Gość: libretto23 IP: *.root.com.pl 12.08.07, 22:29 Szukam szkoleń finansowanych z EFS, czyli bezpłatnych, czy ktoś wie o jakiejś firmie/organizacji która takie organizuje?P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: szkolenia z EFS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:54 Skonkretyzuj :) Szukasz konkretnego szkolenia na które chcesz pojsc jako uczestnikczy firmy która pomoże Ci napisac wniosek i takie zorganizowac? Jesli pierwsze, popytaj w UP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libretto23 Re: szkolenia z EFS IP: *.root.com.pl 13.08.07, 18:19 Szukam szkolenia na które mogę się zapisać jako pracownik przedsiębiorstwa, jeśli ktoś coś wie na ten temat to dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazo Re: szkolenia z EFS IP: *.krak.tke.pl 13.08.07, 19:52 WSIiZ takie prowadzi z tego co wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: szkolenia z EFS IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 19.08.07, 01:09 ALTUM polecam , jezeli wiesz czego chcesz i masz czas na szkloenia. Ja jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: szkolenia z EFS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.07, 10:15 Altum porażka - byłam na szkoleniu w tej instytucji - poprostu nic nowego się nie dowiedziałam a w dodatku wykładowca byl tragiczny... Zresztą o szefostwie Altum jak i o samej instytucji można pocztać na innym forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=65372583 Jednym słowem Altum to może i robi szkolenia ale tylko po to... aby ściągac z tego kase! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: szkolenia z EFS IP: *.rzeszow.mm.pl 27.08.07, 23:44 w d..... byłaś, a nie na szkoleniu. Ja byłam i było super. Jak idziesz na szkolenie nauczyć się pchania taczek to do ZDZ, a jak wiesz czego chcesz to możesz się nauczyć. Ale to nie są szkolenia dla nieuków jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
matka661 Re: szkolenia z EFS 28.08.07, 17:33 a jakie szkolenia cię interesują? ja pracuję w firmie realizującej takie szkoleni ale muszę wiedzieć z jakiego obszaru są to szkolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: szkolenia z EFS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 09:55 Mnie interesują szkolenia językowe (j. angielski), gdyby ktoś orientowal sie czy będą gdzieś organizowane w Rz i podpowiedział, będę wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: szkolenia z EFS IP: 193.37.139.* 29.08.07, 20:20 mnie również. czekam na info:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: szkolenia z EFS- francuski!! IP: *.rzeszow.mm.pl 29.08.07, 20:42 Pożyteczny wątek. Takich szkoleń jest mnóstwo tylko czasem o niektórych niewiele wiadomo. Wiele szkół jezykowych dostaje fundusze na takie szkolenia i robi kursy jezykowe. Ja w ubiegłym roku niestety nie dostałam sie na taki kurs w szkole jezyka francuskiego Ambasador. Szkoda, bo kurs był intensywny, kończył się certyfikatem europejskim. Jakby ktos słyszał o takim bezpłatnym kursie francuskiego to prosze o info:) Jak dowiem się o angielskim to wrzucę(ale mam znajomych, którzy też sie nie dostali). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vieslav Re: szkolenia z EFS IP: *.219.unknown.vectranet.pl 30.08.07, 00:29 aecdl.wsiz.rzeszow.pl Będzie jeszcze nabór początkiem września, zaawansowany Excel i Word, polecam, 60 godz szkolenia, za friko wszystko. Śledź stronę tam wszystko będzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś