p26 08.08.07, 20:19 Po pobieżnym rozeznaniu rynku wyszło mi że to 2 najlepsze szkoły językowe w Rzeszowie. Jeżeli macie o nich jakąś wiedzę to proszę o opinie bo nie wiem którą wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nati Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: 83.17.126.* 09.08.07, 08:50 promar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baha Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 15:49 Empik!Właśnie jestem po kursie wakacyjnym i jak tylko kasa na to pozwoli zapisuję się na roczny.Poszłam tam z polecenia wielu zadowolonych znajomych i nie zawiodłam się.Nie znam Promaru z autopsji ale poczta pantoflowa głosi,że choć jest dobry globalnie to kiepski lokalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda baha, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 19:45 juz ktorys raz z kolei przytaczasz to magiczne hasło ze promar "choc jest dobry globalnie to kiepski lokalnie" ale mimo prosb nie chcesz go wyjasnic. Co to znaczy? przepraszam, ale nie roumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baha Re: baha, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 11:07 To znaczy właśnie to co znaczy,że renomowana,światowa,znana firma ma w Rzeszowie taki sobie oddział.Ale zaznaczyłam szczerze,że nie znam osobiście ale od osoby,do której mam zaufanie i która ma obecnie z Promarem kontakt.Mnie to rybka,wiem,że każda szkoła lepsza niż żadnaoraz,że żadna nie nauczy się za nas.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aws Re: baha, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:11 mylisz sie. Promar nie ma w Rzeszowie oddzialu tylko jest szkola rdzennie rzeszowska, oddzialy posiada w roznych innych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baha Re: baha, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 09:00 jak zwał tak zwał,nie o to chodzi czy to rzeszowska szkoła czy rzeszowski odział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koll Re: baha, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 14:55 Studenci prowadzą kursy a nie nauczyciele. Kursanty płacą i nie wiedza za co. Wystarszajacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: *.rzeszow.mm.pl 09.08.07, 16:07 Wszystko zależy na jakiego lektora trafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: *.171.43.4.crowley.pl 09.08.07, 20:44 Też mnie ciekawią opinie na temat tych szkół ale chyba postawię na Promar bo z niego byłam zadowolona;] Rok chodziłam do Yes'a i z cała pewnością mogę stwierdzić, że Promar jest o niebo lepszy;) Więc pewnie wrócę "na stare śmieci":D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmora Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 09:59 promar jest troche za drogi dla mnie, tez zastanawiam sie nad empikiem Odpowiedz Link Zgłoś
buniaws Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? 10.08.07, 18:32 Z pewnością Promar, ale dużo zależy od lektora. Empik był kiepski. korzystałam z tych dwóch szkół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 10:49 promar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: *.range86-143.btcentralplus.com 11.08.07, 14:11 w Rzeszowie napewno Promar ,nie wiem jak inne miasta takie jak Warszawa ,Krakow czy Lublin ale jesli chodzi o Rzeszow zdecydowanie Promar Odpowiedz Link Zgłoś
kahor Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? 16.08.07, 09:45 zdecydowanie Empik - małe grupy (w Promarze nie zrobią grupy mniejszej niż 12 osób) - tarfiłam dwa razy na 5 osobowe, dobrzy lektorzy i przede wszystkim dużo taniej. Promar to przedsiębiorstwo nastawione głównie na zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
kate91 Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? 16.08.07, 22:44 Zgadzam się, że Promar jest drogi. NAwet bardzo. Trzeba płacić co roku wpisowe (nie waidomo za co), małe zniżki na podręczniki... Ale są skuteczni. Szczególnie w Rzeszowie. Choć zgadzam się, że zalezy na jakiego lektora się trafi. Czy kogoś uczył może lektor/lektorka o nazwisku Sitarz lub Szelc?? Jakie opinie?? Nie wiem którą grupę do CAE wybrać - różnią się tylko lektorami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 03:19 zdecydowanie polecam szkołę NEXT DOOR na pelczara 6, bardzo fajna atmosfera dobrzy lektorzy, małe grupy wszystko dostosowują do klienta no i nie jest tak zle cenowo. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: london Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 15:03 Mam watpliwosci co do Next Door-u, obsługa kiepskaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 15:02 Jezeli jesteś dziewczyna daleko od Sitarz, ta pani jes okromna, wiadomo jej stan cywilny obórza jej stan psichyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: *.171.43.4.crowley.pl 29.08.07, 22:46 Mam pytanie jak to jest z native speaker'ami w Empiku? Jak często odbywają się zajęcia z lektorami obcojęzycznymi? Będę wdzieczna za odpowiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 18:13 To chyba zalezy od kursu - np. na kursie hiszpańskiego wszystkie sa z nativem Luisem, ktory mowi też po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtellod Promar vs Empik Co lepiej wybrać?? 26.09.07, 17:21 Proszę o więcej opinii. Może ktoś z Was chodził na kurs do British School na Hetmańskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krys Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 14:59 Bardzo często. Polecam jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: london Re: Promar vs Empik?? Co lepiej wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 14:57 zdecydowanie Empik - małe grupy (w Promarze nie zrobią grupy mniejszej niż 12 osób) - tarfiłam dwa razy na 5 osobowe, dobrzy lektorzy i przede wszystkim dużo taniej. Promar to przedsiębiorstwo nastawione głównie na zysk. Odpowiedz Link Zgłoś