Gość: jasio IP: *.prz.rzeszow.pl 05.10.07, 19:52 I tak oto polityka "spotkała się" z problemami drogowymi miasta... Z tą różnicą ze tematy "asfaltowe" poruszał z reguły red. Gernand... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jkmm Straż miejska boi się posłów IP: *.ghnet.pl 05.10.07, 20:14 Chamstwo PiS w państwie prawa i sprawiedliwości!!!A PiS ma gębę pełną frazesów i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Straż miejska boi się posłów IP: 84.38.160.* 06.10.07, 18:49 ależ ty duren jesteś od kiedy straż miejska to PIS? A może prezydent Ferenc to też PIS ? Lecz sie czlowieku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro a mnie jebneli na 100 na matejki ale ja nie posel IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 05.10.07, 20:45 i stac na zakazach nie moge.rowni wobec prawa.kpiny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Straż miejska boi się posłów 05.10.07, 20:47 Żałośc ogarnia gdy się czyta takie "ambitne" teksty. Przecież na całym swiecie jest tak że jeśli ktoś do kogoś przyjeżdża w goście, to nie każe mu sie szukać miejsca parkingowego po calym mieście. A komendant strazy miejskiej powinien wyśmiać tę pseudodociekliwą, która nie umie znależć normalnego tematu, tylko bzdury wypisuje. A straznicy miejscy w Rzeszzowie są w porządku, dzis sam zajechalem tam gdzie nie wolno, ale gdy zobaczyli że pobłądziłem,nie pedzili do mnie z mandatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vendetta Re: Posły Osły do Obory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 20:58 to się ciesz że pobłądziłeś, bo ja widzę codziennie setki aut zaper.... cych po 3 maja i stwarzających tylko ryzyko i niechęć do deptania to tej ulicy. Goście to sobie mogą parkować pod Tadeusza domem, politycy to nie są goście mile widziani w tym mieście. Po co się remontuję płytę rynku żeby mi komuchy z pisowcami po niej jeździły co to kur... pod Agorą jest płatny parking nie łaska zaparkować 30 metrów dalej!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a-01 Straż miejska boi się posłów 06.10.07, 09:39 A co to za figury: Pomajda czy Olejniczak? Dlaczego oni mają inne prawa? Jezeli straż miejska wyżywa się na mieszkańcach to powinni zostac ukarani za niedopelnienie swoich obowiazkow! Panie Ferenc czekam na Pana dzialanie, chyba ze postkomuchy maja sie dobrze w Rzeszowie.... (byle katrofel, byle burak, byle inna łajza ma inne prawa niz pozostali...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woy "przedmiot rekreacyjny dmuchany..." IP: *.165.unknown.vectranet.pl 07.10.07, 20:45 "przedmiot rekreacyjny dmuchany... tak - ten pan może wejść" ;) Kto wie skąd ten tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: "przedmiot rekreacyjny dmuchany..." IP: *.nm.e-zet.pl 07.10.07, 20:48 co mi zrobisz jak mnie zlapiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewusiek Straż miejska boi się posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:38 Szkoda zeby straznicy upier**** gosci prezydenta, skoro mu podlegaja...lol ... zreszta nie zawsze straznicy wypisuja mandaty ale daja tez pouczenia, ciekawe czy bedziecie tacy madrzy jak wam zdarzy sie jaka wpadka i czy bedziecie domagac sie mandatu... buraki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś