studentkapoloznictwa 31.07.07, 14:01 Witam-szukam dobrego fotografa na wesele... czy ktos moglby polecic kogos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 13:11 Jest gość w Sędziszowie zarombisty,robi błogosławieństwo,Kościół,lokal,plener i co tam jeszcze chcesz.Dostajesz 100 zdjęć za 300 zł i do tego drugie tyle gratis na płycie.Ma też świetne studio,warto wydać drugie 3stówki za taką pamiątkę.Co istotne jest zawodowym fotografem a nie lewusem i robi na świetnym sprzęcie.Rodzinka zachwycona,my też.Zakład ma przy rynku,naprzeciwko salonu Ery.Acha,Hadyś się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baha Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:11 to prawda,każdy byle nie lewus.moja kuzynka zechciwiła się bo gość obiecał,że za 200 zł zrobi 500 zdjęć cyfrówką i bez kopiowania odda na płycie.nawet miał niezły aparat,ale jak przyszło wybrać zdjęcia do druku do albumu to się załamali.robił wszystko co się rusza ale bez sensu,bez zastanowienia,czasem bez ostrości,albo z zamkniętymi oczami,albo z głupią miną.noi do kogo pretensje jak gość nie ma firmy,zresztą ślub się już nie wróci,ale zawodowiec na coś takiego na pewno by sobie nie pozwolił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 15:51 Pewnie,trzeba tępić szarą strefę tzw.fachowców.Bo choć papier nie zawsze gwarantuje jakość to jednak zobowiązuje.Jak się boisz wydać parę stówek to zawsze możesz poprosić o taki prezent np.którąś z drużek.Teraz jest to w dobrym tonie.Czasem ktoś sam pyta co kupić na prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Fotograf IP: *.166.unknown.vectranet.pl 15.08.07, 10:57 Mogę napisać, kogo nie polecam: fotografów z Galerii Rzeszów. Ale nie przez jakość zdjęć, bo jest dobra - kilka naprawdę fajnych pomysłów wyszło. Za to późniejsze podejście do pracy i przeciąganie terminów wypada zupełnie nieprofesjonalnie... Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfhjd Re: Fotograf IP: *.rzeszow.mm.pl 15.08.07, 17:33 zobacz sobie www.jerzyzet.republika.pl - tam są namiary Odpowiedz Link Zgłoś