Gość: goska21 IP: *.167.unknown.vectranet.pl 26.09.07, 18:18 Co sądzicie o zorganizowaniu wesela w tym lokalu? jeżeli ktoś tam był, bardzo prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pajacynka Re: Pod Strzechą w Kraczkowej IP: *.leed.cable.ntl.com 26.09.07, 20:07 mialam tam impreze firmowa...bylo super, obsluga bardzo mila, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
3anek Re: Pod Strzechą w Kraczkowej 26.09.07, 21:10 Byłam tam na sylwestrze 2005 i na ślubie znajomych w zeszłym roku. Jedzenie fantastyczne - pyszne i oryginalne, obsługa bardzo miła, zresztą właściciele też świetni. Wystrój przytulny i dopracowany w detalach. Znajomi mieli salę urządzoną na górze, stoły z jedzeniem itp, na dole natomiast były sale do tańczenia - bardzo dużo miejsca. Bawiłam się bardzo dobrze i miło wspominam te imprezy. Ceny też mają bardzo przyjemne. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska21 Re: Pod Strzechą w Kraczkowej IP: *.167.unknown.vectranet.pl 27.09.07, 14:02 Dziekuje za odzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Pod Strzechą w Kraczkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 17:47 A ja jadłem tam kiedyś obiad i znalazłem muchę w zupie ... zgłosiłem to miłemu panu z obsługi a on zaoferował mi "dolewkę" z tego samego gara w którym pływała mucha ... no prze pychota powiadam ... gdybym był pająkiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Pod Strzechą w Kraczkowej IP: *.centertel.pl 27.09.07, 18:00 A kelnerowi nie wystawała czasami nitka z rozporka i łyżka z kieszeni? Zgodnie z HACAPem nitką wyciąga a łyżką chowa.Czasami się pomyli i tą łyżką muchę z zupy wyciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś