Dodaj do ulubionych

restauracja Horyzont

25.06.07, 10:45
czy był tam ktoś na weselu?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: restauracja Horyzont IP: *.net.ircam.fr 09.08.07, 18:12
      ja nie!
      • Gość: X2 Re: restauracja Horyzont IP: 62.93.44.* 15.08.07, 18:48
        Ja też nie!
    • Gość: Nicola Re: restauracja Horyzont IP: *.171.42.250.crowley.pl 28.08.07, 15:48
      Ja byłam i było super. Mają świetną salę, jest śliczna, robi
      wrażenie. Jedzenie też mają smaczne, warto wpaść na obiadzik czy
      kolację. Polecam.
      • Gość: anka Re: restauracja Horyzont IP: *.171.42.250.crowley.pl 10.10.07, 16:07
        • Gość: toxic Re: restauracja Horyzont IP: *.dab.tke.pl 31.10.07, 18:32
          ja byłem na weselu rosół był podany zimny!!!!
          jedzenie okropne
          wszyscy bardzo nie zadowoleni
          • Gość: Aga Re: restauracja Horyzont IP: *.171.42.250.crowley.pl 11.11.07, 03:01
            No tak jeśli ktoś nie widział nic innego poza schabowym i
            ziemniakami to wyszukane dania w restauracji mogą być dla niego
            niedobre. Trafiła Ci się okazja załapać na wesele do porządnej
            restauracji, bo na obiad pójść Cię pewnie nie stać.
            • Gość: gość Re: restauracja Horyzont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 10:25
              Każde jedzenie nawet nie wiadomo jak dobre i wyszukane jeśli jest podawane zimne
              nie będzie smakować. A jeśli już człowiek płaci drogo to wymaga chociaż żeby to
              jedzenie było CIEPłE. Ale to wina obsługi bo im się wydaje nie wiadomo co.
              Poruszają się w żółwim tępie a jak im się zwraca uwage to jeszcze pyskują. Więc
              odradzam chyba że właściciel pomyśli o zmianie personelu mam na myśli w
              szczególności kelnerki, bo reszta całkiem miła.
              • Gość: Zuzanna B. Re: restauracja Horyzont IP: 84.38.160.* 09.01.09, 13:18
                Przez miesiąc przyglądałam sie pracy w tym miejscu i wiem,ze
                personel tego miejsca jest wprost fenomenalny a jeśli chodzi o
                kucharzy to broniła bym Ich do końca bo wiem jakimi są mądrymi i
                fajnymi ludzmi...WSZYSCY z Szefem kuchni na czele przez zastępcę
                szefa na kobietach skończywszy !!! I niech nikt nie warzy sie choćby
                szepnąć złego słowa o TYM miejcu ...no!
              • Gość: Zuzanna B. Re: restauracja Horyzont IP: 84.38.160.* 16.01.09, 12:55
                Przez tydzień nikt nie zprzeczył moim słowom więdz albo mi wierzycie
                albo boicie sie zaprzeczyć... i w jednej i w drugiej sytuacji bardzo
                się ciesze:D
                • Gość: były klient Re: restauracja Horyzont IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 17:21
                  no cóż zuzanno b - skądinnąd zapewnie właścicielu/pracowniku tejże pożal się Panie Boże resteuracyjki zajrzałem tu dopiero dzisiaj więc nie mogłem odpowiedzieć - teraz odpowiem

TRAGEDIA - jedzenie o smaku tektury ( teraz to się nazywa wyszukane ?? ) na dodatek porcjie małe i ... no nie powiem zimne - były LEDWO LETNIE !!!
                  Niby fakt że LETNIE to nie zimne - ale czy WY oszczędzacie na gazie ?

NIE POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka