Dodaj do ulubionych

Rzeszów - co o nim sądzę

IP: *.bki.net.pl 26.07.07, 12:49
Po raz pierwszy przyjechałem do Rzeszowa ok. tydzień temu. Nigdy przedtem w
nim nie byłem. Myślałem, że to brune, marne miasto a ku mojemu zaskoczeniu to
bardzo dobrze rozwinięte miasto, bardzo zadbane jak żadne inne które
widziałem. Cały czas jakieś prace, budowy, remonty. Aż się chce mieszkać.
Gratulacje!!!!!
Tarnowianin.
Obserwuj wątek
    • Gość: David Re: Rzeszów - co o nim sądzę IP: 195.136.36.* 26.07.07, 14:19
      smiem twierdzic ze 85% ludzi tak mysli o Rzeszowie,zanim go nie zobaczy.ale to
      dobrze.po co nam naplyw jakichs smiesznych ludzi.nam tu jest naprawde dobrze:)
      pozdrawiamy!
    • klein4400 Re: Rzeszów - co o nim sądzę 27.07.07, 00:41
      Tak, całkiem fajne miasto. Tylko żeby trochę więcej firm tu inwestowało bo
      ciężko coś rozsądnego znaleźć.

Gość portalu: tarnowianin napisał(a):

> Po raz pierwszy przyjechałem do Rzeszowa ok. tydzień temu. Nigdy przedtem w
      > nim nie byłem. Myślałem, że to brune, marne miasto a ku mojemu zaskoczeniu to
      > bardzo dobrze rozwinięte miasto, bardzo zadbane jak żadne inne które
      > widziałem. Cały czas jakieś prace, budowy, remonty. Aż się chce mieszkać.
      > Gratulacje!!!!!
      > Tarnowianin.
      • Gość: mach_2 Re: Rzeszów - co o nim sądzę IP: 77.223.201.* 27.07.07, 14:44
        Cały czas jakieś prace, budowy, remonty.

Nie chcę być zlośliwy, ale tak jest w większości większych miast.
    • scarlett_07 Re: Rzeszów - co o nim sądzę 27.07.07, 20:37
      W zadnym innym nie chciałabym mieszkać>:)
    • dinn Re: Rzeszów - co o nim sądzę 28.07.07, 00:37
      Tarnowianin czy aby czasem tak sądziz bo masz dziewczyne z Rzeszowa ?? bo ja
      powiem ze jest jeszcze duzo do zrobienia w tym miescie

Pozdr. Tarnów
      • Gość: tarnowianin Re: Rzeszów - co o nim sądzę IP: *.bki.net.pl 28.07.07, 12:40
        Niestety nie mam laski z Rzeszowa ale szczerze się wypowiadam o Waszym Mieście.
        Kiedyś Tarnów był większy ludnościowo od Rzeszowa - teraz ma "tylko" 118 tys.
        oraz powierzchniowo 72km kw. ale przebił ostatnio jak czytałem go Rzeszów
        poprzez powiększenie swojej powierzchni do 77 km kw. i przebije go jeszcze
        bardziej od 01.01.2008r.
        Popatrzcie na Tarnów - brud, syf, wszędzie jacyś rumuni bądź cyganeria. Poza
        tym ruiny dawnej Fruktony (produkowała swego czasu jabole) w samym centrum
        miasta. Nie ma co teraz porównywać, co można było jeszcze zrobić jakieś 10 lat
        temu. Jesteście stolicą województwa i się rozwijacie co widać na każdym kroku!.
        Przyjazny Tarnów pozdrawia Rzeszów!!!!!!!!! Trzymajcie tak dalej.
    • Gość: Andrzej Re: Rzeszów - co o nim sądzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 23:22
      Miasto czyste i zauważalnie bardziej zadbane niż większość innych. Ilekroć
      jednak przejeżdżam przez nie to za każdym razem spojrzenie na pomnik wywołuje
      uśmiech :-). Szybko on jednak gaśnie gdy mijam Zamek
      Lubomirskich...(dociekliwych informuję, że nie ma to związku z instytucją, która
      się w nim mieści). Potem tylko zostaje jeszcze jakieś 120 kilometrów i...znów
      jest powód aby się uśmiechnąć :-)...echh...te sentymenty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka