Gość: nokedli IP: 83.17.126.* 01.06.07, 16:19 Poszukuję dobrego salonu kosmetycznego gdzie dobrze robią tipsy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paula Re: paznokcie IP: *.nm.e-zet.pl 01.06.07, 17:11 Tylko i wyłącznie moja imienniczka Paulina Kuryj, robi tipsy w Diunie w Respanie. Jest mistrzynią w tym co robi. Świadczy o tym najlepiej liczba klientek i to,że na wizyte trzeba się umawiac ok trzy tygodnie wcześniej ale wierz mi- warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokedli Re: paznokcie IP: 83.17.126.* 02.06.07, 12:07 Dzięki za informację, ja słyszałam, że na Lewakowskiego (numeru nie znam)jest też studio paznocki i że tam też robią świetne tipsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motur Re: paznokcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:53 na ch.. Ci te tipsy ? jakiegoś drecha to podnieca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 15:32 Na baranowce w "Orionie" bardzo dobrze robia tipsy.... Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: paznokcie IP: 84.38.160.* 02.06.07, 19:07 i po co to ;/ przecież facetom i tak się to nie podoba.. szkoda czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: paznokcie IP: *.nm.e-zet.pl 02.06.07, 19:19 Czy najważniejsze musi byc to czy to sie podoba facetom czy nie? Nosze tipsy bo MI SIĘ PODOBAJĄ i to jest najważniejsze!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motur Re: paznokcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 20:03 Paula :)))) no ...a jakby się tym facetom nie podobały, naprawdę ??? :))))) naturalne ,zadbane, wypielęgnowane dłonie to supersprawa, no mówię chyba, że czujesz się bezpiecznie i błogo w objęciach sterydów bez szyi to spoko :] p.s. godziny u kosmetyczki, solarium, tipsy, nerowowe zakupy cholera wie co jeszcze..."bo mi się podobają" hehe i pewnie w lustrze sie przeglądasz, a i męża i dzieci też nie chcesz mieć ...znałem takie, co tak twierdziły ,może już nie bedę wspominał jak to się skończyło :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: paznokcie IP: *.nm.e-zet.pl 02.06.07, 21:02 Tak się składa, że mam kochanego męża. Na solarium zdaża mi się pójśc od czasu do czasu bo w tygodniu pracuję, w weekendy studiuje i nie mam czasu na leżenie na słoneczku, a uważam, że delikatnie opalona skóra wygląda atrakcyjniej niż biała. Co do dzieci- mam nadzieje, że już niedługo. A jeżeli ty jesteś zakompeksionym chudzielcem to nie wylewaj swoich żali pod adresem każdego dobrze zbudowanego i wysportowanego faceta. Nie staniesz się przez to atrakcyjniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motur Re: paznokcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:31 wyraźnie pisałem przecież droga Paulo "steryda bez szyi" ,o jakich wysportowanych facetach Ty mówisz, bo czegoś chyba nie rozumiem ? Jak widzę kosmiczne tipsy słusznie kojarzą mi się z dresiarską tłuszczą, która bynajmniej nie wzbudza we mnie żadnych kompleksów pomimo faktu jej rzeczywistego powodzenia u tępych jak siekiera panienek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nviva2000 Re: paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 09:59 zgadzam sie ze naturalne sa ladne.... ale...faceci tez kochaja sliczne samochody zamiast chodzic naturalnie pieszo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 14:05 dobrze robia paznokcie w nefretete na 3 go maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: paznokcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 08:10 Robiłam w Diunie i Orionie, w obie panie mają na imie Paulina i obie są bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś