Dodaj do ulubionych

Reformat, pierre i leszląg...

IP: 217.96.44.* 11.12.01, 09:59
Pijebany(a) jesteś? Gadasz sam(a) ze sobą?
Obserwuj wątek
    • Gość: Reformat Re: Reformat, pierre i leszląg... IP: 192.168.1.* 11.12.01, 16:46
      Na cos takiego odpowiem krótko i zwięźle( niestety prostacko, ale skutecznie).
      HCWD kimkolwiek jesteś, a jak nie wiesz, co to znaczy zapytaj rodziców, albo
      starszych kolegów.
      • Gość: Treg Re: Reformat, pierre i leszlong... IP: 217.96.44.* 12.12.01, 10:54
        Po pierwsze "chuj" się pisze przez "ch" MATOLE, a po drugie twoja riposta
        (jeśli nie rozumiesz słowa polecam Słownik Wyrazów Obcych)wywarła na mnie
        wieeeeelkie wrażenie - jak brązowa obciera na twoich majtkach. Pozdrawiam
        i czym prędzej zmień gacie, bo wali.
        • Gość: pierre Re: Reformat, pierre i leszlong... IP: 192.168.1.* 12.12.01, 11:27
          Prostaku Treg!
          Chciałbym zwrócić uwagę na błędy w Twoim rozumowaniu. Chociaż właściwie szkoda
          mi na Ciebie czasu.
          • Gość: Reformat Re: Reformat, pierre i leszlong... IP: 192.168.1.* 12.12.01, 12:06
            Wiem niedouczony nierobie, co znaczy riposta. Tego terminu używa się w
            szermierce i nie tylko(sport ten uprawiałem, jako szlachcic). A bieliznę
            zmieniam codziennie(nawet kilka razy). W przeciwieństwie do ciebie. I podobnie
            jak Pierr nie będę tracił czasu na ciebie.
            • Gość: Reformat Re: Reformat, pierre i leszlong... IP: 192.168.1.* 14.12.01, 08:20
              Widzę, że kolejny idiota(Treg) zwątpił i dał tym gestem do zrozumienia, że
              przyznaje Mi racje. Nie dziękuje mu za to, ponieważ to nie wypada szlachetnie
              urodzonym. Podsumowując, kolejne szybkie zwycięstwo szlachty nad plebsem i
              chłopami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka