Gość: jalu IP: 80.51.255.* 14.05.03, 18:25 Niezła dyskryminacja rzeszowskich kapel Czy nik nie będzie grał oprócz GWIAZD ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurek Re: juwenalia 2003 IP: 80.51.255.* 14.05.03, 20:30 Gość portalu: jalu napisał(a): > Niezła dyskryminacja rzeszowskich kapel Czy nik nie będzie grał oprócz > GWIAZD ??? jaka dyskryminacja ! wole posłuchać coś sensownego !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whal'a Re: juwenalia 2003 IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 21:33 jurek, zamiast iry lub perfectu faktycznie mogliby wrzucic kilka naszych kapel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: juwenalia 2003 IP: 80.51.255.* 14.05.03, 23:16 Gość portalu: whal'a napisał(a): > jurek, zamiast iry lub perfectu faktycznie mogliby wrzucic kilka naszych kapel pewnie, że mogliby ! ale tak na dobrą sprawe to są juwenalia i powinny trafiać w większość gustów a znane zespoły to większe zadowolenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszóFF Re: juwenalia 2003 IP: 80.51.255.* 15.05.03, 20:10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mogliby chieli nie chcieli to wszystko wskazuje na to że niema w rzeszowie kapel????????? A GDZIE JESUSI WAŃKA, 1984, RATATAM, MOBY DICK, THECALOG I INNI jest kupę muzyków siedzących po garażach i pogrywających do ścian lub swoich kobiet DOMAGAMY SIĘ KAPEL Z RZESZOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: House Re: juwenalia 2003 IP: *.smlw.pl 16.05.03, 00:05 MOIM ZDANIEM ZAJEBISTE BĘDĄ TE JUWENALIA JAK ROZMAWIAŁEM Z KUZYNEM Z KRAKOWA TO NAWET W KRAKOWIE TAKIEJ IMPREZY NIEBEDĄ MIEĆ ALE POWINNI WKRĘCIC KILKA KLIMATÓW Z RZESZOWA :o) Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: juwenalia 2003 16.05.03, 00:40 Gość portalu: House napisał(a): > MOIM ZDANIEM ZAJEBISTE BĘDĄ TE JUWENALIA JAK ROZMAWIAŁEM Z KUZYNEM Z KRAKOWA > TO NAWET W KRAKOWIE TAKIEJ IMPREZY NIEBEDĄ MIEĆ ALE POWINNI WKRĘCIC KILKA > KLIMATÓW Z RZESZOWA :o) hej hej hej właśnie wróciłem z koncertu voo voo, dżem, T Love, jutro jest kult i pudelsi a w sobotę myslovitz. Będziecie mieć lepsze? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: House Re: juwenalia 2003 IP: *.smlw.pl 17.05.03, 11:52 endrju.ab11 napisał: > Gość portalu: House napisał(a): > > > MOIM ZDANIEM ZAJEBISTE BĘDĄ TE JUWENALIA JAK ROZMAWIAŁEM Z KUZYNEM Z KRAKO > WA > > TO NAWET W KRAKOWIE TAKIEJ IMPREZY NIEBEDĄ MIEĆ ALE POWINNI WKRĘCIC KILKA > > KLIMATÓW Z RZESZOWA :o) > > hej hej hej właśnie wróciłem z koncertu voo voo, dżem, T Love, jutro jest kult > i pudelsi a w sobotę myslovitz. Będziecie mieć lepsze? :P www.inny.rzeszow.pl/down/juve1.jpg A I JESZCZE ENDRJU W SOBOTKE BĘDZIE W RAMACH JUWENALII KABARET OTTO NO I ALEKSANDER KWASNIEWSKI PRZYJEDZIE NA RYNEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: House Re: juwenalia 2003 IP: *.smlw.pl 17.05.03, 12:03 Gość portalu: House napisał(a): > endrju.ab11 napisał: > > > Gość portalu: House napisał(a): > > > > > MOIM ZDANIEM ZAJEBISTE BĘDĄ TE JUWENALIA JAK ROZMAWIAŁEM Z KUZYNEM Z > KRAKO > > WA > > > TO NAWET W KRAKOWIE TAKIEJ IMPREZY NIEBEDĄ MIEĆ ALE POWINNI WKRĘCIC K > ILKA > > > KLIMATÓW Z RZESZOWA :o) > > > > hej hej hej właśnie wróciłem z koncertu voo voo, dżem, T Love, jutro jest > kult > > i pudelsi a w sobotę myslovitz. Będziecie mieć lepsze? :P > > > www.inny.rzeszow.pl/down/juve1.jpg > A I JESZCZE ENDRJU W SOBOTKE BĘDZIE W RAMACH JUWENALII KABARET OTTO NO I > ALEKSANDER KWASNIEWSKI PRZYJEDZIE NA RYNEK > :p > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: House Re: juwenalia 2003 IP: *.smlw.pl 17.05.03, 14:52 > > hej hej hej właśnie wróciłem z koncertu voo voo, dżem, T Love, jutro jest kult > i pudelsi a w sobotę myslovitz. Będziecie mieć lepsze? :P NO MOIM ZDANIEM LEPSZE Odpowiedz Link Zgłoś