Gość: jełop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:38 Żeby sie nie osrali z tego pracia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rob Samoobrona prze na stanowiska IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 04.06.07, 20:05 Oto państwo tanie i sprawiedliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wdow Towarzysz Dziedzic zapomniał! IP: 213.199.192.* 04.06.07, 20:53 Towarzysz Dziedzic zapomniał kto mu dał cieplutką posadkę? Z wykaształcenia jakiś mechanik na prezesa to nie a żadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Samoobrona prze na stanowiska IP: *.150.162.101.catro.com.pl 04.06.07, 21:36 tak to juz jest w tej samoobronie za kasę zrobią wszystko, tylko się do koryta dopchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Samoobrona prze na stanowiska IP: *.leed.cable.ntl.com 05.06.07, 07:59 ano prze wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4193523.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znalezione Re: Samoobrona prze na stanowiska IP: 84.38.160.* 05.06.07, 08:13 Druga w nocy - do drzwi Leppera puka narąbany jak bela gość. - Czego pan chce o tak późnej porze?! - Chccee wstąpić do Samoobrony i to od zaraz - bełkotliwym głosem zakomunikował. - Panie, jest druga w nocy, przyjdź pan jutro rano do biura poselskiego, przynieś pan zdjęcie i nie będzie problemu. - Nie ma mowy, ja chcę teraz i już, od zaraz - zdjęcie mam przy sobie... Przekomarzał się tak bitą godzinę. - Endrju zmiękł. Gość otrzymał legitymację i już miał iść do domu - przewodniczący jednak zatrzymał go i pyta, dlaczego mu tak zależało na wstąpieniu w szeregi Samoobrony. - A bo panie to było tak: wróciłem wcześniej z delegacji, wchodzę do domu, patrzę, a tu żona na środku pokoju z sąsiadem..., wchodzę do pokoju córki, a ta z dwoma facetami na raz, wpadam do pokoju syna, a ten w najlepsze ze swoim kolegą z ławki... Stanąłem na środku pokoju i wrzasnąłem na całe gardło: - TACY JESTEŚCIE, TAK? TO JA WAM K...A TERAZ WSTYDU NAROBIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolero Samoobrona prze na stanowiska IP: *.225.unknown.vectranet.pl 10.06.07, 15:26 Właściwy człowiek na właściwym miejscu - interes i gdzie można zarobić wyczuwa z daleka!!!!Niejeden człowiek się już na nim "przewiózł". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Samoobrona prze na stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 16:36 Smyk do Agrohurtu a Dubas na jego miejsce??? Odpowiedz Link Zgłoś