efka39 25.06.07, 10:45 czy był tam ktoś na weselu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nicola Re: restauracja Horyzont IP: *.171.42.250.crowley.pl 28.08.07, 15:48 Ja byłam i było super. Mają świetną salę, jest śliczna, robi wrażenie. Jedzenie też mają smaczne, warto wpaść na obiadzik czy kolację. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toxic Re: restauracja Horyzont IP: *.dab.tke.pl 31.10.07, 18:32 ja byłem na weselu rosół był podany zimny!!!! jedzenie okropne wszyscy bardzo nie zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: restauracja Horyzont IP: *.171.42.250.crowley.pl 11.11.07, 03:01 No tak jeśli ktoś nie widział nic innego poza schabowym i ziemniakami to wyszukane dania w restauracji mogą być dla niego niedobre. Trafiła Ci się okazja załapać na wesele do porządnej restauracji, bo na obiad pójść Cię pewnie nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: restauracja Horyzont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 10:25 Każde jedzenie nawet nie wiadomo jak dobre i wyszukane jeśli jest podawane zimne nie będzie smakować. A jeśli już człowiek płaci drogo to wymaga chociaż żeby to jedzenie było CIEPłE. Ale to wina obsługi bo im się wydaje nie wiadomo co. Poruszają się w żółwim tępie a jak im się zwraca uwage to jeszcze pyskują. Więc odradzam chyba że właściciel pomyśli o zmianie personelu mam na myśli w szczególności kelnerki, bo reszta całkiem miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna B. Re: restauracja Horyzont IP: 84.38.160.* 09.01.09, 13:18 Przez miesiąc przyglądałam sie pracy w tym miejscu i wiem,ze personel tego miejsca jest wprost fenomenalny a jeśli chodzi o kucharzy to broniła bym Ich do końca bo wiem jakimi są mądrymi i fajnymi ludzmi...WSZYSCY z Szefem kuchni na czele przez zastępcę szefa na kobietach skończywszy !!! I niech nikt nie warzy sie choćby szepnąć złego słowa o TYM miejcu ...no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna B. Re: restauracja Horyzont IP: 84.38.160.* 16.01.09, 12:55 Przez tydzień nikt nie zprzeczył moim słowom więdz albo mi wierzycie albo boicie sie zaprzeczyć... i w jednej i w drugiej sytuacji bardzo się ciesze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient Re: restauracja Horyzont IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 17:21 no cóż zuzanno b - skądinnąd zapewnie właścicielu/pracowniku tejże pożal się Panie Boże resteuracyjki zajrzałem tu dopiero dzisiaj więc nie mogłem odpowiedzieć - teraz odpowiem TRAGEDIA - jedzenie o smaku tektury ( teraz to się nazywa wyszukane ?? ) na dodatek porcjie małe i ... no nie powiem zimne - były LEDWO LETNIE !!! Niby fakt że LETNIE to nie zimne - ale czy WY oszczędzacie na gazie ? NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś