Gość: pismak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 18:59 Witam Ciekawe jak sie ma nowy dyrektor promocj miasta Rzeszowa?Z dniem 1- go pazdziernika zaczal prace?Co z jego pomyslami dla Rzeszowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prześmiewca Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: *.centertel.pl 02.10.07, 22:10 To zapowiedź ciężkiego ostrzału panie dyrektorze , ktoś wyraźnie chce panu pomóc............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 11:48 Prześmiewco, jesteś moim idolem A komentarz w 10! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: *.eranet.pl 03.10.07, 18:40 a czy ktos wie może czym nowy pan Dyrektor Promocji Rzeszowa zajmował się zanim trafił do naszego miasta? ciekawy jestem jakimi doświadczeniami zawodowymi markuję pan dyrektor swoje nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vendetta Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 00:58 Dobre "Prześmiewca" tekst ci się udał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowy Dyrektor Promocji IP: *.rzeszow.mm.pl 06.10.07, 10:23 No nie już chyba gorszych kandydatów nie było, żenada. Jak to miasto ma być wypromowane jak tak kiepscy ludzie dostają stanowisko dyrektora ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Nowy Dyrektor Promocji IP: *.eranet.pl 06.10.07, 22:17 a czemu on taki kiepski, podaj powowdy - co robil , co zepsul itd.. - bo ja nic o nim nie wiem, poki co czytam tylko w gazetach (na forum tez) jego teoretyczny- marketingow0-książkowy bełkot, który nieczego nie wnosi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Nowy Dyrektor Promocji IP: *.rzeszow.mm.pl 07.10.07, 19:02 Szkoda dyskutować na ten temat z czasem sam sie przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pismak Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 20:19 witam dziwi mnie w waszych wypowiedziach fakt, strasznego negowania ludzi i brak wiary w osobowosci.Pewnie niezaleznie kto by byl ba tym stanowisku bylby w waszych opiniach zly.a co lepszy jest ten po szkolach z piewszych stron gazet ?Zawsze ktos sie znajdzie niezadowolony i szukajacy sensacji.Jak mozna oceniac ludzi jak ich nie znacie?Jest obcy, wiec jest zly?To nasze polskie myslenie. zycze zdrowia i usmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: *.centertel.pl 07.10.07, 22:05 Pismaku przeźroczysty jesteś jak meduza, pora zaprzestać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: *.brnt.cable.ntl.com 09.10.07, 18:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=70217340 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: *.ostnet.pl 10.10.07, 17:22 Czy to jest ten sam, który pracował u Lisa ( oświetlenie) w Przemyślu, czy to jetst zbierznośc nazwisk ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimono Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: *.eranet.pl 11.10.07, 09:32 tak ,to ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulugula Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: *.rzeszow158.tnp.pl 11.10.07, 11:01 Mieszkańcy to towar - gratuluję porównania.Rozmowa pokazuje, że facet nie wykracza poza sferę teoretycznego bełkotu. Pogratulować komisji wyboru kandydata! Jacy fachowcy, taki werdykt. Myślę, że wycofanie się niektórych zawodników uznawanych za faworytów może być dowodem na to, że nie chcieli uczestniczyć w grze znaczonymi kartami. Ale o tym sza - że zacytuję Pana Dyrektora. Aha - i jeszcze jedno. Do dżinsów nie ubiera się krawata. Pod żadnym pozorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 11:46 No to wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Sidor Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: 84.38.160.* 12.10.07, 18:17 Szanowni Forumowicze! Muszę przyznać, że byłem naiwny wierząc, że uda mi się tę dyskusję sprowadzić na tematy merytoryczne, czyli poważną rozmowę o promocji miasta Rzeszowa. Wystarczyła kolejna publikacja w Gazecie na ten temat w formie wywiadu ze mną i znowu posypały się osobiste wycieczki pod moim adresem... Już tłumaczyłem: nie jestem pierwszym i zapewne nie ostatnim Dyrektorem Promocji, Kultury i Sportu. Nie ja tu jestem najważniejszy. Przede wszystkim nie jestem sam. W Wydziale pracuje ze mną wiele osób. Już ich poznałem. Okazało się, że są kreatywni, mają wiele pomysłów, potrafią słuchać innych, pracować w zespole, używac argumentów w dyskusjach i wypracowywać wspólne zdanie. Spotykam się z wieloma osobami, nawet tymi którzy wchodzą z ulicy do Urzędu i chcą się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Mam zamiar zaprosić do dyskusji o promocji Rzeszowa młodzież, studentów, mieszkańców, przedsiębiorców i instytucje, wszystkich, którzy wykażą się wolą rozmowy, pod warunkiem, że bedzie na temat promocji. Jeżeli ktoś oczekuje ode mnie gotowych pomysłów na promocję Rzeszowa po dwóch tygodniach pracy, to oczekuje cudów. Marketing to nie czarodziejska różdżka, a ja nie jestem wróżem. Marketing to poważna dziedzina, która opiera się również na wywiadach, badaniach i analizach. Dla kogoś to może być "marketingowy bełkot", ale tylko dla kogoś, kto tego nie rozumie lub co gorsza nie stara się zrozumieć. Dlatego właśnie ja staram się tłumaczyć zasady marketingu terytorialnego w sposób niekiedy specjalnie przerysowany używając prostych porównań do klienta, produktu itd. Wtedy tylko moge liczyć na zrozumienie zagadnienia przez największe grono czytelników czyt. społeczeństawa. Jeżeli nie uzyskamy społecznej akceptacji dla planowanych i realizowanych celów marketingowych żadna promocja "nie wypali". Przecież nie my, zza biurek, będziemy promować miasto. My będziemy stymulować określone działania ludzi, które mają nas doprowadzić do celu. I wlaśnie teraz pracujemy nad celami, określamy działania, szukamy pomysłów, omawiamy je i decydujemy czy realizacja pomoże nam w ich osiagnięciu. Po artykule traktującym o wygranym przeze mnie konkursie, prosiłem o merytoryczną rozmowę na temat promocji Rzeszowa i nawet w pewnym stopniu to się udało. Dziękuję wszystkim, którzy wtedy przyjęli moje zaproszenie do rozmowy i przedstawiali swoje pomysły. Traktujemy je w Urzędzie jako poważne propozycje i oczekiwania do spełnienia. Gorąco namawiam do dalszej rozmowy, ale na temat :) Z poważaniem Mariusz Sidor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hei Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 18:25 Witam Panie Mariusz ma Pan rację i już.Kążdy tylko na każdego czycha a nie chce pomóc w ogromie zadań. Powodzenia i wiecej wolnego czasu. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Nowy Dyrektor Prmocji IP: *.eranet.pl 12.10.07, 21:30 Witam pana Dyrektora, już myślałem że sie pan tu nie pojawi ale jednak - więc słowa uznania za to:) a teraz pare słów ustosunkowania sie do pana wypowiedzi: pisze pan o dobrym i kreatywnym zespole - wiec mam nadzieje że droga do sukcesu tez będzie łatwa...:/ jesli chodzin o "marketingowy bełkot", to niekoniecznie trzeba nie rozumieć pjecia "marketingu" i działań marketingowych żeby tak pisać, trudno natomiast nie zauważyć niemalże cytatów z literatury fachowej - tak sie składa że takowąż również czytam:), ale marketing to nie tylko mówienie, badanie rynku (chociaż bez wątpienia też) ale równiez bardzo konkretne działąnia z wykorzystaniem narzędzi marketingowych - i właśnie takich konkretów chciałbym sie doszukac w Pana wypowiedziach Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś