martulka27 10.07.07, 20:26 Mam pytanie w jakiej przychodni przyjmuje dr.Dorski? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a80 Re: Dr.Artur Dorski IP: *.ostnet.pl 10.07.07, 21:27 W medicor-ze przy Placu Wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dr.Artur Dorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:29 Nie przyjmuje na kasę corych - jeśli o to pytasz, nie pracuje już także w szpitalu. Ma swoją prywatną przychodnię i jak poszukasz w innych wątkach na forum większośc radzi unikac tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlagodna Re: Dr.Artur Dorski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 11:35 Przyłączam się do powyższego... Znajdź sobie kogoś kto jest też w jakimś szpitalu... Artur był moim lekarzem ponad 6 lat... I wyleczyłam się z niego jak z odklejonym łożyskiem jechałam na salę operacyjną, mąż zadzwonił do niego po pomoc i wstawienie się za mną (leżałam w miejskim gdzie pracował) a ten rzucił hasło "prosze zadzwonić za 2 godz. bo mam jeszcze pacjentów".... Brak słów... Teraz jestem u dr Tomka Kluza który za ful wizyte bierze 70 zetów, przyjmuje na fredry w przychodni (gigant kolejki!) i w niedziele przyjechał do szpitala do mnie po poronieniu żeby zapytać jak się czuję!! Pytania jeszcze jakieś? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dr.Artur Dorski IP: *.171.40.46.crowley.pl 12.07.07, 18:56 nie wiem z jakim problemem do dorskiego chcesz chodzić.. ale jeśli macie problemy z powiększeniem rodziny, to nie wiem czy on wam pomoże. wiem z autopsji, ze bardzo ładnie wszystko wygląd na pierwszej wizycie , mówi jakie badania , coi jak pokolei, a potem zaraz na następnej umawia się na iui-i że niby już czas i nie ma na co czekac bo wszystko jest Ok -więc po co czeakac??:) pochodziłam trochu do niego i poszładm gdzie inndziej--efekty zobaczymy poczekamy, narzie -badania tak jak przystało --pokolei wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie do xxx Re: Dr.Artur Dorski IP: 62.93.42.* 18.07.07, 12:15 a można wiedzieć do kogo chodzisz bo ja też mam problem z powiększeniem rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dr.Artur Dorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:20 na jabłońskiego koło PKS w rzeszowie , jest 3 lakarzy którzy zajmuja się leczeniem niepłodności, chodze do jednego z nich... z reszta tam jest klinika... dopiero zaczynam tam chodzic, i pierwsze badania mam za sobą a co dalje to czas pokarze...mam nadzieję że bedzie Ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
noodle5 Re: Dr.Artur Dorski 13.07.07, 00:10 kazdy inny tylko nie Dorski , interesuje go tylko kasa. Wydaje sie bardzo mily i kompetentny , ale to tylko pozory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dr.Artur Dorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 07:34 i tylk otyle....nikt inny do niego nie chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyberia1 Re: Dr.Artur Dorski IP: *.krak.tke.pl 18.07.07, 08:33 Chodziłam robić USG w ciąży (miałam innego lekarza prowadzącego). Miły, sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Dr.Artur Dorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:40 Może mily i sympatyczny ale mieliśmy z nim nieciekawe doświadczenia jak jeszcze pracowalw szpitalu nie polecam ignorant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Dr.Artur Dorski IP: *.171.40.46.crowley.pl 18.07.07, 17:37 a ty u kogo do tej pory się leczyłaś -- ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Dr.Artur Dorski IP: *.171.40.46.crowley.pl 28.07.07, 06:35 i temat umarł śmiercią naturalna... Odpowiedz Link Zgłoś