Dodaj do ulubionych

Żużlowcy Marmy znokautowali "Byki" na finiszu

IP: *.nat.rsk.pl 07.05.07, 17:07
kiepski Mesing,słaby Leś no i troche gubił punkty Rafi,mogł być wynik 50-40
gdyby nie defekt Maćka.W sumie ładny mecz,poznał tor Watt,gdy dołączy do
Torunia Scott i przy takiej dyspozycji zawodników licze na minimalną wygraną
Marmy.A w Bydgoszczy nie powinni mieć już żadnych problemów-tak trzymać
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Żużlowcy Marmy znokautowali "Byki" na finiszu IP: *.nat.rsk.pl 07.05.07, 17:09
      podobał mi sie komentarz Lorka Nicki jeżdzi dziś zatruty,a był najlepszy
    • Gość: kibic Żużlowcy Marmy znokautowali "Byki" na finiszu IP: *.nat.rsk.pl 07.05.07, 17:11
      gdyby jeżdził Scott byłoby 60-30nawet dla Marmy
      • Gość: rze Re: Żużlowcy Marmy znokautowali "Byki" na finiszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 17:48
        fajny mecz. szczegolnie ostatnie 3-4 wyscigi.

szkoda tylko ze ludzi cos mało - 6500 - 7000 ? :X

to na 3 Lidze Stal - Motor było ~5000 ;/

Moze by tak zrobic bilety 10 / 20 zł ?
        • Gość: ds16 Re: Żużlowcy Marmy znokautowali "Byki" na finiszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 18:42
          "to na 3 Lidze Stal - Motor było ~5000 ;/"

takie RZECZY tylko w Wyborczej, Nowinach... :-)))))))))
          • Gość: Czarny Prezydent Re: Żużlowcy Marmy znokautowali "Byki" na finiszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:29
            Dziwnine podają tą frekwencję 6000 a ja znów musiałem siedzieć na dole przy
            drugim łuku
    • Gość: Resoviak z Chicago w Chicago nie ma miejsca na ten wiesnaicki sport IP: 204.126.92.* 07.05.07, 19:39
      bo by tutaj rzadza charlejowcy
      • Gość: Fan Stali Marma zwyciestwo IP: 84.38.160.* 07.05.07, 19:48
        No to sie Stali udało wygrac. Zobaczymy jak bedzie dalej ale nie mam co popadac
        w zachwyt. Zobaczymy jak bedzie w Toruniu za tydzien. Tam zawsze Stal miała
        bardzo duze kłopoty. Jak widze wypowiedzi typu wygrana w Unibaxie to mi sie
        chce smiac. Beda co prawda bez Kosiechy ale z nimi nie mamy zadnych szans. Tam
        nasze orly starca impet. Licze jednak ze sie utrzymamy a gówny kandydat do
        spadku to Bydzia i Zielona Góra. tarnów tez jest raczej złaby ale w naszym
        zasiegu,
        Tak wiec do bojy biało niebiescy
        • Gość: bader Re: Marma zwyciestwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:29
          zgadzam się ze stwierdzeniem, że w Toruniu nie mamy najmniejszych szans. Ja
          nawet nie pamiętam kiedy stal tam wygrała!! Jeśli chodzi o spadek, to nie
          skazywałbym Zielonki. Oni mimo wszystko mają potencjał.
          Jeżeli chodzi o zawodników stali. Messing to pomyłka. Powinien jeździć Szostek.
          To przynajmniej nasz chłopak. Niech się uczy. Maciek wreszcie się obudził. Oby
          tak dalej. Watt całkiem przyzwoicie. Nicki - co tu dużo mówić. Dobrucki - bardzo
          stabilny. Miesiąc - to chyba ostatnie starty tego chłopaka. Leś - nie jest źle.
      • Gość: kubuś Re: w Chicago nie ma miejsca na ten wiesnaicki sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:33
        nio nie ma miejsce bo na jackowie sie zajada gotowana kielbase i kladzie na
        lepik na dachu ze szwedami (meksykami) albo zasuwa na kontraktorce i ty tam nie
        masz czasu na umycie wacka a co dopiero o sporcie pisac
        • Gość: Resoviak z Chicago Re: w Chicago nie ma miejsca na ten wiesnaicki sp IP: 204.126.92.* 07.05.07, 23:29
          od dachow to jest krzysztof krawczyk, ja zrywam azbesty a do do wacka to myja
          mi go murzyni everyday
          • Gość: raf Re: Piękny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 00:41
            14 bieg rewelacyjny. ludzi było 9 tys a zapowiadała się ulewa więc i tak
            przyszli tylko najwięksi fani:) maruderzy zostali w domach i oglądali w Polsacie
          • Gość: rysiek [...] IP: *.pul.tke.pl 08.05.07, 09:06
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Resoviak z Chicago Re: w Chicago nie ma miejsca na ten wiesnaicki sp IP: 204.126.92.* 08.05.07, 14:55
              no posuwaja a tobie zazdrosc d... sciska pozdrawiam wszystkich gejow
              rzeszowskich a przede wszystkim lesnych dudkow
      • Gość: oko Re: w Chicago nie ma miejsca na ten wiesnaicki sp IP: 84.38.160.* 09.05.07, 13:38
        Po co się ćwoku odzywasz, żal ci??? Proszę cię nie wyjażdżaj z Chicago bez
        ciebie jest nam o wiele lepiej.
    • Gość: misiek Re: Żużlowcy Marmy znokautowali "Byki" na finiszu IP: *.pul.tke.pl 08.05.07, 09:07
      a Toruniu ze Scottem nawet obysmy 40 pkt wykrecili to bedzie super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka