bodzia11 29.07.07, 22:51 Witam Czy moze mi ktos podpowiedziec gdzie moge w Rzeszowie lub okolicy kupic tanio surowe listwy obrazowe. Chodzi mi o proste listwy,bez jakichs zdziwian. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: netmarta rowniez pytanie IP: *.res.pl 30.07.07, 00:00 a gdzie mozna w miare tanio oprawic obraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
bodzia11 Re: rowniez pytanie 30.07.07, 08:25 Nie wiem czy uda Ci sie tanio oprawic obraz,bo osoby ktore sie tym zajmuja zycza sobie za byle jaka ramke bardzo duzo. Jezeli masz obraz otypowych rozmiarach to chyba latwiej bedzie kupic rame w sklepie. Ja mam po pierwsze obrazy o nie typowych rozmiarach wiec nie mam nawet co szukac w sklepach, a po drugie chcialam listwy z surowego drewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człek Re: rowniez pytanie IP: 80.51.115.* 30.07.07, 08:39 sprawdź w supermarketach budowlanych, na pewno tną płyty meblowe i profile drewniane, te "listwy obrazowe" też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netmarta ponawiam pytanie IP: *.res.pl 30.07.07, 12:00 gdzie mozna (tanio?) oprawic obraz? problem jest taki, ze jest on w rolce, wiec najpierw trzeba go "naciagnac" (nie wiem, jak to sie fachowo nazywa) jest dosc slusznych rozmiarow - ok 1 m na 1.5 m w krakowie, za cala usluge (najprostsze ramy) zazadano 150 zl. obecnie mieszkam tu i chce ten obraz oprawic, ale nawet nie wiem, gdzie mozna to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
belemnitida Re: listwy obrazowe 30.07.07, 12:11 W Trzebownisku małżeństwo robi taką stolarkę - kilka wzorów i oczywiście ramy na miarę obrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: listwy obrazowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:34 galeria graffica sklep na II pietrze DUKA www.duka.com Odpowiedz Link Zgłoś
zgryz41 Re: listwy obrazowe 30.07.07, 15:48 Ja kupuję najprostsze listwy służące do przybijania boazerii i przecieram je trochę papierem ściernym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: listwy obrazowe IP: 84.38.160.* 31.07.07, 12:22 Na Grunwaldzkiej (na początku od strony Kościuszki) jest oprawa obrazów. Nie wiem czy mogę polecić, bo nie korzystałem, ale widziałem szyld. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzia11 Re: listwy obrazowe 31.07.07, 23:03 Listwa do boazerii nie zly pomysl, tylko nie wiem czy sa osiagalne o szerokosci okolo 4 cm, ale pochodze i popytam. Dziekuje. Bogda Odpowiedz Link Zgłoś