.

dziękuję z góry za życzliwe odpowiedzi
pozdrawiam
Anka
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: serwis komputerowy /notebooków/ w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 09:21
      > dostałam też namiary na D&D, ale oddawałam tam sprzęt już raz (do
      > diagnostyki) i nie zrobiło to miejsce na mnie najlepszego wrażenia.

Nie rozumiem. Lokal się nie podobał czy wystrój wnętrza ?? Ja do nich kilka
      razy zawoziłem laptopy z którymi inna firma (na przeciw pkp) miała problemy
      (jestem w plecy 150 zł) i nie miałem z nimi problemów. A jak nie podoba się
      Tobie lokal to zanieś do QUATRO i zapłac dużo więcej za usługę.

Pozdrawiam
      • Gość: steppenwolff Re: serwis komputerowy /notebooków/ w Rzeszowie IP: *.166.unknown.vectranet.pl 29.03.07, 13:25
        nie chodzi o lokal, tylko o fakt, że prawdopodobnie podczas diagnostyki starego
        laptopa naruszono coś nieodwracalnie w starej płycie głównej - która i tak była
        przepalona, ale faktu to nie zmienia, że mam pewne wątpliwości co do tego
        serwisu, chociaż nie twierdzę, że na pewno naruszenie jest ich winą. Sarkazm
        proszę zachować dla siebie. Sama jestem usługodawcą i wiem, że nie zawsze jest
        tak, że za pewne usługi jedni po prostu "zdzierają" a inni uczciwie
        biorą "mało". W mojej branży najczęściej jednak jest tak, że za dobrą pracę
        trzeba dobrze zapłacić, bo ci "tańsi" to w przeważającej części tzw.
        chałturnicy (piszę o swojej branży, bez odniesienia do któregokolwiek z
        wymienionych przeze mnie serwisów). Mi nie zależy tak na samych pieniądzach,
        ładnym lokalu czy urodzie pana/pani zmieniających tę płytę - tylko na solidnie
        i pewnie wykonanej robocie, bo za nową motherboard dałam prawie 600 zł. Dlatego
        pytam o Wasze opinie.

pozdrawiam
        Anka
        • Gość: olo Re: serwis komputerowy /notebooków/ w Rzeszowie IP: 84.38.160.* 29.03.07, 13:59
          Zadzwoń do PCKomp(8525268), oni tam robią różne rzeczy. Ceny przyzwoite i szybko.
          • Gość: Jacek Re: serwis komputerowy /notebooków/ w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:45
            Dawny Optimus na Lisa Kuli - może tam?
            • Gość: steppenwolff Re: serwis komputerowy /notebooków/ w Rzeszowie IP: *.166.unknown.vectranet.pl 29.03.07, 17:25
              dzięki - zajrzę sobie do nich i zapytam.

pozdrawiam
              Anka
              • Gość: steppenwolff1 Re: serwis komputerowy /notebooków/ w Rzeszowie IP: *.166.unknown.vectranet.pl 04.04.07, 22:04
                małe podsumowanie dla potomnych ;-)
                poszłam jednak do Quatro, płyta wymieniona w ciągu jednego dnia, serwis
                zadzwonił do mnie szybciutko z pełną informacją, jak poszła wymiana, komputer
                działa jak przed usterką na starej płycie - polecam, chociaż nie są najtańsi.

pozdrawiam
                Anka
                • Gość: Remis Re: serwis komputerowy /notebooków/ w Rzeszowie IP: *.167.unknown.vectranet.pl 30.04.07, 22:39
                  W Ameryce na 1 piętrze...to zdaje się sklep przeniesiony z Europy na czas
                  remontu... naprawiają notebooki i komórki...kumplowi naprawili po zalaniu
                  laptopa śmiga aż miło...
    • Gość: Karol77 Re: serwis komputerowy /notebooków/ w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 23:30
      Ja mam swój sprawdzony serwis laptopów Na Złotej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka