Dodaj do ulubionych

Radni poparli inwestycje Podkulskiego

IP: *.160.unknown.vectranet.pl 29.05.07, 18:29
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.160.unknown.vectranet.pl 29.05.07, 18:34
      Skandal!!!
      • Gość: porażka Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 18:47
        Panowie co tu wiele opowiadac - PORAŻKA PORAŻKA i żenada !
        Nie ma rady na Ryszarda za wielkie plecy ma jegomość !
        • alliance_intelligence Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego 29.05.07, 18:51
          Hmmmmm .... brak komentarza na ten moment :-)
          Nie komentuje !
          • Gość: ddd Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.rzeszow.mm.pl 29.05.07, 18:59
            wy.. tego goscia z jasła !!!!
          • Gość: reszerle Do zwolenników Tadeusza IP: *.rzeszow.mm.pl 29.05.07, 19:00
            jeszcze jakieś wątpliwości? a budowe cushmana pewno dalej pis blokuje?
            tadeuszowi i jego sługom poprzestawiało się w głowie.
            • cool_kid Re: Do zwolenników Tadeusza 29.05.07, 19:32
              Trzeba rozpocząć procedurę odwołania ich. Znam nawet ludzi którzy chcą to
              zrobić. Teraz wyszło jak naprawdę rządzą Rzeszowem. Ale na szczescie juz tylko
              3 lata a potem kilku radnych pojdzie na bezrobocie bo nic innego nie potrafią w
              życiu. A prezydent... szkoda gadać. Już wolę Szlachtę.
              • Gość: myk Re: Do zwolenników Tadeusza IP: *.pul.tke.pl 29.05.07, 23:01
                szlachta jeszcze gorszy ciołek, trzeba kogoś młodego kto rozwinie Rzeszów
            • Gość: Prześmiewca Re: Do reszerle IP: *.centertel.pl 30.05.07, 09:02
              Blokujący też się mogą zmieniać.Gdyby za kadencji PiS nie postępowano opieszale
              dzisiaj nie byłoby problemu.Przecież obiekty pana Ryszarda "Szczodrego" herbu
              Pieniacz powstawały za kadencji PiS, co nie było odważnych? a może jednak ta
              sprawa ma szerszy zasięg niezależnie od przynależności partyjnej.Jedno jest
              pewne powinno się ją jak najszybciej zakończyć.
              • Gość: memms Re: Do reszerle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:15
                Gdyby za poprzedniej kadencji PiS nie blokował inwestycji przy Hotelu Rzeszów i
                Millenium Hall to juz by one powstały. Ale macie krótką pamiec
    • Gość: gosc Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.nm.e-zet.pl 29.05.07, 19:01
      skandal !!!
    • Gość: lolon Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 19:03
      Do prokuratury należy podać całą sprawe. Skandal.
    • Gość: FERENC-SUX [...] IP: 216.180.224.* 29.05.07, 19:06
    • mal49 [...] 29.05.07, 19:06
      • Gość: ja Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 29.05.07, 19:08
        Niestety tutaj nie ma ani kary, ani konsekwencji. Jeszcze się panu przyklaskuje :(
        • cool_kid Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego 29.05.07, 19:39
          Jestem przekonany że dzisiaj rada straciła poparcie mieszkancow. Już od paru
          miesięcy mówi się o nich coraz gorzej na mieście, a tym co zrobili sprawili że
          za 3 lata Rzeszowem będzie rządzić prawica. I oby tak było. Nigdy więcej
          głosowania na takich ludzi, koniec asfaltowej propagandy sukcesu!
          • mal49 Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego 29.05.07, 20:09
            cool_kid napisał:

> ... tym co zrobili sprawili że
            > za 3 lata Rzeszowem będzie rządzić prawica. I oby tak było. Nigdy więcej
            > głosowania na takich ludzi, koniec asfaltowej propagandy sukcesu!

Wcale nie tym. Powszechnie panuje zasada: 'co 4 lata od ściany do ściany', czyli
            od lewa do prawa. To świadczy tylko i wyłącznie o NIEKOMPETENCJI radnych.
            Bez względu na opcję. Zresztą opcje mnożą się niczym wyciągane przez magika
            króliki z kapelusza. W toku kadencji okazuje się, że ani to lewe, ani prawe, a
            czarne oba jednako.

Tylko mądre prawo może nas uratować i - oczywiście - przestrzeganie go z żelazną
            konsekwencją.
            • cool_kid Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego 29.05.07, 20:13
              Jeszcze w listopadzie kogo bym nie zapytał mówi że popiera Ferenca. Teraz taki
              odsetek to 10-20% a najwiekszym przelomem byla sprawa wokol Millenium Hall po
              której posypała się ogromna krytyka. Ciekawe co będzie teraz. Ja osobiście tak
              się wstydze że na niego głosowałem, że teraz się nie będe przyznawać.
              • mal49 Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego 29.05.07, 20:44
                cool_kid napisał:

> Jeszcze w listopadzie kogo bym nie zapytał mówi że popiera Ferenca. Teraz taki
                > odsetek to 10-20% a najwiekszym przelomem byla sprawa wokol Millenium Hall po
                > której posypała się ogromna krytyka. Ciekawe co będzie teraz. Ja osobiście tak
                > się wstydze że na niego głosowałem, że teraz się nie będe przyznawać.

Ja też głosowałam na niego, ale nie mogę powiedzieć, że żałuję lub się wstydzę,
                ponieważ nie znam CAŁOŚCI zagadnienia. To czym raczy nas prasa jest wybiórcze i
                sensacyjnie podane. Wiem, że wszędzie tam, gdzie w grę wchodzą olbrzymie
                pieniądze, nie ma rzetelnej informacji.
                To dopiero początek, a pamiętasz po czym poznaje się prawdziwego mężczyznę (wg
                Leszka Millera)?
    • Gość: Smiley [...] IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 29.05.07, 19:28
      • Gość: pr Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 29.05.07, 19:32
        Podkulski powienien wlasnymi ryncyma rozebrac te budynki
    • cool_kid Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego 29.05.07, 19:34
      A gdzie Millenium Hall, gdzie Cushman, Casta Invest, Nowy Świat? Kto to
      blokuje? Wkrotce to pytanie zadadzą wam ludzie, ale już nie na forum tylko w
      sposób bardziej widoczny.
    • Gość: ambro Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.05.07, 19:39
      Tego aż sie komentowac nie chce. Szkoda słów, ręce opadają.
      Układ Ferenc-Podkulski widac jak na dłoni.
      Szacunek dla Maślanki.
      • doktor_borsuk Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego 29.05.07, 19:51
        skandal, skandal i jeszcze raz skandal!

ps. rzeczywiscie, maslance nalezy sie szacunek. reszta tych radnych to zwykle aparatczyki starej i swiezej daty.
    • Gość: ddgfh Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.rzeszow.mm.pl 29.05.07, 19:54
      Wyszło szydło z wora - daliscie się nabrać na asfaltowe porządki i kolorowe
      kamieniczki a prawda poszła za waszymi wyborcy plecami.Czerwona pajęczyna rządzi
      aż trzeszczy.Przecież były milicjant zawsze dogada się z byłym członkiem PZPR
      :-)Czy ktoś w to wątpił? Nasz "niezależny" ratusz pokazał jak to jest naprawdę
      -wrzód na dupie pękł i wylała się smierdząca ciecz.Więc cieszmy się ze
      pomalowali krawęzniki i załatali kilka dziur na drogach.Na to mamy wpływ...o
      naprawdę waznych sprawach będą decydować ci co się zawsze wspierają. I jeszcze
      pytanie o ofset...Czy MAKRO budując skrzyzowanie jako ofset zrobiło to dla
      miasta czy dla siebie? Czy jesli Conres nie przebuduje kawałka Rejtana to
      ucierpi na tym miasto czy sam Conres bo nie będzie dojazdu do Millenium Hal.To
      są inwestycje dla miasta? Nieeee!!! To po to aby lepiej się kręcił interes
      offsetodawców.Nie dajcie się oszukać.Niech taka firma zbuduje przedszkole na
      drugim końcu miasta...zobaczycie jak będą się wykręcać.Acha i nie piszcie o
      Ferencu źle - wybraliscie go to teraz miejcie odrobinę godnośći jak będziecie
      widzieć jego triumf.
      • Gość: do ddffggfafFAS Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:45
        piszEsz, piszesz, ale takie bzdury ze glowa boli.
    • Gość: Wyborca Nazwiska których nie zapomnimy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 19:54
      Proponuję wypisać nazwiska radnych głosujących za Podkulskim i przypominanie ich aż do kolejnych wyborów (np. zrzutka na ogłoszenie w prasie lokalnej), nich Ci ludzie których postępowanie jest niezrozumiałe dla większości mieszkańców Rzeszowa odczują że ich decyzje mają konsekwencje dla nich samych, że będa z tego rozliczani niezależnie do jakich nowych bloków wyborczych się pozapisują, pilnujmy tych konkretnych osób patrzmy im na ręce i kiedy będą znów przed kolejnymi wyborami coś mgliście obiecywać to się im przypomni ich "zasługi". Najważniejsza jest konsekwencja - jeśli dziś wiele osób okazuje swoja dezaprobatę dla części radnych - to nie można dopuścić do tego by zgodnie z oczekiwaniami tych radnych za parę misięcy pamięć o całej sprawie zanikła.
      • Gość: Smiley Re: Nazwiska których nie zapomnimy!!! IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 29.05.07, 19:57
        Będziemy regularnie przypominać kto był za Podkulskim!
    • Gość: Toni Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.dsl.bell.ca 29.05.07, 19:58
      Jak na pewno juz nie ma watpliwosci ,widac kto placi ranym Rzeszowa.
      • cool_kid Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego 25.07.07, 12:13
        up
    • Gość: tłuk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 20:08
      • Gość: Smiley [...] IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 29.05.07, 20:09
    • easy_rider23 [...] 29.05.07, 20:20
      • Gość: aa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 20:23
    • Gość: er Watpliwe inwestycje !!!!!! IP: 89.174.66.* 29.05.07, 20:31
      WG. mnie inwestycje w/w Pana są chybione , są nastawione na zwykły handelek i
      miastu żadnej korzysci nie przynoszą. Jego obiekty handlowe są wątpliwej
      jakosci i przypominają stragany a nie obikty którymi ma szczycic sie przyszła
      metropolia.
      • easy_rider23 [...] 29.05.07, 20:45
    • artipb Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego 29.05.07, 20:35
      A ja głosowałem na Ferenca i się tego nie wstydzę. I nie udaję świetego
      oburzenia.
      Prawda jest taka - Nowy Świat Womaka sam się blokuje, nie potrzebuje radnych.
      Cushman - niech sobie będzie przetarg na brakującą działkę. W końcu kasa
      wpłynie do miasta. Jak Cushman chce budować, niech za działkę zapłaci, stać
      ich - pod warunkiem że będzie to otwarty przetarg w formie licytacji. Miasto na
      tym skorzysta.
      Milenium Hall blokuje Podkulski, dzięki niekompetencji urzędników nie
      potrafiących prawidłowo doręczyć pisma. Za to odpowiedzialny dyrektor wydziału
      powinien beknąć i to zdrowo. A że Podkulski blokuje, to mu się nie dziwię -
      mamy demokrację i każdemu wolno bronić swojego spłachetka ziemi, nieważne z
      jakich pobudek. Wszyscy szczekający na forum - jakbyście byli na jego miejscu,
      to pewnie byście działkę sprzedali grzeczniutko?
      Dzisiejsze głosowanie - mocno ostrzegawcze światełko dla radnych. Jak
      Podkulskiemu klepną inwestycję bez offsetu, to ja nich więcej nie zagłosuję. I
      wszystkim dookoła będę mówił, żeby nie głosowali - tak jak robiłem to przed
      ostatnimi wyborami w odniesieniu do PISowego towarzystwa.

I ostatnia uwaga do piesków na forum - czasy się wam pomyliły. Ferenc jest
      prezydentem miasta, a nie pierwszym sekretarzem. I rządzi w wąsko określonych
      granicach prawa. W związku z tym g... ma do powiedzenia w temacie Cushmana ( to
      ich działka, mogli sobie hotel zburzyć i ich wola, żeby tam było gruzowisko
      przez najbliższe lata, mogą sobie też rzepak albo żyto posiać) Womaka ( zryli
      sobie górkę i mogą nic nie robić - to ich PRYWATNA działka) tudzież Milenium
      Hall ( dwóch prywatnych inwestorów rzuca sobie kłody pod nogi,ale to ich
      sprawa). Ferenc jest od uliczek, kosteczki, kwiatuszków - a w szerszym zakresie
      od kreowania wizerunku i strategii rozwoju miasta oraz wykonywania szeregu
      zadań nałożonych na mocy ustaw na samorząd gminny. Na pewno nie jest natomiast
      ( i nie ma do tego prawa) od mieszania się w spory między prywatnymi
      inwestorami - wmieszać się będzie mógł dopiero, jak ważność pozwolenia na
      budowę wygaśnie, ewentualnie będzie prawna możliwość zmiany planu
      zagospodarowania przestrzennego.
      A radnym trzeba patrzeć na ręce - mamy możliwość rozliczania ich raz na cztery
      lata - z tej możliwości Rzeszowianie spektakularnie skorzystali ostatnio - więc
      Bufet i spóła powinni dobrze się starać, żeby za trzy lata grzać dalej
      stołeczki. Tym bardziej, że układ krajowy nie sprzyja, więc jeśli coś machloją,
      to zaraz się CBA, CBŚ i cała reszta zleci.
      • Gość: dobrze poinformowa Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.dnet.pl 29.05.07, 21:00
        problem z przetargiem o działkę przy hotelu rzeszow polega na tym ze zanim
        zostanie rozstrzygniety tzn otworzą koperty z ofertami inwestorów to
        "zaprzyjazniony" urzednik z Urzedu MIasta zaglądnie do oferty firmy Copernicus i
        da cynk Podkulskiemu, zeby ten podmienił swoją kopertę z ofertą na taką w której
        będzie miłą wyższą cenę i tym samym przetarg wygra.

Takie praktyki w Urzedzie Miasta to norma, dzieje się tak przy co drugim
        przetargu wiec o teraz zapewne nie bedzie inaczej.

Prokuraturze radziłbym sie dokładniej przyjrzeć pracy urzednikom z biura
        gospodarki mieniem, wydziału pozyskiwania funduszy i wydziału kontroli
        • Gość: Smiley Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 29.05.07, 21:06
          To masakra, to wszystko trzeba gdzieś zgłaszać!
        • Gość: golwes Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.dnet.pl 29.05.07, 21:23
          wiesz co
          jeśłi wiesz co mówisz to zgłoś to do prokuratury kto daje cynk i komu
          a jeśli niewiesz nic na temat to niegadaj bo wiesz to tak troszke zalatuje pisem
          ale ogólnie także jestem zbulwersowany decyzją radnych mam nadzieje że się
          sprawa wyjaśni bo inaczej ktoś obiadau niedostanie
      • olias Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego 29.05.07, 22:44
        w twoim rozumowaniu jest mały błąd.
        Wyobraź sobie taki scenariusz; jest coraz bardziej realny. Podkulski kupi
        ostatnią działkę przy zburzonym hotelu rzeszów. Cushman przecież nie wybuduje
        tam otoczenia dla baraku Podkulskiego. zwłaszcza że Podkulski kupuje ten plac
        tylko po to by wyrzucić Coshmana. Czyli np. zostawi działkę pustą i dziką.
        jesczze nasra.
        Więc Cushman zrezygnuje. Znajdzie plac i hętnych w pobliskim Lublinie. Tu
        stracił już wiele lat, tam formalności załatwi przez kilka miesięcy.
        W Rzeszowie pozostanie gruz po hotelu dość newralgicznym miejscu. I rozprawa
        sądowa o odszkodowanie dla Copernikusa. Brud, smród i gruz pozostanie do czasu
        gdy Rzeszów nie zdecyduje się odkupić placu po znacznie wyższej niż dostał
        cenie.
        • Gość: lukas Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.05.07, 22:51
          Ale miasto nie sprzeda tej działki inaczej niż w przetargu nieograniczonym.
          Wyobraz sobie jaki sie wtedy krzyk podniesie. W takich wypadkach tylko
          przetarg..czyli kto da wiecej
        • bravocharlie zonk 30.05.07, 11:02
          Z tego co wiem wysokość ceny działki nie jest jedynym kryterium sprzedaży.
          Owszem, ładnie to wygląda kiedy ktoś kupi za największa cenę, ale liczy się
          także to co tam powstanie. Co pan P. tam sobie zbuduje jeżeli większą część
          działek ma Cushman i Copernicus?

Jestem zawiedziony tą RM. Myślałem, że to najlepsze rozwiązanie, ale teraz sie
          zastanawiam. To polska prawda, że tylko opozycja ma rację. Gorzka przy tym.
          • anna_rosa [...] 30.05.07, 11:04
      • Gość: lokus [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:49
    • Gość: wyborca Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.dnet.pl 29.05.07, 20:44
      PANIE FERENC WŁAŚNIE STRACIŁ PAN I PANA UGRUPOWANIE KILKA PROCENT POPARCIA,
      mam nadzieję, że jest pan tego świadomy,
    • Gość: rozczarowany Ferenc albo jest wielkim cwaniakiem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 20:45
      Ferenc albo jest wielkim cwaniakiem i jego poprzednia kadencja byla misternie
      przemyslana (w co nie wierze) albo jest ukladowym gumiakiem, ktorego ktos
      ladnie dmucha. Tak czy inaczej bardzo rozczarowal wiekszosc Rzeszowian.
      • easy_rider23 [...] 29.05.07, 20:46
    • Gość: wyborca Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 20:49
      Ferenc zawiodłem się na tobie, już nigdy nie będziesz miał mojego poparcia ani
      zaden radny z twojego klubu.
      • Gość: up Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 20:39
        up
    • Gość: aaa WSTYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.Red-80-58-205.staticIP.rima-tde.net 29.05.07, 20:54
      Wstyd mi za siebie ze oddalem glos na Rozwoj Rzeszowa.
      W chwili obecnej nie mam ochoty wracac do kraju bo zeby zmienic miasto nie
      wystaczy tylko zmienic rady miasta. Trzeba zminic mentalnosc polakow a to potrwa
      jeszcze dlugo
    • Gość: malo oblatany Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.05.07, 20:58
      Ale wiecie...jednego tutaj nie rozumie..jakie inwestycje radni poparli???
      Przeciez te galerie stoja juz od lat...a jesli przy ich budowie byłozłamane
      prawo to od tego jest prokuratura i nadzór budowlany...radzie miasta nic do
      tego. Aha i przeciez powstały one podczas poprzedniej kadencji gdy o wszystkim w
      radzie miasta decydowała prawica....wytlumaczy mi to ktos????
      • Gość: anda Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: 212.244.73.* 29.05.07, 21:10
        Rada nie miała nic do tego. Architektura ponaglona przez Ferenca wydała
        pozwolenie na przebudowę, bo Podkulski twierdził, że nie ma tam 2000 m2
        powierzchni handlowej. Zresztą formalnie tam są dwa odrębne obiekty. Z powodu
        złych przepisow nikt tego nie sprawdza, a nawet jak sprawdzi, to nie będzie
        podstaw do ukarania, chociaż gołym okiem widać, że Grafica ma ponad 10.000 m2.
        • easy_rider23 [...] 29.05.07, 21:31
      • olias Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego 30.05.07, 06:54
        to bardzo proste. i pieniądze i teczki nie rozróżniają barw politycznych.
    • Gość: hguio Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.rzeszow.mm.pl 29.05.07, 21:00
      Teraz rozumiecie zamysł kładki na Piłsudskiego dokładnie naprzeciw Europy??
    • artipb Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego 29.05.07, 21:00
      A ja cały czas uważam, że pół tego forum ujada na czerwonych, a mentalnie tkwi
      na poziomie wczesnego Bieruta.
      Przeczytajcie tekst ze zrozumieniem - dla ułatwienia dodaję,że to RADA MIASTA
      GŁOSOWAŁA. Może dali ciała, a może nie - od zmiany studium zagospodarowania
      przestrzennego do decyzji droda daleka - choć mam przeczucie,że tym razem może
      być dziwnie krótka. Głosowałem na nich ostatnio - ale jak zrobią taki przekręt,
      to więcej nie zagłosuję.
      Co do Tadka - on tu nie ma nic do rzeczy. To nie pierwszy sekretarz ani
      monarcha udzielny. I 3/4 rzeczy, za które go opieprzacie, nie jest w jego
      gestii. Proponuję przeczytać odpowiednie ustawy, zamiast szczekać na forum.

Radę Miasta trzeba obserwować - a jeśli faktycznie zrobią przewałkę, trzeba
      potraktować jak Kultysa i spółę rok temu.
      • Gość: malo oblatany Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.05.07, 21:06
        dokładnie tak. Masz rację. Widzę że większość forumowiczów czyta tutuł a nie
        tekst. Dzisiaj przegłosowali przystąpienie do zmiany a tak jak napisałeś do
        decyzji droga daleka więc należy patrzeć im na ręce ale nie pisac że cos dzisiaj
        zdecydowali...zobaczymy jak dalej będzie
      • Gość: mysza Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:48
        tak oczywiście co złego to nie Tadziu zgadza się rekami radnych dał zielone
        światło, więc nie pisz głupot, końcowa decyzja zawsze należy do niego, dziwne
        że bawił się w takie pierdułki jak wygląd kwiatków na ulicy zamiast zająć się
        poważnymi rzeczami, śmiech
      • Gość: mieczyslaw Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:56
        artipb proponuje sygnaturke: "gó.. wiem, ale piszę, bo lubię" a tak na
        marginesie, pierwszy raz w zyciu widze osobe, ktora pomimo ze wypisuje same
        BZDURY jest taka dumna ze swoich komentarzy i probuje przekonywac innych ze to
        pewnik. Zupelenie nie orientujesz sie w okreslonych zaleznosciach i sposobach
        rzadzenia. o reszcie twojego "rozeznania" tematu nie wspominam
        • artipb Re: Radni poparli inwestycje Podkulskiego 30.05.07, 14:35
          Nie wiem, jaką sygnaturkę tobie zaproponować.
          Ja może nie wiem w 100 % jak wygląda budowa od momentu uchwalenia planu do
          powstania budynku, ale w twojej replice są same merytoryczne informacje. Jak
          jakąś znajdę podejmę polemikę. Na razie na poziomie wycieczek osobistych z tobą
          bawić się nie będę - znajdź sobie kolegę do pyskówek na zebraniu PIS-u
    • Gość: pulo Radni poparli inwestycje Podkulskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:03
      Jesli radni pozwolą i poprą inwestycje Podkulskiego to w przyszłej kadencji
      czeka ich los LPR głosowałem za Ferencem i jego partią ale jesli tak dalej
      bedie to wypadą w nastepnych wyborach,gadali na PiSiaków a sami co robią
      • Gość: Smiley [...] IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 29.05.07, 21:05
        • Gość: hary Re: Czy nie jest to miejska korupcja, gdzie ABW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:28
          To co sie dzieje w Rzeszowie na oczach mieszkańców nazywa sie chyba korupcja. Za
          dzialanie na szkodę miasta rada i włodarze miejscy powinni odpowiedziec przed
          prokuraturą generalna. Tym trzeba zaintersowac osobiscie ministra
          sprawiedliwosci - Ziobro. Trzeba wysylać e-maile do ministra Ziobro i do NIKu.
    • Gość: aaa To wina radnych nie Ferenca IP: *.Red-80-58-205.staticIP.rima-tde.net 29.05.07, 21:08
      wiec nie zwalajcie wszystkiego na tadka. Fiolek i reszta przydupasow dala ciala
      strasznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka