jean70 11.04.07, 21:06 szukam dobrego neurologa dziecięcego w Rzeszowie, proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzka771 Re: neurolog dla dziecka 12.04.07, 21:04 Osobiście nie byłam, polecano mi dr Czyżyk, przyjmuje prywatnie na os. Kotuli. Lek. Bońkowska pracuje w Poradni neurologicznej dla dzieci przy Szpitalu Woj. Nr2 na Lwowskiej. Jest też lek. Wątróbska, ordynator oddziału neurologii dziecięcej w SZpit. Woj nr2. Jedni ją chwalą, inni nie. Odpowiedz Link Zgłoś
hubcio14 Re: neurolog dla dziecka 12.04.07, 21:43 Ja chodzę ze swoim synkiem do dok. Czyżyk, przyjmuje we wtorki i piątki w Szpitalu Wojewódzim nr. 2 na ul. Lwowsiej. Choć terminy ma odległe. Co do dok. Wątrubskiej słyszałam nienajlepsze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
bara4122 Re: neurolog dla dziecka 15.04.07, 21:53 ja chodzę z dzieckiem do dr Baranowskiej, pracuje też na Lwowskiej w szpitalu i poradni a prywatnie w gab. na przeciwko szpitala w czwartki od 16.00. Polecam, my jej się trzymamy po kilku innych lekarzach, jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
benia_18 Re: neurolog dla dziecka 16.04.15, 10:51 Witam. Bardzo proszę o pomoc. Jak można zarejstrować się do Pani dr prywatnie? Mam tylko nr do szpitala ale tam od tygodnia próbuje się dodzwonić i nic a mieszkam dość daleko i nie mam możliwości rejestracji osobiście :( ma Pani może jakiś nr telefonu? strasznie zależy mi na szybkiej wizycie, proszę o jaką kolwiek informację, będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania12317 Re: neurolog dla dziecka 15.04.07, 23:39 A ja szczerze mogę Ci doradzić wizyte u dr.Wątróbskiej jest bardziej doświadczona i milsza od pewnej pani dr. do której chodziliśmy wcześniej,też z Lwowskiej.Dr.Wątróbska przyjmuje też prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma-ewa1 Re: neurolog dla dziecka 27.04.07, 22:14 Polecam dr Baranowską. Miła, kompetentna. Przyjmuje na "górce" i prywatnie na Zenitowej. Odpowiedz Link Zgłoś
adalik Re: neurolog dla dziecka 14.06.07, 22:50 polecam dr wątróbską.berdzo nam pomogła.moze nie jest bardzo miła ale na pewno kompetentna i doświadczona.i co wazne.mowi prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
edziapawel Re: neurolog dla dziecka 02.11.20, 21:20 Witam. Moglaby mi Pani udostępnić nr tel do doktor Wątróbskiej? (prywatnie) Niestety nigdzie nie moje znalesc tel Prosze nawet o sms z nr tel na 787901479 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: neurolog dla dziecka IP: *.centertel.pl 06.09.21, 14:37 Czy mogę poprosić o kontakt prywatny do dr. Wątróbskij nigdzie nie mogę znaleźć 510210944 Odpowiedz Link Zgłoś
mati8907 Re: neurolog dla dziecka 13.06.24, 12:05 Witam. Można prosić nr telefonu do neurologa na prywatną wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś