gagata7 Re: pedagogika specjalna 04.08.08, 00:26 szerokie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli nie wiesz co to jest pedagogika specjalna i jaki jej dział chcesz wybrać to odradzam.To nie zawód / kierunek z przypadku.To pewne powołanie...praca u podstaw!!! Jeśli nie czujesz to się wstrzymaj. Perspektywy sa szerkie ale musisz wiedzieć co i z kim chcesz pracować. Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_75 Re: pedagogika specjalna 12.08.08, 10:53 meg_75 napisała: > jakie perspektywy? Problem polega na tym, że już ją skończyłam x lat temu i to konkretną specjalność, chciałam do tego wrócić i okazuje się, że czasy się zmieniły i muszę zrobić podyplomówkę. Na dodatek dzieci malutko... Nie mam pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
gagata7 Re: pedagogika specjalna 14.08.08, 11:16 Widać, że wypadłaś z tematu.Dzieci może jest i mało ale dz. z problemami jest więcej.Autyzm,ADHD,wszelkiego rodzaju dysleksje i jeszcze euro sieroty...Pedagog specjalny na kupę roboty i wszedzie znajdzie pracę.Przedszkole, poradnia psych.ped., szkoła podst.,specj.ośrodki śzkolno wych... Polecam logopedię - bardzo kosztowna (1800zł/sem-a jest ich 4) i nie łatwa ale możliwości dużo. Nie wiem co konkretnie chcesz wiedzieć?PERSPEKTYWY SA!!!! Powodzenia:-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś