Gość: anna IP: *.rzeszow.mm.pl 11.08.07, 09:37 www.youtube.com/watch?v=UCaodZG-GL4 Początkowo brzmi nawet jak dla mnie obleśnie, ale po krótkim zastanowieniu i interpretacji nie ma on nic wspólnego z pedofilią... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ms Re: Dowcip Kazimiery Szczuki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 10:51 no to o czym jest ten dowcip? Podaj interpretację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dowcip Kazimiery Szczuki... IP: *.rzeszow.mm.pl 11.08.07, 10:55 Może o tym, że i pedofil się nawrócił i chce do Jezusa? Nie wiem - może. Chociaż nie sądzę, że akurat o to chodziło Szczuce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Dowcip Kazimiery Szczuki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 11:07 To by mówił wtedy, że chce do Jezusa, a nie dzieciątka Jezus... Dowcip to nie poezja, żeby spełniał swoją rolę musi być bezpośredni, inaczej nikt go nie chwyci i co to za dowcip wtedy? Ten żart tyczył pedofilii od początku od końca i baba powinna się stawić przed prokuratorem i guzik mnie obchodzi wolność słowa w tym momemcie, bo jeśli nie wierzące w nic i żyjące beż żadnych wartości lewactwo ma je wykorzystywać do swoich nawet najbardziej podłych prowokacji, to nasze prawo chroni nas przed przed czymś takim i będę czekał aż babę postawią przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Dowcip Kazimiery Szczuki... 11.08.07, 11:11 "baba powinna się stawić przed prokuratorem i guzik mnie obchodzi wolność słowa" Ręce opadają! Następny prawy i sprawiedliwy. gdzie to się cholerstwo wykluwa... Bez ukłonów! M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Dowcip Kazimiery Szczuki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 11:17 masz dziecko? zaraz strzele jakiś pedofilski żarcik na jego temat. kumasz co to znaczy obrazac czyjes uczucia? ale moze i przesadzilem z tym sadem, bo wtedy lewaczka moglaby sie zalic jak to jest przesladowana w tym kraju i prowokacja osiągnęła by 100% sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Re: Dowcip Kazimiery Szczuki... 11.08.07, 12:13 mjot1 napisał: >gdzie to się cholerstwo wykluwa... Odp.: w moherze, panie, w moherze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: Dowcip Kazimiery Szczuki... IP: *.airm.net 12.08.07, 17:13 No właśnie, gdzie takie cholerstwo jak mjot sie wykluwa? Nie rozumiesz, że "dowcip" tej paniusi jest poniżej pasa? Gdyby ktoś wzorując się na tym "dowcipie" wymyślił dowcip typu "do twojego domu puka nekrofil, otwiera mu twoja siostra, a on na to, ja nie do ciebie, ja do twojej mamusi". Smieszne jak cholera. Przepraszam cię za tę przeróbkę "dowcipu" Szczuki. Możesz się ze mną nie zgadzać, ale uważam, że z religii, chorób rodziców nie można sobie robić żartów. Z tego co wiem Szczuka jest żydówką, dlaczego nie kpi sobie z religii żydowskiej (według mnie to tż byłoby wielce naganne)? Wolność słowa też ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 A ręce opadają coraz niżej... 12.08.07, 17:38 „Możesz się ze mną nie zgadzać...” O dzięki Ci łaskawco! Ciekawe jak długo jeszcze... „Z tego, co wiem Szczuka jest żydówką...” No i mamy. To już nawet nie układ a spisek międzynarodowy (i wiadomo o jaki naród tu idzie). A ręce opadają coraz niżej... Czy doprawdy Fredku wszystkie pierdoły bierzesz na poważnie? Nawet dowcip? (mniejsza jakich lotów). Czy Ty Fredku i Tobie podobni poważnie uważacie, że takimi pierdołami sąd ma się zajmować? Czy Wy obywatelu Fredku zdajecie sobie sprawę, że były już takie czasy, że za dowcipy karali? A zresztą szkoda trzaskać w klawiaturę. Toć przecie dużo łatwiej (a z równym skutkiem) cisnąć garścią grochu o ścianę... PS A w tym dowcipie to jaką siostrę Fredku miałeś na myśli? Najniższe ukłony! Kompletnie pozbawiony humoru M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Dowcip Kazimiery Szczuki... 11.08.07, 15:26 "głupia duma narodowa i kompleksy od stuleci" jak śpiewał Kazik. Myślę, że w tym stwierdzeniu zawiera się przyczyna całego zła, przez które Polska jest na samym dnie, o czym pisałem w wątku o Pradze. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=67253179&a=67256031 Skończcie już z tymi uczuciami, dewotami, świątkami itd, bo naprawdę jeszcze trochę i rewolucja będzie niezbędna by zaprowadzić normalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Dowcip Kazimiery Szczuki... IP: *.eranet.pl 12.08.07, 13:54 co za buractwo na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz To prawda IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 12.08.07, 14:01 Nawet podpisać się nie potrafią tylko dwie kropki stawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk To strasne.......... IP: 84.38.160.* 13.08.07, 17:48 o madzi Buczek www.youtube.com/watch?v=GYwUk09r9gY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś